Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
freedelia spune:
Neatza fete frumoase si burtoase!
Am avut si noi un weekend plin, abia acum am apucat sa citesc tot ce ati scris . Felicitari pentru carusioare -- si pe mine ma bate toata lumea la cao sa aflu ce este bebe, dar noi suntem foarte incantati de surpriza.
Eu chiar NIMIC nu am cumparat pentru bebe, am atatea chestii, plus ca majorittea prietenelor mele de aici au terminat cu facutul de copii si am mai si primit la haine... altcineva a zis ca imi da o scoica ( a mea s-a facut deja praf), asa ca imi trebuie numai carut. Si o sa mai iau cateva hainute noi pentru primele zile, dar nu multe, doar asa, sa iasa bebe din spital in hainute noi.
Sambata, de halloween, am mers/stat in fund/stat in picioare atat de mult ca simteam cum mi se strange burta si imi atarna greu. M-am asezat in pat cu copiii si Coleman seara si am pus un film dar in 2 minute eram knock out. Ieri a fost mai relaxant, am mers la biserica, apoi la dinner, in rest am stat mai mult in pat, cu un film, cu o carte de citit copiilor, m-am odihnit.
Va pup si va urez un inceput de saptamana minunat!
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
andra_s spune:
neata burticute!!!
noi ne-am trezit cu mari emotii, azi avem intalnire 3D sau 4D (habar nu am, oricum nu conteaza), mergem la morfofetala.
intru diseara sa va spun cum a fost.

POZE
22+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Vio ai PM. Am pus si o poza facuta azi dupa ce am venit de la dr.Am schimbat bluza din rosie in verde. 22+ George-TheodorEu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
'Neata fetele,
Sa aveti o saptamana frumoasa cu vesti bune

Ella esti super in poza...radiezi pur si simplu! O sa fii tare mandra daca seamana cu tine

Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucashttp://community.webshots.com/user/babyanca
Delia13 spune:
NEATAAA FETELEEE! Nu am mai intrat de cateva zile si vad numa noutati!
FELICITARI pt carucioare vad ca se echilibreaza balanta vin pasaricile din urma
ELLA, m-am gandit la tine sambata si vad ca a fost f bine la control![]()
, deci seamana cu tine,ai? hihii ce frumos. De abia astept sa merg si eu pe 13( ce mult mai e pana atunci)
.Am si noutati despre mine nu prea bune : intr-o seara mi-a curs putin sange din nas( am inteles ca la gravide se mai intampla), si a 2a zi stand in statie la autobuz ff mult si mi se facuse frig era sa lesin .AM apucat sa merg la toneta aia de bilete si am rugat-o pe fem aia sa ma lase se intru sa stau jos ca sunt gravida si lesin. a fost f draguta m-am asezat pe scaun si incet, incet mi-am revenit si a fost ok. Si vestea cea mai mare e ca de ieri il simt destul de tare de bebeu , nu mai e ca sapt trecuta cand de abia simteam ceva. A pus si ati mana pe burtica si i-a dat un sut( era asa de bucuros c a simtit si el

.Cam atat noutati despre mine. A, sa nu uit si mie mi s-au inflamat gingiile rau de tot.Eu si inainte de sarcina aveam gingivita, iar acu ce sa ma zic
.VA
pe toate si mi-a fost dor de voi. Pe bune ca forumu asta iti da dependenta. Nu am intrat cateva zile si simteam ca lipseste ceva eram curioasa ce mai faceti![]()
![]()
Delia13 20+
David Andrei
ioanaa28 spune:
buna dimineata fetelor...![]()
Castelana, multumiri pt tonusul ce-l oferi la inceput de saptamana ![]()
Sanatate multa mamei tale, s-o aiba DD in paza si de data asta, sa treaca cu bine peste incercari..![]()

Anca, am vazut pozici...asa mama , asa fata ...asa burtica![]()
![]()
, bune de pus in rama![]()
trebuie sa-mi fac si eu rapid poze pana mai incape burtica in cadru..![]()
Andra, intalnire frumoasa sa aveti...asteptam vesti si laude bineinteles pt bebe...![]()

Ioana,
21+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
Delia13 spune:
ANDRA, ce burticuta frumoasa ai!
ESti tare dragalasa si dotata
. Mi-a placut mult si tabloul de la nunta
. BAfta azi la morfo. Tin sa mentinez ca in mesajul trecut am mai mancat litere din cauza unghilor mari se mai duce pe langa
si cand am recitit ce am scris in loc de " tati" a iesit" ati"![]()
![]()
Delia13 20+
David Andrei
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Babyangel, cum a fost la film? Cand mai vii in Cluj da de stire din timp, poate ne vedem! Eu azi am fost plecata din Cluj abia am ajuns, sunt rupta... Adriana 20+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
ATB, sa stii ca mai am de gand sa vin la Cluj la sfarsit de noiembrie, ca sa facem cumparaturi de sarbatori...atunci poate reusim sa ne intalnim
Cat despre filmul "This is it" , mi-a placut la nebunie
eu am fost mare fana Michael, si dupa o pauza de ani de zile l-am re-descoperit...Insa , am ramas cu un gust amar, vazand cata munca s-a depus 3 luni de zile..fara nici o finalitate.
Andra esti super tare cu burtica ta maricica
Iti sta foarte bine in roz si ai niste "dotari"

Anca
21+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucashttp://community.webshots.com/user/babyanca
ioanaa28 spune:
freedelia, pai si tu esti o mamica tare neastamparata, dar e bine ca va distrati...Eu sincer tare te adimir pt felul in care te ocupi de copii.
Poate ne mai impartasesti din secrete in relatia mama-copil, ca se simte la voi ceva special. Lucruri pe care le putem aplica si noi, ca la domeniul activitati nu avem cum sa va egalam, asta e...mai cenusiu peisajul pe aici
.
Dar eu sincer, in ultima vreme tare irascibila sunt, ok, or fi si hormonii de vina, dar nu-mi place fiindca Alex si-a schimbat mult atitudinea fata de mine. La orice ii spun/cer/ rog, raspunsul e NU, si-mi pierd repede rabdarea, strig la el si-l pedepsesc, parca nu mai gasesc cai de comunicare..
Si n-as vrea sa asocieze starea asta cu venirea lui bebe..of, of...
Ioana,
21+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
dayanara spune:
andra_s ce burtica draguta! la ce nume v.ati ganidt pt fetita?
am vazut si pe rebiana, alta mamica slaba si cu burta! esti tare draguta
vladi imi pare bine sa te vad, cel putin acum stiu sigur care e ritmul tau, poate totusi cu cat vei inainta in sarcina, vei sta mai linistita
anca, am vazut hainutele, sa le poarte bebe sanatos! iar tu arati foarte bine, m.am uitat si la pozele de dinainte sa ramai si erai prea slaba, acum esti perfecta
ella ma conformez, poate pana la sfarsitul saptamanii ma pozez si eu cu arturo:)))
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ioana, acum am citit, e bine ca sotul si.a cerut scuze, e un pas inainte, inseamna ca discutia ta nu a fost in zadar si mai cred ca daca el a facut.o si tu ai stiut sa pui problema cum trebuie
castelana te.ai distrat nu gluma
gabyhila tu cum te simti? tot racita?
roxana
19+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE