Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Buna dimineata, Fetelor cu maaare bucurie va impartasesc fericirea mea de a avea o FETITA . Sunt FERICITA.Am fost atat de socata, pentru ca va tot spuneam eu ca mi-as dori o fetita, dar aveam o ciudata senzatie de siguranta ca ar fi baietel, incat nu prea am mai putut sta linistita la masuratori Oricum, totul e masurat, puricat, vazut, totul e in parametrii, ba mai mult, avem o saptamana in plus fata de varsta din calendar. Am vazut si cele 4 cavitati ale inimii, care sunt, exista, inima e la locul ei, toate sunt la locul lor si in grafic. Nu a putut sa o masoare, dar are aproximativ 690g. Spun aproximativ, ca am uitat . Ma rog am fost cu catel, cu purcel, Mihai, sotul, chiar si femeia de servici Oricum ne dorim sa ajungem la capatul celor 40 de saptamani si sa ne vedem. Acelasi lucru doresc fiecareia din fetele de aici ![]() .Am de recuperat serios, sper sa o fac dupa amiaza si sa mai .Va pup pe toate si va invit sa vedeti noua semnatura ![]() ![]() .Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+ ![]() http://community.webshots.com/user/kosscar |
Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mai Kosir mai ce ma bucur pentru tine!!!!
Chiar ma intrebam dimineta ca nu mai scrii nimic si ce s-o fi intamplat la morfofetala, uau un cuplu formidabil o sa ai si sa vezi fratele Mihai ce grija o sa aiba de ea!
Sa fii sanatoasa si la sarcina termen, bebita cu fundita sanatoasa!!!!

castelana fericita
18+
samaria spune:
Servus,fetelor!
Sa dea Dumnezeu sa fie o saptamana doar cu vesti bune si poze de mamici mandre cu burtici sexoase!![]()
Va avertizez ca am o lista lunga de raspunsuri,va rog sa nu dati cu rosii...
Ellanik:Am citit cu bucurie cele scrise despre al tau bb!Sa dea Dumnezeu sa fiti tot asa sanatosi ,veseli si frumosi mereu!Am vazut si pozele,esti minunata,radiezi,burtica e super!Si da,m-ai amuzat teribil cu "buncarul"
Te pup si ai grija de tine!

Ioana28:multumesc de sfaturi si incurajari si va doresc si voua sanatate.Iar despre "nu"-urile lui Alex,o sa treaca si perioada asta de "testare a independentei",va fi bine,lasa lucrurile sa mai curga si de la sine,nu incerca sa dirijezi totul asa cum ai crede ca e mai bine,poate nu reusesti intotdeauna si tot tu suferi. Hai, un
si nu te mai stresa!
Amalthea:bine ai revenit!
Ce ai mai facut intre timp?
Wow, Briza: sa iti traiasca fetitza,sa fiti sanatoase si voioase si ai grija sa te odihnesti cat mai mult!

Corimami:multa sanatate,sa iti treaca cat mai repede raceala!Te pup cu mult drag!

Miria:bine ai facut ca ai oprit-o acasa,nu ar fi ajutat cu nimic sa o tarasti prin gradi,cel mult i-ai fi inrautatit starea!M-ai impresionat cu povestea Maritzei,sa iti dea DD sanatate si tot ceea ce e bun,pe masura sufletului tau mare!

Alina:
si 

tie si Ioanei si burticutzei,bineinteles!
Rebiana:de acum n-o sa ma mai simt ciudata ca imi fac liste si listutze...![]()
si bun venit in clubul nervilor undulati!![]()
Denisa:a avut recomandarea sa primeasca intramuscular si ne-am conformat
Si mie mi-a trecut prin minte ideea cu branula,dar Sam e tare energic,nu stiu cum ar fi rezistat cu un obiect strain in corp,nu l-ar fi suportat,cred.Pe de alta parte,carutul e super-tare!Cam cat costa,daca nu-s indiscreta...?
Sa mai pui poze cu Honey!
Anca:m-am bucurat sa citesc ca ai fost la "This is it!" si cred ca si eu as fi iesit de la film cu senzatia de amaraciune a lucrului irosit in minte...atatea repetitii degeaba...dar muzica si spiritul lui va dainui mereu...Ai citit cartea lui care e pe blogul DC?Eu am recitit-o,dupa ce acum vreo 16 ani o citeam cu emotie adolescentina...Te pup!

Anca iary:Karla e superba in poze,iar despre burtica si hainute ce sa mai zic!

Ma bucur ca si tie iti place MJ

Draga mea Kossir,FETITZA,ce bucurie!!!

Sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna!

Michelle:pentru gingii sensibile,mi-a recomandat stomatologul sa folosesc Colgate sensitive sau Sensodyne,iar fetele vad ca vorbeau de bicarbonat de sodiu,pe care-l voi incerca si eu!Mie mi-a zis ca in timpul sarcinii e foarte frecventa problema asta cu gingii dureroase si chiar cu dinti sensibili.Te pup si sa iti treaca!
Happyjoy:eu il simt pe bebe de mai multe ori pe zi,dar mai ales dupa ce mananc si seara,cand ma intind in pat...

Andra-s:esti o super mamicutza cu o burticutza frumoasa,cred ca te ajung acusi-acusi din urma!

Vladi:multumesc mult pentru sfaturi,o sa le urmez!Si iti doresc spor la odihna,ca la munca vad ca ai...![]()

Marsy:si eu am fost la dentist saptamana trecuta,ca am indurat trei zilesi doua nopti durerea,dar nu am mai putut...Ce-i drept,mi-a fost cam frica,dar nu a fost chiar asa de rau,a lucrat foarte finut,mi-a dat tratament sa imi "omoare nervul",apoi a plombat-o,taoate astea cu un minim de durere,fara anestezic.Dar comparativ,cand stai si suferi,e fara rost si de n-spe ori mai dureros...ca mi se contracta si burta de la nesuferita de durere...Curaj,o sa scapi si o sa fie bine!
Dentistul a zis ca in trimestrul 2 se poate interveni fara probleme!
Castelana:wow,ce fain ai petrecut!
Ma bucur pentru tine!Noroc ca ai asa un sot bun ascultator,cred ca al meu ar fi adormit in 30 de secunde ,de plictiseala!
Te pup,multa sanatate tie,dar mai ales mamei,sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine si de aceasta interventie,astept vesti!

Freedelia:menajeaza-te,odihneste-te,ai grija de tine si de burticutza!Te admir,te pup,cu drag!

Delia13:ai mare grija cu starile astea de lesin,si mie mi s-a facut rau dar am mers imediat la medic si la analize mi-au descoperit lipsuri la capitolele Ca si Fe.Nu e de glumit,eu am inceput sa iau Tardiferon si Ca+ vit D.Gingiile ma dor si pe mine,mi se umfla si sunt sensibile,tre sa mai incerc si cu bicarbonat,cum ziceau fetele...

Oanaiacovita:te pup cu drag,mi-ai lipsit!Menajeaza-te cat poti,lasa ritmul infernal celor care nu-s mamici in devenire!Astept pozele cu mare interes!

No,sa nu va fie cu suparare,fetelor care nu v-am nominalizat,va pup pe toate,si asa m-am intins enooooooooorm,am emotii ca dupa-amiaza merg la gineco si sper sa imi dea vesti bune,sper si un carucior(bebe imi da cu piciorusele,ma aproba)![]()
Aveti grija de voi si de burticutze!

Maria
19+
Mami de Sammy
vladimirescu spune:
Kossir, ma bucur tare mult ca ti s-a indeplinit dorinta si ai fetita! Sa dea DD sa fie totul bine pina la capat, sa se nasca sanatoasa si sa va bucurati de ea pina la adinci batrineti! Nu fi suparata pe sot ca nu s-a bucurat ca voi ceilalti de veste, eu il inteleg: nici mi enu mi-a pasat i i prima si nici a doua oara daca e fata sau baiat, tot timpul mi-am zis ca sa fie orice, numai plod sanatos sa fie! Si de aia nu m-am inghesuit la nimeni sa zic felicitari pt baiat sau pt fata, ca nu mi se pare deloc important sexul, eu ma bucur pur si simplu cind vad ca trece vremea si mai adaugam cu toate inca o saptamina acolo jos la semnatura, ca ne simtim copilasii miscind, ca de la eco venim cu vesti bune... Sa dea DD sa fim sanatosi, ca de restul ne descurcam noi! 
Rebiana, cred ca tu ai pus un link foarte destept pt noi toate, ala cu "ce as fi vrut sa stiu inainte de a naste"... Multumesc frumos!!! Am citit toate cele 9 pagini, mi s-au parut extrem de utile. Am si salvat linkul, il dau si sotului sa citeasca, poate se mai lumneaza si el ca nu-i usor sa fii mama in primele luni... Va recomand tuturor sa cititi si sa reflectati - pina si eu care am deja un copil si am citit zeci de carti despre a fi mama de copil mic am aflat lucruri noi si, in tot cazul, am vazut lucrurile un pic altfel dupa ce am citit... Iata link-ul din nou , si il propun pt prima pagina oricum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137161
Fetele care sinteti la primul copil, vreau totusi sa nu va speriati de ce o sa cititi acolo, pt ca la subiect se pare ca au postat doar mame cu experiente dificile la alaptat, cu copii care nu dormeau decit in brate etc... Exista o gramada de cazuri cind alaptatul nu doare si e firesc, cind copii dorm cuminti si nu te trezesc noaptea etc. Eu, de exemplu, am avut un copil care s-a trezit doar o singura data pe noapte cit era f mic, apoi deloc, pina si in cele 2 luni de colici mi-a dormit noaptea si facea colici doar 2-3 ore seara, a fost suportabil... Cu alaptatul mi-a fost extrem de greu, m-a dururt rau, dar doar 1 saptamina, dupa aia m-am obisnuit... si pina sa citesc subiectul de mai sus am crezut ca sint eu un caz special de am avut asa dureri, pentru ca din 7 prietene care au nascut in acelasi an cu mine, doar una a mai zis ca alaptatul e greu, restul n-au avut nici o treaba, nici o durere, doar putin disconfort la inceput.. Mastita n-am facut nici una etc.. Deci, ce zic eu e ca trebuie citite experientele grele ale altor mame, pt ca nu stim cum va fi cu noi, e ca la loterie cumva, dar daca ne-o fi greu sa fim pregatite cum putem noi mai bine... Rebiana, tu esti o comora acum cauti si ne trimiti informatii, multumesc inca o data :)) 
Nikole, cu mare intirziere iti urez LA MULTI ANI!!! Sa stii ca asta cu schimbat prefixul e de bine, nu ai de ce sa fii trista! Absolut toate prietenele mele o duc mai bine dupa 30 de ani decit inainte, arata mai bine, sint mai stilate, se ingrijesc mai mult, au o cariera buna... totul e bine! Cele care au avut probleme in casnicie au rezolvat-o: o parte au gasit o forma mai buna de comunicare cu sotul si traiesc in pace si armonie, iar cealalta parte s-au despartit dar, ce sa vezi!, au intilnit destul d erepede pe adevarata dragoste a vietii lor!!! Nu-mi vine sa cred cind le vad asa fericite si indragostite acum!! Deci, priveste inainte, mereu inainte, si ai incredere ca soarta, DD, cine vrei tu, o sa-ti scoata in cale persoanele si ocaziile la care acum nici nu visezi! Si nu uita: daca te uiti in spate n-ai sa poti vedea ce ai in fata!!! Asa ca NU TE UITA IANPOI! Hai, ti pup!
Am stat pina la ora asta ca o besnita in pat, ma extrag acum, fac un dud si ma duc pina la banca si birou o fuga, ca dupa aia am un business lunch si ... fuga sa-l iau pe Vladimir de la gradinita... saracul de el, dimineata s-a tezit tare greu sa plece cu tata la gradi, dar n-a zis nimic ca nu se duce,nu vrea etc, s-a conformat in liniste si fara chef, mititelul... Doamne, ce copil bun am, ma impresioneaza de fiecare data!
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
jeni_h spune:
Carmen,
FELICITARI !!!! Sa va traiasca fetita, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!!!
multi pupicei

22+ Tamara Maria 
child spune:
‘Neata!
atb imi pare rau ca sunt asa zapacita, dar ultimele saptamani au fost de cosmar pentru mine si nu mi-am amintit decat de oana ca e din Cluj. Asa de rau imi pare ca nu ne-am vazut, mai ales ca vineri am avut o zi destul de libera dupa ce am predate teza si m-am tot plimbat prin magazine, insa fara folos. Am vazut caruciorul, dar parca nu era cel pe care il vazusem la Brasov si il incercasem, plus ca era rosu cu alb, ori eu vreau verde, asa ca am mai amanat cumparaturile. Oricum va invidiez pe cele care déjà aveti cate ceva luat pentru bebe, eu nu am nimic, imi este greu sa ma decid ce sa iau, plus ca sotul crede ca e cam repede. Dar nu ma iau eu dupa el, tot o sa incep eu cumparaturile, singura, daca nu se poate altfel. Oricum, sa stii ca mai vin in Cluj, peste vreo 2 saptamani, pentru sustinerea publica a tezei si atunci, iti dau semn de viata, sau mai bine lansez o intalnire pentru toate fetele din Cluj. 
ella asa-i ca se vede bine la 4D cu cine seamana bebeul? Asta ca sa nu mai glumiti pe seama mea!
Felicitari, sa va bucurati de el, cu oricine o semana! 
kossir felicitari pentru printeza!
vladi intr-adevar bun topicul gasit de tine, merita sa fie pe prima pagina!
Noi suntem bine, tropaim intruna, miercuri mergem la eco, deabia asteptam!
Va pup, o zi minunata sa aveti!
21+ 
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Mai, tare lunatica am ajuns!![]()
Catelusa este in operatie acuma. A fost tare cuminte duminica, n-a plans deloc peste noapte. Mi-e tare mila de ea, saraca!
Eu mi-am mai rezolvat pentru o saptamana cu concediul medical, dar legat de servici am un gust tare rau!
Chiar daca nu ramaneam gravida, as fi incercat sa mi-l schimb pentru ca nu-mi mai placea munca pe care ajunsesem s-o fac, dar acuma cu atat mai mult privesc peste umar si, desi stau acasa 2 ani pentru intretinere copil, tot simt cum mi se strange stomacul la gandul ca vreau sa ma mut de acolo si nu stiu pe vremea asta de criza cum ma voi angaja in alta parte.
Asta ma face putin pesimista sau or fi doar hormonii, dar oricum argumente am destule.
Cristina +14
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Acuma, schimband subiectele mohorate, vreau s-o felicit pe Kossir pentru fetita care deja i-a adus bucurie.
Si pozele pe care le-am vazut cu burticoase sunt tare frumoase! M-am uitat acuma peste mai multe fotografii si ma gandeam ca eu pana acuma nu mi-am facut nici una. Cu Dami deja aveam cateva.![]()
Cristina +14
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
kossir felicitari pentru fetita! la nume v.ati gandit?
miria nu esti singura, nici eu nu mi.am facut poze sa vad daca ma pot aduna un pic zilele astea sa fac si eu cateva
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
marsy_baby spune:
Buna fetelor burticoase!Asa sunt de trista, iar incep s sangerez
(nu-i mult dar mie frik s nu m apuce hemoragia ca data trecuta)
,azi o s aflu rezultatu d l niste analize iar maine m duc l Dr si ii v-oi sp ...
Kossir- Felicitari pt fetita1
Castelana- ms
, chiar azi imi fac o programare l dentist, s m scape de "nerv"...sper s nu m apuce plansu p acolo, k nu prea imi plac dentistii
...dar asta e...trebe s rabd![]()
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
stefimic spune:
salut mamicutelor,
eu am fost in dimineata asta si am facut analizele si abia astept sa vina ziua de maine sa vad ce rezultate am.
CARMEN nici nu stii cat ma bucur pentru tine si a ta fetita, sa fie sanatoasa si sa o cresteti mare, sa va aduca numai bucurii, chiar simteam nevoia sa ma insoteasca si pe mine cineva, in februarie eram numai noi cu fetita dar acum te am colega pe tine.
OANA ma bucur ca te-ai intors cu bine si sper sa nu racesti mai rau, eu stiu ca dr nu mi-a dat voie sa iau osscilo, de ce nu stiu.
VLADI ce bine i-mi pare ca te avem pe tine mai echilibrata si pot discuta si altfel pentru ca la prima sarcina eram mai disperata dar acum gandesc altfel si chiar i-mi place ca mai sunt si mamici cu copii.
cat despre puiul tau chiar e un dulce sa nu comenteze cu dusul la gradi
.
sper sa reusiti sa va mutati luna asta in casuta noua si sa te linistesti ca si bebele tau are nevoie de tine.
CASTELANA ce bine te distrezi tu acolo, mi-ar placea si mie sa fac o petrecere pentru bebita, tu o sa faci?
FREDELIA la tine ma gandesc tot timpul si nu stiu cum reusesti sa faci fata cu doi copii si acum inca unul pe drum, cred ca esti foarte calma si destul de echilibrata ca sa poti sa impaci pe toata lumea, bravo tie.
va las, revin , va pup si sa aveti o zi linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
23+
IOANA

.