Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la multi ani Alina

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Alina olandeza.Sa fii sanatoasa si fericita langa toti ai tai si sa...ramai la fel de patrioata asa cum te-am perceput eu de aci din tarisoara

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Alina2700,La multi ani!cu intarziere.....

Porumbita ,Miguel adoarme dupa ce ne batem cateva minute,pt ca,fiind f obosit,se arcuieste in brate,urla,ma bate cu manutza libera...dar nu il las si se linisteste si adoarme...am bicepsii praf de la luptele cu el - da-ti seama ca are 12kg!...noaptea si el se trezeste,la 4,30-5 suge ,adoarme langa mine bineinteles,apoi mai suge pe la 7 si adoarme,iar trezirea definitiva e pe la 9-9,30...o sa incerc saptamana asta cat e fi-mea in vacanta,deat nu ne sculam devreme,sa ma lupt cu el sa-si scoata suptul de noapte ca nu mai e cazul deja...o sa-i dau ceai...

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
durerea mare e insa ziua; nu mai adorme la san, rar mai adoarme in carut, nu vrea in brate, nu merge sa te culci langa el in pat, nu stie ce e ala leganat, nici in sling nu mai adoarme de cat dupa ce merg cu el 30-40 de min...si evident plange pt ca ii e somn; imi vine sa
efectiv nu stiu ce sa fac!!

Porumbita incearca sa-i faci un ritual de somn, mereu acelasi, sa stie el ca trebuie sa se culce. Noi de exp. avem un ritual anume: cand vad ca i se face somn il pun pe spate in patul mare in acelasi loc cu doua perinute langa cap de o parte si de alta (ii place sa-si bage nasul in ele), ii dau un batic de bumbac si el ii baga degetul in gura, tinand si de batic si eu plec din camera, dupa 10 minute ma duc sa mai aranjez pe acolo (mai se foiste, mai arunca pernutele, mai trage de vreo jucarie care ramanepe sub el) si sa-l acopar. Apoi nu mai intru la el ca se trezeste pana nu il aud foindu-se. De obicei la primul somn doarme intre o ora si 4 ore, de regula cam 2 ore. La al doilea cam tot asa, depinde cat a dormit la primul (ambele cam 4 ore).
Nici el nu stie ce e aia leganat, la san nu-i mai dau, in brate nu mai sta decat la verticala, in carut afara ar dormi, dar nu mai vreau sa-l las ca e frig, sling nu avem, iar daca stau cu el in pat ma trage de fata, de nas, ma impinge cu picioarele si nu mai adoarme in veci.

Mergi la inceput

Asta ziua, ca noaptea doarme frumos in patutul lui.La multi ani fericiti si sanatosi si Alinei2700 si Andrei de aniversarea casatoriei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata dragele mele,

E tare urtat afara si nu stiu daca sa o scot pe Alexiuta. Voi cum faceti? Ii scoateti pe puiuti afara in zilele astea mohorate, ploioase si friguroase? Eu am scos-o putin si a plans, nu stiu daca de frig sau pentru ca ii era somn.

Si inca ceva: intrebare de gaga: cum ii ridicati pe pui din tarc/pat etc. Eu o iau de omoplati si de spate insa mi-e frica sa nu i se disloce ceva, mai ales de cand am si stresul asta cu nodulul la tatica, mi-e teama sa nu cumva sa o ating in zona, in special pt ca zona are o multime de ganglioni si alte chestii.

Incerc sa pun si eu niste pozite noi si tot ma iau cu una cu alta si nu ma tin de cuvant. Poate reusesc azi.

Pup mamicile si licuricii.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Si eu tot asa il ridic de obicei, dar, uneori, il mai iau si orizontal, ca pe un bebe mic, mai ales cand e in sacul de dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare : nu mai intra alocatiile? Cred ca la noi nu au venit de vreo 2 luni( vin pe card si nu mai stiu exact ca am mai scos bani etc dar maine voi lua extras de cont de la banca). La voi au venit alocatiile in ultimele 2 luni?

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

esea la noi a intrat alocatia
alina LMA
arya si el face asa, bate cu mainile, se zbate agita, insa chestia asta il poate tine si juma de ore ora;

ingrid are aceelasi ritual in fiecare seara: masa,baie, picaturile, jucatun pic in tarc (se inisteste), luat in brate, dragalit, spalat pedinti si somn

dar de ex ieri desi era rupt de somn (cu frecaturi la ochi si tot tacamul) in loc sa adoarma la 8, 8jumate cum oface de obicei a adormit la 10 (timp in care m-ammai jucat cu el, l-am mai pus la san, l-ammai pus de vreo 30de ori in pat, l-am sasait etc...

si s-a trezit la 23:30, 12:40, 1 si apoi din ora in ora pana la 8 si ceva cand s-a sculat de tot

eu daca l-as lasa asa cum zici tu in pat in secunda doi ar fi in fund si in secunda 3 in picioare mergand pe langa perete;

flo eu il scot pe orice vreme; doar sa nu ploua torential; in rest il scot si cand picura (ca il bag in sling si imi iau geaca lu barbatemiu pe deasupra si il acopera si pe el

eu il iau de la subrat; cand e semi adormit sau adormit il pun in pat ca pe bb mic

iulia cris multumesc

dark si problemele tale sunt imp pt noi asa ca nu le consideram neimportante!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Buna fetelor, am si eu o intrebare : nu mai intra alocatiile? Cred ca la noi nu au venit de vreo 2 luni( vin pe card si nu mai stiu exact ca am mai scos bani etc dar maine voi lua extras de cont de la banca). La voi au venit alocatiile in ultimele 2 luni?Mami de fetita si de baietel
la mine vin in data de 10 ale lunii, acasa, doar luna trecuta au intarziat vreo 4-5 zile.

Mergi la inceput