Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaa28 spune:
salutare burtici...
briza marii, felicitari pentru printesica !!! eu inca mai am nostalgia unei bebeluse...da las ca o sa-mi aratati voi poze mumoase![]()

andra, ce mi-au placut pozele tale !! bravo mamica..cu mandra burtica..!!!

cristina, ma bucur ca sunteti mai bine, tu si Dami, dar chiar problema cu catelusa nu va lipsea acum...urata treaba. Iti tin pumnii sa treceti si peste asta cu bine...si gata, sa nu mai auzim vesti proaste !! pupici
![]()

vladi, nu-ti mai fa atatea griji, ca ai scrie aiurea,... din contra, mie-mi face mare placere sa-ti citesc postarile, si sa ne informezi cu ce mai faci...ca sa nu mai zic de experientele tale de mamica vesnic "in priza"...
Dar ar fi bine sa te "decuplezi" un pic...zic eu...stii si tu..sa ne anunti cand reusesti![]()
![]()
poate daca te muti la casa noua...iti urez spor in toate !!!![]()

Ioana,
20+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
Rebiana27 spune:
Am adaugat doua poze cu burtica mea de 19 saptamani + in albumul de pe picassa, unde folosim userul sclipiciosi2010.
Andra te-am admirat in pozele de la 22 de saptamani!! 
Vladi gandeam eu ca ai disparut din cauza activitatilor. Nu uita sa te si menajezi, pentru comoara din burtica dar si pentru Vladimir.
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
marsy_baby spune:
Spun si eu La multi ani cu intarziere :Jenih si Ioanaact...bebici sanatosi si sarcina usoara
Felicitari fetelor cu carucioare noi
Andra_s - flumoasa burtik ta
Am si eu o intrebare:se poate merge l stomatolog in sarcina?in primul trimestru stiu k nu-i voie, dar acum oare se poate?ca asa ma chinuie o masea
si nu mai pot de durere
O seara placuta si pupici la toate 

DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
vladimirescu spune:
Miria, imi pare tare rau de ce i s-a intimplat catelusei, dar ma bucur nespus ca are stapini iubitori si civilizati care se ingrijesc de ea
Inteleg ca e la spital catelusa, sa o vizitati macar, ca daca va vede si se simte mai putin singura se va reface mult mai repede, pe cuvint! De obloane iti scriu miine pe PM, ca banuiesc ca numai noi doua sintem pt moment interesate de subiect :)
[bSamaria][/b], multa sanatate! Raguseala inseamna laringita si nu e bine. Sper ca ai informat medicul despre asta, e important. Nu stiu daca trebuie alte medicamente decit cele pe care deja le ia, dar e bine pauza vocala, gargara calda, cald la git si musai atmosfera umeda in camera. Virusul asta care i-adat laringita lui Vladimir e afurisit rau, e prima data in istorie cind iau o boala de le el, nu s-a intimplat pina acum in 4 ani jumatate... Si soacra-mea saraca a luat virusul, a ajuns la antibiotie, numai eu sint tot cu vit C, ceai cu lamiie, din astea .. Ai deci mare grija cu copilul, ia si tu 1 g vit C pe zi pt protectie.
Mai scriu miine ca acum scriu cu stinga, imi doarme iepurasul pe mina dreapta, asa fatza de ingeras are ...
19+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
vladimirescu spune:
MarsyBaby, mergi neaparat la dentist, nu sta asa! Nici o problema in trim 2 de sarcina - oricum, daca estimezi ca poti sta pe scaunul dentistului fara anestezie (doar cu gel anestezic) atunci e super. Daca nu, don't worry.o mica anestezie nu e grava acum. Intreaba anyway si stomatologul, better si obstetricianul. Bafta!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
marsy_baby spune:
Thanks vladi pt sfatul tau...apoi decat cu durerea pe care o am mai bine rabd p scaunu stomatologului...
dupa aia stiu k imi trece

DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
anca_iary spune:
Marsy_Baby eu stiu ca incepand cu trimestrul 2 se poate merge, insa fara anestezie. Am o prietena care a fost si nu i s-a facut anestezie. Probabil ca depinde si de medic.
Andra_s foarte frumoasa burtica,iar tu stralucesti 

Am pus si eu album la semnatura cu burtica de 18 saptamani. Am zis ca daca tot pun toate fetele sa pun si eu
. Fatza nu mi se vede ca mi le-a facut fiica-mea pozele si ea asa poate sa faca
poze de la gat in jos
. Ma duc la somn
, va
pe toate
anca
18+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
anca_iary spune:
am reeditat ca nu mergea link-ul
sper sa mearga acum
anca
18+
Deyan si
Karla Maria 20.08.2003
http://picasaweb.google.com/teokarla03
atb spune:
Anca_yari, vazut pozele, ce burticuta rotunjoara si sexy ai! Si Karina e dulce, fotomodel in devenire, ce frumos pozeaza ea.
Andra, frumoasa graviduta mai esti si tu!!! Radiezi toata de fericire. Da' ce-a patit camera ta de a ramas setata pe 2007? ![]()
Babyangel, cum a fost la film? Cand mai vii in Cluj da de stire din timp, poate ne vedem! Eu azi am fost plecata din Cluj abia am ajuns, sunt rupta...
Child, parca si tu ziceai ca vii la Cluj, saptamana asta, ai mai fost pana la urma? Nu m-am autoinvitat la o intalnire fiindca nu ai intrebat-o decat pe Oana daca are timp liber, si mi-a fost jena...
Ti-ai gasit carucior? Cel de la Chicco e acum la oferta atat in Cora cat si in Carrefour, la 1149 ron.
Samaria, multumim de intrebare, suntem bine, sanatosi, doar ca... f ocupati si cam fara chef zilele astea... Va urmaresc din umbra.
Am schimbat si semnatura... ![]()
Adriana
20+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
castelanaC spune:
Buna dimineata in noiembrie fetelor!
brrrrrrrrr, trebuie sa fie frig azi nu-i asa? imi amintesc acum multi ani ca a nins chiar pe 1 nov si iarna respectiva a tinut 6 luni, ce vremuri d-le, acum mai bine de 15 ani, eram in perioada idilica a studentiei.
Sper sa nu tremurati si sa aveti grija de burticoasele voastre.
Eu am avut un wk-end plin: vineri m-am mascat la petrecere in galabia cu machiaj stul Cleopatra de nu ma recunostea lumea, de obicei sunt mai discreta si cum am pielea f alba (urasc bronzul) ochii deschisi la culoare, acum chier a fost o schimbare majora.
Sambata cu fetele mele prietene singure in China Town la magazinele de perle (am acest hobby) de am venit acasa moarta de cat am mers si ce cald a fost. Irir duminica am fost la un Baby Shower, petrecere a unei viitoare mamici ce se organizeaza cu 2 luni inainte si se daruiesc diverse pentru viitorul copil, ce sa mai a fost ceva spectaculos cu prezentare de moda, muzica live, cu cot de relax cu masaj la umeri, brate, gat, am venit acasa cu poze facute in timpul petrecerii fantastice, gen sepia si incadrate perfect (ma pricep si am ochi la fotografie, e pasiunea mea si a sotului), cu cadouri, ca am primit si eu/noi invitatele cate ceva.
Deci m-am distrat si sotul meu era incantat si se astepta sa fi terminat cele 15.000 cuv acolo cu alte cuconite, dar a trebuit sa ma suporte sa-i povestesc tot pe-ndelete, ce noroc am de el ca ma suporta gravida
.
Deci in concluzie un wk-end plin si disractiv.
HoneyBaby, ha ha ha cu bancurile, eu sunt genul care am o memorie beton dar nu la bancuri, rad de fiecare data la fel si la sf imi dau seama ca-l si stiam.![]()
Jeni, la multi ani pentru 31 oct! scuze de intarziere!
Samaria, sunt aici, mai scriu, dar e fusul orar mai delicat si cand scriu eu voi dormiti si vice-versa, sunt bine merci, mai un junghi, mai o intepatura, uneori am impresia ca nu ma pot intinde bine, dar cine le baga-n seama si bagatelele astea. Acum cu burtica mica asta-i parfum, nu?
Te pup si ai grija de tine si sanatate lui Sam!
Ioanact, ce frumoasa si radioasa estiiiiii, pur si simplu pocnesti de delicatete, ma bucur ca ai fost la buzau, am copilarit acolo, conosc bine si piata de a Pietroasele si parcul cu Biserica, crangul era superb cand eram eu mica, am niste poze faine de acolo.
Sarcina usora in continuare si cand ne anunti de carucior?
Andras, buna ideea de a pune o lista cu cele necesare, poate si pe prima pagina n-ar fi rau, asa vede fiecare cand are nevioie si se organizeaza.
Ellanik, felicitari pentru bebeGeo care e mare si frumos, creste, creste si mami vad ca sta bine. B=Si eu stiu, mi s-a si confirmat dealtfel ca mamimea copiilor este pe linie materna transmisa si dupa masuratori am vazut ca si la noi mereu iesim din carte (mama a avut trei copii de peste 5 kg), ne situam la 1-2 sapt mai mari, asa ca...sa fii tu sanatoasa si bebe mic la fel!felicitari si tine-o tot asa, fata verde radioasa ce esti!
Ioanan28, ma bucur ca s-a "intors" si dialogul in famil si ca esti mai linistita, trebuie sa discutati despre orice, asta am invatat-o si eu de la sotul meu care mi-a zis ca ei barbatii nu se gandesc la aceleasi lucruri ca noi si noi fetele sa nu interpretam ca nu ne baga in seama.Sanatatte si lui Alex si ai grija de tine!
Briza marii, stai drahga mea mai linistita si nu mai face treburi ce implica ridicari, ai grija de tine!!!
Michelle, cel mai bun sfat este la stomatolog si gata, nu e de gluma sa stii!
Vladimirescule, sa stii ca-s drepti acum, la fel ca la inceput!
Draga mea dar si tu.... mai menajeaza-te, stiu ca spun ceva care-n domeniul tau este absolut imposibil dar, trage aer in piept si calmaaaaaaaa!!!! iar cu muncitorii, asa-s de cand lumea si pamantul, daca te incalzeste cam peste tot in lume![]()
fetele eu ma opresc aici cu scrisul, ca ar trebui sa o iau creanga la picior, acum cat mai pot sa fiu Mitza calareatza, oricum cred ca si cu burta la gura am sa umblu ca altfel nu-s io, si cu copilul de gat si tot asa.
va pup, inceput sa saptaman excelent, tonus bun, optimism sa debordeze, puneti ceva colorat pe voi, o esarfa tampita la gat, pe cap, orice care face minuni can esti cazuta-n butoi , mama lui cine l-a inventat si nu ne-a intrebay inainte daca-l vrem.
Va mai scriu poate deseara, ca merg si la biserica sa ma rog, pe mama o opereaza din nou, casa-i in tenis.
va pup si sa euzim de bine!!!!
castelana fericita
18+