Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
yuppi.....dar ai vazut-o cand era gravida cu Larisa?arata super
era in luna a saptea si arata beton

clody.....ce bine ca ati scapat de zmei
carla......ce tare a fost Saby

,sunt sora-mea in telefon si rad cu ea de ce a zis pitica ta![]()

alynta....te asteptam sa revii![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
alynta27 spune:
yioana................am inca mari complexe cu greutatea...Multe kg, da multe....\Ms de apreciere!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Cris, ![]()
.
Chiar nu-mi dau seama ce a vrut fii-mea sa zica, ea vorbeste doar cu sens, oare o fi pocnit-o brusc simtul umorului? Pai daca incepe de pe acum, peste cativa ani ii desfiinteaza pe toti care o calca pe coada.
Mi-am amintit ca ati intrebat. Placinta cu dovleac a fost ok, s-a mancat repede. Problema a fost ca i-am facut altuat de strudel, dar in final m-am grabit si n-am mai rulat-o, am pus o foaie sus si una jos, drept pentru care s-a cam uscat, dar am rezolvat-o lasand-o cateva ore acoperita cu un prosop.
Azi am prestat o supa cu galuste foarte apreciata de copil, a mai ramas o portie si pentru maine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Mai sus voiam sa zic aluat dar am 2 copii pe mine si mi-a fugit degetul.
Ma bucur ca mi-a iesit bine mancarea pentru ca eu nu gatesc decat chestii de baza precum dulciuri si sandwich-uri, cu supa e prima incercare, asa ca intelegeti de ce ma laud
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Carla............felicitari! Important e sa vrei ca restul se rezolva!
Nu stiu daca vizionati "Schimb de mame", dar eu mai privesc uneori! Era una ieri care nu gatea, nu facea curat si la toate il lua pe "nu" in brate....In schimb avea un sot de nota 10! Jaleeeee!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Carla............felicitari! Important e sa vrei ca restul se rezolva! Nu stiu daca vizionati "Schimb de mame", dar eu mai privesc uneori! Era una ieri care nu gatea, nu facea curat si la toate il lua pe "nu" in brate....In schimb avea un sot de nota 10! Jaleeeee! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |

Si ce facea toata ziua?
cris_82 spune:
alynta............eu cunosc o tipa care daca se apuca de prajit cartofi,si pe aia ii face scrum
,in schimb..sotul ei gateste de te lingi pe degete
mai ales borsul de peste
carla..........lasa ca-i va prinde bine cand va fi mare,sa-i desfiinteze pe toti care o supara
...felicitari pentru supa de galuste,eu ma chinui cu galusca..cand imi sparg maselele in ea cand e moale si pufoasa![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
Relusha spune:
mamicilor, vreau sa va intreb ceva...Radu cand papa doar lapte facea kk-ita de consistenta mustarului, acuma de cand am inceput sa-i dau fructe face mai tare si mai inchis la culoare....e normal...?
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 felicitari pentru supa de galuste,eu ma chinui cu galusca..cand imi sparg maselele in ea cand e moale si pufoasa mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg |
ce tare !!!! asa patesc si eu uneori....uneori ies super bine, alteori se imprastie in toata oala, parca e orez, dar am si nimerit de cateva ori....

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
CarlaV spune:
Relusha, da, e normal.
Cu galushtile mi-a dat niste ponturi o prietena buna. In primul rand oul trebuie sa nu fie rece, ci la temperatura camerei. Apoi, dupa ce se pune grisul si e moale, se lasa vreo 10 minute sa "creasca", apoi se verifica daca are consistenta buna.
Apoi: se pun cand supa nu clocoteste si se tin la foc mic. Cand da in clocot "se sperie galushtile", adica se adauga apa rece pana nu mai clocoteste si se pune un capac. Se face treaba cu speriatul de 3-4 ori si ies super pufoase. Gata
La mine au iesit din prima, la forma trebuie sa mai lucrez, dar consistenta a fost buna.