Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

eu acum ma apuc de gatit ce parere aveti?rea,nu?

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#

http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/17/CIwm.jpg

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

buna mamici si bebici!
ma mai tineti minte? nu am mai intrat de o gramada de timp, bebe Rares imi ocupa tot timpul, nu ca ar fi el rau dar toata ziua suntem plecati la plimbare.Cum am fost vreme frumoasa am profitat din plin de vara asta si de toamna asta frumoasa. Acuma ca a venit vremea mai rece o sa stam si noi mai mult prin casa si o sa pot intra si eu mai des pe la voi. Am citit acest capitol, din urma nu am apucat....Felicitari pt bebei asa de frumosi si sanatosi, sunt niste frumosi toti bebei din aceasta odisee .
Sa va zicem cate ceva despre noi, suntem bine amandoi...Rares este un baietel foarte foarte cuminte, doarme toata noaptea de la 10.30 pana pe la 7-8 dimineata si apoi inca o tura pana pe la 11.30, deci nu am treaba cu el. A crescut foarte bine, momentan are 7 kg si 100, eu zic ca e bine si noi am inceput deja diversificarea, mancam 2 mere rase cu cereale dimineata, apoi la 15.00 supa de zarzavat cu carnita si in restul zilei doar laptic. Acuma vreau sa-i mai introduc o masa solida.
Va pupam dulce pe toate si mai revenim si maine si cu pozici noi!
Yioanna gand la gand...ai vazut ca nu a durat mult si am aparut daca tot ai intrebat de mine ...spor la facut mancare

mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaBotez#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

cate o pentru doritoare....ca eu nu mai vreau....baui aseara pe la ora 18 un capucino si azi noapte am stat in pat si l-am pazit pe Radoze pana pe la ora 2,30...asa ca eu ma las de sportul asta....nu mai beau , doar ofer....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Relusha, da, e normal.

Cu galushtile mi-a dat niste ponturi o prietena buna. In primul rand oul trebuie sa nu fie rece, ci la temperatura camerei. Apoi, dupa ce se pune grisul si e moale, se lasa vreo 10 minute sa "creasca", apoi se verifica daca are consistenta buna.
Apoi: se pun cand supa nu clocoteste si se tin la foc mic. Cand da in clocot "se sperie galushtile", adica se adauga apa rece pana nu mai clocoteste si se pune un capac. Se face treaba cu speriatul de 3-4 ori si ies super pufoase. Gata
La mine au iesit din prima, la forma trebuie sa mai lucrez, dar consistenta a fost buna.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

multumesc de raspuns.... eram sigura ca o sa fii pe faza la intrebarea mea...

si multumim si de ponturile galustilor....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

..si galustele mele sunt la fel! citeodata super bune..si citeodata sunt bocna la mijloc..

tre sa ma dau mare...sebastian a adormit a3a oara singurel la el in camera papi la san, dupa papi pus in pat cu lumina stinsa si muzicuta, dupa 3 min baiatul meu sforaia carla imi aduc aminte cum ne povesteai cind erai gravida ce greu reusesti sa o adormi pe saby fara san...uite chiar din cauza asta (si mai cunusc multe mamici cu exact aceeasi "problema") incerc sa il obisnuesc pe sebastian sa adorma singurel...sa vedem daca tine faza, pt ca ioana are perfecta dreptate...nu se stie cat timp funktioneaza..dar deocamdata ma bucur de cele 3 reusite

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

felicitari pentru cele 3 reusite sa o tineti tot asa, la mai multe!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Fetelor, va pup.
Scuze ca nu am mai scris. Zilele astea am fost super ocupata, in plus, am una bucata bebelina mega, da mega, maraita. Cred ca se pregateste un dintisor, are jos gingia alba si roada cu placere orice prinde, mai ales degetul meu.
Citesc din urma si revin.

mamica Adei (11.06.2009)

printesa mica sa iasa dintisorii fara durere si sa treaca maraiala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

mamicilor, vreau sa va intreb ceva...Radu cand papa doar lapte facea kk-ita de consistenta mustarului, acuma de cand am inceput sa-i dau fructe face mai tare si mai inchis la culoare....e normal...?

Mirela, da, e normal.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

multumesc!!!

ai 2 flacai superbi...sa va traiasca, eu mai trag cu ochiul la pozele voastre....

Mergi la inceput

Cris, -am bucatareasa sefa!!!!

multumesc de raspuns....m-am linistit....

a mai ramas si la soatza ceva din ce ai gatit...?

super tare tembelul care i-a raspuns la saraca femeie...

uite gasii si eu azi noapte un banc....acuma mi-am amintit de el...

cica merge o tanti la un pictor celebru si ii spune....

vreau sa ma pictezi cu un colier cu perle, bratara cu diamante, cercei de nu-stiu-care, brosa super-mega ....

pictorul zice...pai dumneavoastra nu aveti nici una dintre bijuteriile acestea...

la care tanti ii raspunde....stii eu stau cam prost cu sanatatea, sotul ma insala cu secretara si stiu ca dupa ce eu voi muri ei se vor casatori si vreau ca tipa sa inebuneasca cautand aceste bijuterii.....!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxi2000_ro

Buna seara!
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine si va intorc urarile inmiit

Am fost tare ocupata, am pregatit vreo 2 zile un chef pe weekend, apoi puii mi-au mancat capul si timpul...acum ma relaxez cat papa bebe.din lipsa de spatiu cu musafirii am mutat-o pe ruxi in cam lui sebi si mi-a dormit pana la 8.30 fara trezire noaptea...si asta cateva zile la rand..Cred ca il aude respirand si o linisteste...nu stiu ce sa zic..sper sa o tina

Am inceput sa papam si noi fructe pe la 10 pana acum doar mar sau banana....si o data cartof dulce ca v-am tot citit si m-ati facut curioasa f.bun doar ca e cam scump

Acum e distractie sunt toata ziua cu amandoi copiii ca e vacanta...greu am timp si sa merg la baie

Va citesc si cred ca am sa incerc varianta Mariei sa deschid 2 ferestre sa raspund la fiecare ca nu ma tine neuronul...dar imi sunteti tare dragi, atatea am invatat de la voi...asa ca va pup pe rand

F frumosi toti bebeii si tare harnicuti...Ruxi se cere in fundic dar nu sta singura, de rostogolit mai zicea cineva zero barat, dar gurita nu-i tace o clipa

va pup ca trebe sa-i culc
somn usor

Roxi, mamica fericita de Ruxandra Maria (28.05.2009) si Sebisor (14.10.2003)
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro

ne bucuram ca v-ati petrecut...

- am bebelina care doarme bine noaptea, sa se tina de programul asta, bravo!!!!si spor la diversificare ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

va pupic in seara asta nu mai intru asa ca urez din timp La Multe Lunitze inainte sarbatoritilor zilei
bebe Marina Denise de Ely
bebe Diana Maria de Feomiha
bebe Tudor de Tudorcami
bebe Theodor Cristian de Dicirstea

sa cresteti mari si frumosi

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

LA MULTE LUNITE!!! si din partea noastra

Mergi la inceput