Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 5
coraly spune:
Cris, vad ca ai si timp si dispozitie de esti asa harnica la bucatarit:) Pe mine ma doare gatul tare si n-am chef de gatit. Azi mancam de la socri![]()
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
cris_82 spune:
coraly............am pus terorista in carut si carutul langa masa si am dat bataie la bucatareala ca aveam frigiderul sexy
..uscaturi si iar uscaturi,atat gaseai la mine pe rafturi....si in plus cand sunt nervoasa ma bag la bucatarie(au reusit sa ma scoata din minti socrii
cu mancarea la brotac);ica copilul sa manace si altceva in afara de laptic la varsta asta
ca eu nu am varsta lor sa stiu ce-i trebuie
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
coraly spune:
Vai de mine, ce subiect spinos! Soacra nu indrazneste sa imi dea sfaturi legat de copil, iar cu mama am avut si am niste schimburi de focuri mari legat de asta... 'Copilul nu se satura cu san', 'inca nu-i dai nimic?' 'pune-i asa pe limbuta sa se obisnuiasca'....Deja atat ne-am certat pe tema asta incat eu nu mai suport nici o aluzie din partea ei si in ultima vreme se fereste sa ma intrebe in fata (il intreaba pe sot
)
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
philip spune:
Ioana, nasol
Carla, Elena, nu-s eu prea priceputa la afaceri dar m-as baga. ma apuc de investigatii.
ma doare capul taaare rau, cred ca mai mult m-am foit azi-noapte.
Yioanna, scumpa rau eschimoasa ta.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
cris_82 spune:
si eu ma rozboiesc pe aicea ,cu atat mai mult cu cat cumnata are o fetitza mai mare decat fi-mea cu 12 zile si deja manaca mar cu biscuite si ciorbita si piure de legume si dumnezeu mai stie ce si vezi domne ca a mea nici nu stie ce gust are si eu sunt tare capoasa ca nu fac cu zic ei
au incercat si la sot sa se planga dar bine ca el e de partea mea si le-a zis din start.."cristina stie cel mai bine ce-i trebuie la copil!!!".Mai nou au vazut cum il imbrac pe bebe la culcare si sa faca criza si nu alta..ca vezi domne cum pot eu sa culc brotacul la maneca scurta si fara ciorapiori in picioare si mai ales fara fes la 25 grade

....macar imi canalizez nervii spre ceva constructiv si-i fac soatei bunataturi![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

cris_82 spune:
philip.............daca nu mai alaptezi ia ceva cu efact mai ok pentru ca sa treaca durerea
mami de
Miruna(29 mai) 

philip spune:
am luat acum ibuprofen de 400 mg, aseara am luat numai tylenol ca mi-era sa nu ma doara stomacul. parca ma lasa durerea si ma ia somnul :)
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
cris_82 spune:
philip..........acum 2 seri cam m-a palit o durere de cap de am zis ca innebunesc de durere..am luat un caffetin si in 20 min. eram alt om
daa se gaseste si la voi..eu iti recomand
mami de
Miruna(29 mai) 

badriana spune:
fetelor da harnice mai suntetzi...
am apucat sa citesc din urma.
Nemora sa itzi fie de bine tunsul si vopsitul, si eu am zis sa fac asta ca sa fiu fresh pentru petrecerea de craciun de la serviciul lu' barbatu'..sa se laude cu soatza sexy cu 2 puradei![]()
Yuppi bine ai venit in stup, cu raceala sa zic ca mai am doar nasul care curge ca la robinet. In rest fata a scapat neasteptat de usor.
Carla, ce sa zic, m-au apucat spumele cand am citit de patania voastra, eu le-as parola baza de date si le-as da parola dupa ce primesc banutzii.
de la noi sa itzi treaca supararea.
Am incercat sa ii dau Irinei putzina para, din motive de kk, dar cum simte consistentza diferita de piuree mai apos ii vine sa verse cand da sa inghita. Ai vostri asa au facut prima data? Nu mai imi aduc deloc aminte de la Andrei....
Azi am iesit afara, am imbracat-o in salopeta de iarna, batea si un vant rece si mi-a plans cand a vazut ca pun atatea haine pe ea. Dupa vre-o 10 min de stat in carucior dai iar plansete ca vrea in bratze. M-a rupt la maini si spate, mai si aluneca pe geaca mea, imi era frica sa nu o scap. Noroc ca a luat-o somnul si s-a trezit cand eram aproape acasa.
Fug ca s-a trezit...
adriana + irina+andrei
cris_82 spune:
gata..am culcat brotacul si acuma stau
.
Sa va spun ce am patit in seara asta..bagasem o tura de toale la spalat si dupa ce s-a terminat programul sting masina si deschid usa sa le scot(cu copilul in brate)..in timpul asta suna telefonul..un client
,na ca incepe si brotacul sa oracaie ca se plictisise;si ma asez in fata masinii cu copilul pe genunchi si cu clientul in telefon..si fi-mea,ca sa imi arate ce harnica este,incepe sa traga de usa masinii sa o deschida si zgatia reuseste pana la urma
(binenteles ca am lasat-o sa-si faca de cap ca nu trebuia sa i se auda pliscul
)si ca treaba sa fie pana la capat,incepe sa-mi scoata rufele din masina una cate una si sa le dea drumul jos.Acum ce sa fac?nici nu mai stiu ce vorbea omul in telefon ca pe mine ma umfla rasul..
mami de
Miruna(29 mai)