Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ciao

Daiopri, un gand bun pentru tine azi si de la mine

Leditia, nu s-a oferit doctora sa repete proba aia cu bacilul piocianic? In general se considera ca bacilul asta contamineaza usor probele in spital. Si noua ne-a iesit chestia asta cand am fost internate la chirurgie, dar primii care au cerut repetarea au fost cei de la laborator. Sunt de acord cu tine ca tu iti cunosti cel mai bine copilul si sper din suflet sa fie bine. Mai rezista un pic pana ajungeti la Bucuresti sa faceti investigatiile

Alina2700, La multi ani cu intarziereVoiam sa iti zic referitor la transfer ca din experienta mea, dureaza cateva zile, chiar daca tie iti apar luati banii din cont. Nu stiu cum e in Olanda, dar in Italia dureaza si 5 zile. Eu am facut transfer in contul Paypal si m-au asigurat ca dureaza 2-3, dar uite ca inca nu au intrat.

Multa sanatate bolnaviorilor si muciosilor!

Fetelor, si aici e un val de panica referitor la porcina, fiindca au fost cateva cazuri de decese, printre care si un copil de 11 ani. La noi vaccinurile nu sunt disponibile inca decat pentru operatorii sanitari, bolnavii cronici si femeile gravide in trimestrul 2 si 3, si sunt distribuite prin centrele sanitare regionale. Se recomanda si vaccinarea copiilor, mai ales a celor care merg la cresa/gradinita/scoala, iar explicatia lor este ca desi copiii fac forme usoare ale acestei gripe, sunt vehicule de contagiere pt ca o iau si o transmit ff usor.
Noi nu avem de gand sa o vaccinam pe Cati ca ea nu merge nicaieri, dar sunt constienta ca nu o pot proteja 100%, o poate aduce oricand taica-su sau bunicii...si nu am cum sa o tin intr-un clopot de sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Daiopri, Doamne ajuta azi!

Miere, esti draguta, nu l-am tinut ascuns pe Filip, dar nu prea mi-a ars de poze cu raceala asta a lui si otita si alte cele...

Bee, astept sa treaca vreo 10 zile de la antibiotic ca sa-i reper urocultura. El n-a facut infectii urinare multe...doar o data, iar dra zice ca din cauza fimozei. Mai sapam. Oricum de ieri de la pranz nu a mai facut febra...cred ca e legat de muci totusi. Cand e f bine curatat in nas e ok, cum zic ca sa nu-i mai bag aspiratorul ca l-am zapacit cu batista bebelususlui, cum se aduna muci si face febra..
azi vreau sa ies putin totusi cu el sa ia aer, e f frig, dar nu bate vantul, cel putin asa vad eu din casa.

Si eu ma ingrozesc cu gripa asta si mi-e tare teama. Dra noastra a zis ca isteria asta e doar la noi, afara nu e. A mai zis ca nu ne sfatuieste nici sa facem nici sa nu facem vaccinul. ambele variante sunt cu dus si-ntors.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Flowerbee, sper din suflet sa va lamureasca ecografista maine si sa nu fie nimic grav.

Bebelusi, cum ai reusit sa il intarci pe Vladut? Ai inceput treptat de ceva vreme sau pur si simplu nu a mai vrut san? Te intreb pentru ca si eu am inceput procesul cu Cati, dar ff lent..inca am ramas cu 2 supturi (seara si noaptea)..acum incerc sa il scot pe cel de noapte.
Ca si tetine noi folosim mebby fara bisphenol, dar am si avent si mi le-a acceptat fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bee, tu zici de eco la burtica? Am facut de 2 ori si i-a iesit totul perfect normal.

Ledi, fii optimista, gandeste pozitiv si nu-ti pierde speranta. Oricum pana la noi teste nu ai ceva concret si nu are rost sa te macini pe dinauntru. Roaga-te doar sa fie totul bine si sa se termine acest cosmar pentru voi.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La Multi Ani, Aalina!

da si tu ceva de baut la asa reprezentatie
ca suntem mai multe

Alina2700, sper sa accepti si de la mine La multi ani! cu intarziere, sa fiti fericiti, sanatosi si impliniti!

Daiopri - un gand bun pt tine azi. Totul va fi bine

Ciufik, Ledi

Patricia uite un de la mine si Iulia. Stiu ce simti. M-am simtit si eu nasol o vreme, dar mi-a trecut. O sa mai facem asta si la bb2.. si la bb3, bb4... who knows?!?

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mersi de sustinere fetelor, va iubesc

Daiopri si eu sunt cu gandul la tine, bafta muolta

Koruccia, sa stii ca vineri seara am avut ceva treaba si Vlad a stat cu sora-mea si i-a dat ea lapte praf si l-a acceptat perfect, a dormit toata noaptea in ideea in care l#537;a mine se trezeste f des.
Aseara i-am dat si eu adica Mircea si la fel a dormit pana la , dimineata i-am dat titi si s-a trezit dupa min, apoi i-am dat lapte praf si a dormit iar o ora. Cred ca nu mai am nici lapte mult

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

DAIOPRI...sunt langa tine cu gandul!

BEBELUSI ,eu il mai alaptez seara si noaptea,dar,daca mai tii minte,nu vroia sa ia nici un fel de bibe...am reusit sa gasesc o tetina care ii place ,e una de la Nuk,stramba rau,din cauciuc,nu silicon,pe care o iubeste ffff tare si cu care bea...nu ii place Avent,Chicco,Primiipasi,Nuby etc...fetelor am toate felurile de tetine si biberoane,credeti-ma...tetina asta are varful turtit intr-o parte,cam cum se face sfarcul cand sug ei si e foarte fina si moale,cred ca de aia ii place...

Si eu sunt pe drumul spre intarcare ,dar fff incet pt ca stiu ca ,la mine,e ultima oara in viata cand am bucuria asta...plus ca ador sa-l vad cat e de fericit cand isi ia tzatzica lui in brate si suge...

AALINA,

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc f mult fetelor care mi-au raspuns cu alocatia. Da, la noi e problema, nu am mai primit de 3 luni. :(

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LEDI,eu as intreba-o pe pediatra aia de ce e asa de inversunata si nu accepta sa sperati?! eu am o pediatrain varsta,extraordinar de buna si draguta si ,cand a fost Miguelito racit atunci rau de tot,ea era prima care imi spunea sa stau linistita ca se rezolva si ca nu trebuie sa fiu agitata si prapastioasa...si conteaza fff mult...hai ca mai sunt 2 zile si veniti aici,unde ,sper din tot sufletul,va fi totul bine,ok?
suntem toate in gand cu voi si speram sa fie rezultatul altul decat cel pe care l-ati primit acolo!te pup si sper ca mananci!

Dark

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc mult fetelor. Am trimis niste tort pe mailul comun Pofta mare sa aveti! Eu is pe fuga.

Daiopri sa treaca cu bine ziua de astazi .

Ciufik refacere usoara pentru Andrei.

Mergi la inceput