Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
Alina,
treaba cu colul, din ce am inteles si eu..sta in felul urmator...
are 2 orificii..unul intern..si unul extern. Dupa cum am mai spus, eu, prima data il aveam deschis pe ala extern..acum, ultima oara pe cel intern......la tuseu a zis "col inchis" si cand m-a pus la eco, a zis "col deschis"..la care eu..cum dna dr....de pe scaun pana aici s-a deschis?
..si atunci mi-a explicat ce si cum..
faza e ca nu e bine sa fie nici unul deschis..insa, cu rabdare si stat la orizontala...se poate "supravietui" pana aproape de termen cu ele....
de ce nu e bine....asta deocamdata nu o pot decat banui..probabil deschis intern in V..e un inceput de pregatire a bblui...iar deschis extern....prin deschidere, se mareste sansa sa nasti prematur....ah..si mi-a mai spus ca deschiderile astea sunt date de contractiiile uterului.
nici scurt nu cred ca e tocmai ok..dar...daca e inchis...lasa-l asa...nu trage de el
..totul e sa nu faci efort si sa incerci cat mai mult orizontala.....
cam asta stiu eu despre maria sa, colul...
| Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091![]() ![]() fetelor,care imi explica treaba cu colul....cand e deschus,inchis si ce inseamna exact asta...mie mi-a spus doctorul ca e scurt .[/center]alina 35 saptamani marie rebecca ayanna |
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Katyuscha21 spune:
mai fetelor pe mine ast-noapte ma luase niste contractii prin somn nu stiam ce sunt(durere mare de burtica) dar am incercat sa ma relaxez si au trecut dar vad ca ma iau contractii mici si trec imediat poate se pregateste bebelina al meu sa vina
cine stie
Alexandra
38 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 13 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Ancutza_Bro spune:
fetele, si eu eram curioasa cum o fi aratand dopul asta gelatinos, i-am dat o cautare pe google imagini la dop gelatinos dar nu a gasit nimic concret, i-am dat mucus plug si am gasit vreo 5 imagini cam cahhhhh asa
, dar poate arata diferit de la o femeie la alta...cine e curioasa...mos' google!
Anca
38+
Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR 
POZE
My_Lady0091 spune:
krelia mersic.deci e vagin...cervix...col...uter...placenta si bebe
..ca la papusile rusesti
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
shtephy spune:
| citat din mesajul lui camelia86 elenic si eu am patit cam acelasi lucru . ieri am fost la control si colul s-a scurtat si mai mult 16 mm si doctorita mi-a "ordonat" repaus la pat si mi-a dat tratament cu gynipral, utrogestan si no-spa. am inceput sa iau ce aseara gynipralul dar inca nu am nici o reactie adversa, sper sa ramana asa, insa ma simt mai bine, nu mai am contractii atat de dese. multa sanatate si rabdare sa poti sta in pat..(ca mie imi e tare greu insa pt. bebita al meu fac orice) 32+ |
stai cumintica in patuc ca face minuni pentru col si bineinteles tine-te de medicatie.

hai mai baga un mesaj sa apara in timp real apoi.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
DianeAli spune:
![]()
![]()
ai dreptate ionelamaria!
si cred ca vine vremea lui monis5, numai ca observ ca tine secret!![]()
si nu se da de gol.. da incet incet scoatem agitatele!
33+
Lorin Edward
elenic spune:
krelia, sarutmana, o sa te pandesc 
monis te pup, pegatesc motatele si pt tine o sa ma ridic scurt de pe couch/pat - depinde unde ma aflu, ca le tot schimb - sa scutur de 2 ori de ele! Curaj! 
Pup si fetele cu vorbe bune pt mine, sunteti grozave 
32+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Katyuscha21 spune:
RAMONA BINE AI VENIT ACASA SI FELICITARILE MELE 

Alexandra
38 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 13 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
krelia spune:
naiba sa le pieptene...si sa fie la ele acolo...de preferat inchise si lungi ![]()
referitor la dop....cred ca e cam ca niste....d-aia din nasuc...un pic vascos..de culoare galben-verzui....si asa..."cauciucos"
| citat din mesajul lui My_Lady0091 krelia mersic.deci e vagin...cervix...col...uter...placenta si bebe ![]() alina 35 saptamani marie rebecca ayanna |
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
lylyana.ion spune:
Ancutza, foarte tare mailul cu astmul 

tare urat arata dopul ala...
Lili
38 cu
Alexandru

.[/center]