Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Mister Mister
Alexandru de Kristinutz
Victor de crisspoliss

Ledi, draga de tine, trebuie sa mai si dormi, esti om nu robot. Bunicii nu te pot ajuta deloc?

Alina1976 Ana a fost o zana (sau spiridus? ca nu ma pricep inca) dragalasa foc, dar cadana... m-a dat pe spate

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Inutil sa va spun ca nu m-am putut costuma:)), in schimb aidan nu a plans cand a vazut ceilalti oameni costumati, doar la o doamna care era costumata in vrajitoare a pus buzita, dar s-a obisnuit repede. In schimb pe mine cand ma vedea....jale...

Lisa, avem si noi jucarie din aceea, dar doar partea din sus care se prinde cu niste ventuze de masa, A. o adora, ii place sa plimbe bilele alea pe sarme...

Happy anniversary Dark, sa fiti fericiti si sa va bucurati de Mister!
Alina 2700 La Multi Ani, am inteles eu bine, etse ziua ta? Shopping placut....mmmm mi-ar placea si mie, da' stau tare prost cu finantele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Arriel, am primit, am modificat. multumim!
Alina, inca nimic...eu tot cred ca fiind plata internationala dureaza mai mult si azi nefiind zi de lucru bancara.... or sa intre de abia luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la multi ani licuricilor de azi,sa cresteri mari si sanatosi!
Irina(miere) poze???
Alina,o admir pe Ana intotdeauna. e o fetita fff dragalasa.

Ledi,poate a visat Davidutul ceva urat.incearca sa te odihnesti azi.

Is noi am avut o noapte cu mai multe treziri. plans dupa suzi(nu stiu cum ne dezvatam noi de ea).trezit la 7.22,macar nu e 6 ca ieri. azi zi de asta daca ma lasa Anusca.
pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aaaa...si am avut azi noapte prima noapte dormita cap coada dupa muuulta vreme, de la 10 la 6 dimineata, cu mine in pat, dar macar nu s-a trezit. Il mai las vreo saptamana si il mut la el in pat.

Roxana, pana acum sunt cinci fete de la care astept bani: Blackpanterro si Philip (au intrat deja banii), Cris 30, Daiopri si Lexi (urmeaza sa primesc saptamana asta). Eu cred ca saptamana viitoare (vineri) o sa fac transferul catre tine. Sper sa nu fie prea tarziu.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lachlan alias Mister de Dark
Alexandru
Victor

Alina2700 la multi ani pt frumoasa varsta implinita azi.Ia spune-mi cum te simti acum ca ai implinit 18 ani?.Spor la shopping.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Si noi am fost la dr. Burloiu cu Ioana ptr strabism. Este super. Vom merge in curand iar la control.

Noi azi suntem nasi. Cununam un cuplu care sunt impreuna de vreo 10 ani, au 2 copii, dar nu au apucat sa faca nunta. Acum am o jumatate de ora pana incepem pregateala finala, respir si eu un pic.

Ledi
Va pup si we placut in continuare!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

alina2700 la multi multi ani, multa fericire si sanatate. si petrecere frumoasa astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Apropo de DR.Burloiu, daca e cel care are cabinetul pe B-dul Barbu Vacarescu, atunci pot sa confirm si eu pt el de 1000 de ori!
Cand a avut Ana problema aia la ochi (chalazion se numeste) am fost la 4 sau 5 medici oftalmologi si nici unul nu a facut-o bine. Doar Dr. Burloiu i-a dat un altfel de tratament si i-a trecut copilului in 2 sapt. Deci mergeti cu multa incredere la el!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Multumesc, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Noi ne pregatim de mers in oras la plimbare, desi e foarte urat afara, ploua si e ceata....dar daca nu mai stiu cu ce sa il ocup in casa!

Am trimis niste poze/video pe mailul comun.

Pupici!

Mergi la inceput