Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Miria_cristina - cu aceeasi problema ma confrunt si euknd ma gandesc ca trebuie sa merg la servici ma apuk ameteala....mai bine spus jobul imi place pe care il fac, dar sefa mea ma streseaza mereu, nu-i convine nimic din ce fac,incerc sa-i fac pe plac dar mai rau in schimb sefu e un om tare de treaba...sunt total diferiti...asa e cu criza asta si mie imi e frik ca ce am sa fac peste 2 ani....

DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marsy cand ai mai sangerat? daca doamne fereste exista vreo problema sau posibilitate sa sangerezi din nou, nu.ti poti lua concediu? asa scapi si de ei

roxana 19+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza burtici nazdravane! azi sunt libera, iupppi, ne-au dat liber pt ca 1 nov a picat duminica asa ca recuperam ziua azi.
am timp sa citesc din urma ca nu am prea apucat sa citesc in weeked.

Rebiana, multumesc pt lista cu lucruri pt bebe, si eu fiind la prima sarcina stiu ca o sa cumpar de toate chiar daca jumatate din lucruri probabil ca o sa imi fie inutile. asa citind ce ai cu adevarat nevoie mai pot tria si eu.
Jeni si Nikole, un calduros la multi ani cu intarziere, multa sanatate si un bebe cuminte si mancacios.
Cenia, Ramona si Carmen, va felicit pt cele doua fetite cu codite, sa fie sanatoase si fericite!
Anca sunt foarte frumoase lucrurile pt bebe, mai ales patutul. ai un bebe nazdravan, de pe acuma se tine de glume si nu vrea sa va arate ce ascunde intre picioruse
Ellanik felicitari pt bebe frumusel si voios (pai cu cine sa semene, nu-i de mirare). si fumoase poze cu burtica, asa mai zic si eu burtica, eu nu ma pot mandri chiar asa, ma astept sa imi zica maine la ecograf ca bebe e subnutrit
Ioana28 si eu zic ca e un pas inainte faptul ca sotul si-a cerut scuze. mai zicea cineva acelasi lucru, eu cred ca uneori (unii) barbati fac niste boacane dar nu isi dau seama ca ne-au ranit, de aceea trebuie sa le mai deschidem si noi ochii, apoi au timp sa se gandeasca si sa isi dea seama ca nu a fost tocmai un comportament potrivit.
Vio frumose pozele cu hainutele si cu burtica, o mamica frumoasa si moderna.
Dayanara, m-am uitat la pozele tale dar tot nu le-am vazut pe cele cu burtica... inseamna ca o sa vina in curand?
Briza marii felicitari pt fetita si imi pare rau sa aud ca ai avut ceva neplaceri, sper sa fie cat mai bine de acum inainte.
CoriMami sanatate maxima si sper sa scapi cat mai rapid de raceala.
Cristina, imi pare rau sa aud de catelusa ta, sper sa se refaca cat mai repede.
Happyjoy si eu numai de vreo 3 zile il simt pe bebe zilnic, ba chiar de mai multe ori pe zi, mai ales cand stau linistita. nu iti fa griji ca o sa il simti din ce in ce mai tare si mai des pe masura ce bebe creste.
Andra ce burtica frumoasa si glorioasa! si sa nu mai zic de sani. cred ca tati e impresionat de noua prezentare
Vladimirescu, nu iti mai zic si eu sa te mai si relaxezi ca deja ti-au zis toate fetele. ai grija de tine si de comoara din burtica.
FreeDelia, m-am distrat cand am citit cum te iei la intrecere in trafic, parca m-am vazut pe mine. am zis ca imi comand un stick-er de pus pe luneta cu mesajul "Watch out, pregnant woman driving!!!" ca prea ma apuca damblaua cand incearca unii sa mi se bage in fata. la fel ma apuca hormonii si prin casa, uneori l-as strange de gat pe Cristi desi saracu incearca sa nu stea in calea mea.
Castelana frumoase activitati ai pe acolo, profita si pt noi si poate pui si niste poze sa vedem si noi lucruri noi.
Marsy-Baby offfff sper sa se opreasca sangerarea cat mai repede. sa ii spui musai doctorului, nu sta asa.

Cam atata fetelor, sper sa nu dati cu rosii ca m-am intins cat o zi de post , dar am zis sa profit ca azi sunt acasa si pot citi si scrie pe indelete. scuze daca am omis sa nominalizez pe cineva care a venit cu vesti. va pe toate.

Ina 19+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

castelanaC . Sa speram ca Lunea viitoare (at vom merge la eco si voi face si TT), voi afla si caruciorul!
Doamne Ajuta, sa treaca cu bine operatia, mama ta!
andra_s sa vii cu vesti bune!
Delia13 si celelalte fete care aveti pb cu gingivita, nu e bine sa va spalati cu Parodontax? Am dat search si am gasit ca nu e interzis in sarcina.
oanaiacovita bine ai revenit!
Asteptam pozele..oare ce i-ai luat?
kossir Felicitari pt ! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
samaria Asteptam vestile bune si caruciorul!
marsy_baby poate vine' si fratiorul Dariei si vei m sta inca 2 ani acasa.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ah si am uitat sa zic ca am facut si eu poze cu lucrurile cumparate pt bebe:

http://picasaweb.google.com/ina3040/LucruriPtBebe#

si poze noi cu o burtica mai micuta

pupici!

Ina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

kossir, felicitari !!!!
habar nu ai cat de mult ma bucur !!!
Sa aveti grija de voi in continuare, va pupacesc !!!
pentru voastra !!

Ioana, 21+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

INA ce burticuta simpatica ai, lasa ca o sa creasca ea si o sa vrei sa fie mai mica.
sunt tare dragute hainutele, vad ca si tie iti lac lucrurile DISNEY, si noi la baietel i-am cumparat numai asa ceva.

fetelor sotul i-mi propusese sa pictam burtica si sa-i facem poze, hai sa facem si pozici mai haioase ca tot am vazut ca ati inceput sa cresteti in burtica toate si de acum incolo aveti pe ce sa desenati.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 24+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mai incerc o ultima data sa raspund. Ori site ul merge prost ori eu stric toate electronicele pe care pun mana azi.

Oana- asteptam poze . sigur o sa fie bine la morfo.

samaria- e jur de 500 ron e carutul pe net. In magazine nu stiu.

Miria - imi pare rau de catel. sanatate. saracuta!!!. Macar puteau sa va sune sa va anunte muncitorii

Ina- dragute poze. eu inca nu cumpar jucarii pt bb ca are destule masa.

Anca-iary- Normal ca m-am indragostit de salopeta cu dinozaur

scuze ca raspund haotic. nu retin nimic din ce citesc si raspund din amintiri.

Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ouau ce mult ati scris Abia tin pasul cu voi.

Briza felicitari pentru caruciorul roz

Michelle eu cand am probleme cu gingiile ma repar cu clatit des cu apa de gura. Poti intreba si un stomatolog

Miria imi pare si mie rau de catelusa voastra sper sa se faca repede bine.

Andra, Anca ce burtici frumoase aveti

Kossir feliciari pentru fetita

Marsy ofof, ai grija de tine si incearca sa stai cat mai linistita. Sper sa treaca repede!

Ina ce frumusica esti si ce silueta

Mami 16+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am inceput mailul trecut caum vreo 2 ore, dar nu am prea avut vreme, asa ca scuze de raspunsurile haotice sau tardive.

Eu am dus azi copilul prima data pa gradinita. Of, sper sa se adapteze si sa nu se imbolnaveasca prea des. Am avut mare noroc ca am prins un loc si asa. Azi am stat cu el vreo ora jumatate si maine mergem iar. Sa vedem cum ne adaptam. Lui i-a placut tare mult deocamdata, doar ca a venit rupt de obosit acasa.

Am mai vrut sa spun ca nici eu nu il simt pe bebe tot timpul, sau foarte viguros, dar nu imi fac probleme ca inca e micut. Data trecuta nici nu simteam nimic pe vremea asta. Eu sunt linistita daca il simt macar o data pe zi, chiar daca e finut de tot. Oricum mai bine se simte daca ma pun in pat sau noaptea.

M-am schimbat si eu semnatura ca am azi 17s si o zi. Eu sunt mai pe la coada asa, dar nu-i bai

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput