Comori de nov-dec2004...LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Intre 2 dumicati si o gura de apa, va salut din mers
Pup si copilasii pe care nu i-am urat la timp: Alexia Cristina, Maria Alexandra si Mihai Daniel si nu in ultimul rand tuturor celor cu numele de Mihail si Gavril si in special lui Mihaita al lui Felis

Onitza imi inchipui ce sperietura ai tras... Ai mai multa grija de tine, nu vrem sa pateasca nimic samburelul

Hi, hi! ce imi plac sosetele Mihaelei
Imi pare rau sa aud ca sfarsitul de an va da si voua emotii in privinta serviciului. Stiu prin ce treceti, cata vreme saptamana trecuta am lipsit 1 zi de la birou si chiar atunci s-au gandit sa afiseze lista de disponibilizari primii 170 de insi Iti dai seama ce morcov avem, amandoi indirect productivi, amandoi personal administrativ, 2 in aceeasi firma...

Sa aveti o saptaman linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihai Daniel, Mihaita, sanatate, cadouri si petrecere frumoasa!

Daniela ce surpriza. Si ale mele se cearta. Cam de regula Ana e nervoasa ca o certam sau ca asa s-a trezit ea cu fundul in sus, si-si varsa nervii pe Elisa. Bine ca mai au si momente de tandrete, azi de dimineata s-au balosat reciproc .
Ar cam trebui sa facem o gala dupa primul concinal.
Eu n-am facut pana acum filmulete dar daca nu se ofera nimeni as incerca eu sa fac, dar nu acum in decembrie ca intru in concediu spre finalul lunii.
Miria, esti la munca? Ce mai face Damiana?
Mirandolina, nasol cu asa stres. Totusi nu te ajuta deloc sa ai ganduri negre. Poate e momentul sa te gandesti ce alternative ai avea in caz ca se intampla sau ce te-ar ajuta pe plan profesional, cursuri, studii. Astea iti pot tine mintea ocupata intr-un mod constructiv.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - Nu mai sunt la munca. Stau intr-un sir de concedii ba de odihna, ba medicale, ba de intretiner ecopil pentru ca nu mai pot activa la servici si daca ma duc mai rau imi fac. Cica toti pe acolo sunt raciti sau au probleme. In plus, salariu nu este motivant, vremea e urata, deci...stau acasa. Daca aveam o activiate mai placuta si un salariu atractiv sigur n-as fi intrat de pe acuma in concedii.

Dami e bine, dar o tin acasa. Nu mai merge la gradinita pe perioada iernii. Maine vreau sa vorbesc si cu directoarea pe tema asta. Cu epidemiile de viroze si gripe anuntate peste tot nu mai vreau sa risc pentru ca eu chiar fac fata greu situatie.
Am iesit acum 3 zile din casa la cumparaturi si m-am intors cu nas infundat si ma ustura pe gat.

Or mai am de dus atatea luni si toate sunt in perioada toamna-iarna-primavara, adica anotimpuri bolnavicioase.

Cristina +15 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

MIRANDOLINA - E cam nasol cu serviciul la voi daca au si inceput sa afiseze listele, iar voi lucrati in acelasi domeniu si la caelasi angajator, dar poate nu se intampla nimic rau totusi. Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Salutare de la mare!

Intre 2 dumicati si o gura de apa, va salut din mers
Pup si copilasii pe care nu i-am urat la timp: Alexia Cristina, Maria Alexandra si Mihai Daniel si nu in ultimul rand tuturor celor cu numele de Mihail si Gavril si in special lui Mihaita al lui Felis

Onitza imi inchipui ce sperietura ai tras... Ai mai multa grija de tine, nu vrem sa pateasca nimic samburelul

Hi, hi! ce imi plac sosetele Mihaelei
Imi pare rau sa aud ca sfarsitul de an va da si voua emotii in privinta serviciului. Stiu prin ce treceti, cata vreme saptamana trecuta am lipsit 1 zi de la birou si chiar atunci s-au gandit sa afiseze lista de disponibilizari primii 170 de insi Iti dai seama ce morcov avem, amandoi indirect productivi, amandoi personal administrativ, 2 in aceeasi firma...

Sa aveti o saptaman linistita!

Multumim

Bafta tuturor cu serviciile...

Sanatate la toata lumea

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

DANIELA - Am vazut pozele si sunteti tare frumusei!

Nu stiu cum e cu cearta intre frati, dar a mea a tare posesiva. Zice ea ca-i e dor de bebe si ca-i va da jucarii, dar cand o fi chiar sa imparta nu stiu cum va reactiona. Si nici nu vreau sa interpreteze gresit doar pentru ca ne-ar vedea cu bebe in brate mai mult decat cu ea. Ea, oricum, are 21 kg ma omoara cand vrea sa o iau in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!!!

Uram cu intirziere dar nu am avut internet ieri.

Felis,sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Multumesc dragelor pentru sustinere
Eu sunt in general o fire optimista (poate si de asta dedic o parte din timp sustinerii campaniilor umanitare, sa le dau altora din energia mea). Asa si acum, imi fac sperante ca nu ne va lovi valul, in vreme ce luam in calcul si ...planul B

Cat despre filmulete, va rog sa imi lasati mie placerea aceasta. daca va mai amintiti eu am mai pus filme "aniversare" cu copiii mei, de altfel am si alte realizari pentru copii "forumisti" , si din cate imi aduc aminte v-au placut. Doar ca imi trebuie pozele puse intr-un cont comun, sa sa mi le trimiteti pe o adresa anume, a mea de ex.
macar atat sa fac si eu pentru voi, daca tot am venit mai tarziu in gashca

miria ai grija de tine, nu e cazul sa o patesti.

Noi nu raportam certuri intre frati. Se inteleg destul de bine, cel mic e mai artagos, insa Matei e intelept si nu ii canta in struna, dar nici nu ii sare in cap - il evita

Va pup si ma intorc la cautari de flori de toamna (grupa mica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

u sunt iar in urma...
LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELE, GABRIEL SI GABRIELE!

Am facut o corectura la listuta ca uitai sa-i pun burtica si caruciorul Mirieiasa ca acu; est cu burtica.
Lili, sa scapati de stres si sa fie bine la serviciu.
urmatorii ciorapei vor fi pisicuta, dar mai intai sa gasesc fire din acelea pufoase.
Noi am reinceput gradi, am fost si la cursul de pictura si apoi prin casa ca a tot plouat.
Îi place mult la pictura si azi chiar o lauda doamna ca-i foarte atenta si are indemanare. Eu ma bucur ca face ce-i place si-si umple timpul intr-un mod placut.

Vasi sa aveti o saptamana frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

diana, multumesc din suflet ca i-ai spus andreeip ca am intrebat de ea azi m-a sunat si am fost taaare fericita ca am vb cu ea(eu o sunasem de ziua Mariutei insa...nu raspunsese)
va saluta si va pupa pe toate mai ales pe gravidute(onitza si miria, va doreste sarcini usoare si bb-ei sanatosi)
Fetele sunt bine(cu mucisori Sara dar speram sa-i treaca repede...sanatate multa) Mariuta cu gradinita si am inteles ca face dansuri.... ea(andrea-oana)...la fel de vorbareata cum o stiti ocupata pana peste cap cu cele mici, nasheste intr-o veselie(tot la fel cum o stiti) deja aveau bilete rezervate pentru revelion...deci tot plimbareata a ramas
nah ca v-am facut un rezumat

si eu va pupacesc pe toate si pe piticuti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput