Gravidute&Mamici de IASI (106)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Dastefa.................mai incet mamico cu gatitul ca ai burtica! Multumim, multumim!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
La multi ani, mami Mihaela , sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi !
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Andreea , ma bucur ca Sebi e mai bine , sa fie tot asa in continuare!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ralnied1 spune:
La multi ani, Mihaela!
Sanatate multa, fericire, bucurii si un bebe sanatos!
ps - am impresia ca si maine e intrerupta lumina pe Bucium de la 8 la 15, din ce am vb azi cu E.ON-ul. Si parca miercuri, la fel. Nu-mi aduc aminte exact.
inutsa spune:
Aly pai cum sa manance Matei supa fara carne? Adica voi pastrati pt voi ce e mai bun? neeee
Si David are dreptate: adica ce-i ala TV? Daca nu ruleaza pe Jetix, Minimax, Cartoon Network nu-si are rostul
Noi am inceput saptamana cu dreptul, sa va zic si de ce. Azi am pus-o pe Bia in patut, si daca tot incearca sa se rostogoleasca de cateva zile, azi a incecat iar. Daaaaaar, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca nici nu am pus-o bine in patut, ca ea se si intoarce!!! Prima data a fost mai greu, ca apoi am pus-o iar pe spate si in 2 sec era pe burta!!! Deci fata mea e mare nu gluma!
Aly ce spuneai tu acolo de dat jos din pat? In curand o sa alergam
Uitati aici niste poze, printre care si cu rostogolitul
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la ferbinte... si dam si laptic
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
inutsa ... mai, mai.. are mama fata mare... am vazut pozici cu printesa Bia... si mi-am adus aminte de darius cand facea si el asemenea rostogoliri... of repede trece timpul
noi ieri am fost la ai mei... de la 4 pina la 9 sera... darius e in culmea fericirii acolo ... 3 camere mari, 2 holuri, baie , bucatarie la dispozitia lui ... bunicii toate mofturile si nu aude cuvantul NU e voie... BIca ii face toate mofturile, BIcu si el nu se lasa mai prejos ... deci l-am lasat de la6.30 la 8.15 la ai mei.. si noi am plecat pina in dedeman dupa materiala ca facem o baie mica sus ca nu se mai poate
am o intrebare:se merita sa fac tortul acasa... adica sa iau reteta de la miha ... cu toate ca stiu ca nu sunt AS in a face prajituri ca nu am rabdare... sau sa dam comanda de tort?
Alina cu Darius Gabriel
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ma ingrozeste ce tot citesc sau aud de gripa... De azi am o colega in medical.... sper nu de la gripa, dar asa se pare....
Ani, mersi de ... De tort, nu stiu ce sa-ti spun... eu cand ma pregatesc si sunt si stresata... nu-mi iese.... desi inainte l-am mai facut de 10 ori si a iesit perfect... si atunci prefer sa-l comand.... undeva cu certificat de calitate sa fiu sigura ca e ok....
Inutsa, ce a mai trecut timpul... deja vrea sa plece la plimbare....
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Anilansa spune:
am pus si noi niste poze si un filmuletz la semnatura
la ce coferatie pot face tort in forma de masina... sau alta forma ca sunt satula de rotund si dreptunghi
Alina cu Darius Gabriel
aeperju spune:
Neata! ce faceti?
noi....raciti cobza, Andrei cu febra, eu injectii, tati cu tuse....offff...sper sa ne mai revenim.
numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)