Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Daniela, nu stiu sa-ti raspund. Da cautare pe Google si vezi ce laboratoare sunt in Iasi si suna... Eu am dus probele cu bani.... Ca e cum e si nu mi-a mai ars sa mai caut unde gasesc gratuit.... Si s-au adunat cam multi bani...

Inutsa, cand va avea Bia aproape 3 ani, cat are Stefy acum, ai sa fii experta in remedii naturiste si altfel... Fetele mai vechi de pe forum nu prea mai scriu, ca ti-ar spune si Miha si Oana si Nona sau Diana, cum intrebam si eu cand eram la inceput... Cu timpul capeti experienta si mi se pare normal sa o impart si cu voi, ca doar asta e motivul pentru care scriem pe forum... Sa ne impartasim experientele ca sa stie si altii cand se lovesc de probleme cum sa procedeze... ca sa-l citez pe seful meu..."de ce sa mai reinventeze si altii roata...".
Ma bucur ca Bia e mai bine.
In ceea ce priveste aspiratorul tocmai am fost sa-l studiez, dar pe cutie nu scrie nimic de decibeli... Pot doar sa-ti spun ca e un Panasonic de 1400W. E luat de ceva vreme...3-4 ani...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Va dau ca sunt tare bucuroasa: mi-au acordat reducere 50% din taxa de la facultate pe baza notelor din semestrul 1. Yuppyyyyyyy

Lacra promit sa impartasesc si eu din remediile "acumulate" si altor mamici.

Bia si tati se distreaza de zor: el o tine in brate iar eu vorbesc cu ea si nu mai poate de ras, rade in hohote dar ce radeeeeeeeee.
Va urez o seara faina, ca a mea asa e. Am inceput ziua "pe dos" si o termin cat se poate de bine!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si fug.....

Inutsa, felicitari.

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de cafelutza Lacramioara
deci cu aspiratorul electric e doar o fixatie a mea, sa inteleg..ca nu e asa puternic ... ma gandesc in cazul asta ..cu cel manual, mai degraba risc sa trag eu mai cu forta... habar n-am ,dar eu nu am folosit decat cel manual...

sper ca Stefy sa fie mai bine!

o zi frumoasa tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia mersi de , multa sanatate lui Stefi
Slimatei... batista bebelusului se pune la aspirator dar nu are nici o trreaba cu el ... nu ii scoate nici plamamnii din copil deoarece e facut in asa fel sa isi ia presiunea dorita si sa nu il afecteze .. si eu am avut dubii in folosirea lui dar au trecut
Dany nu prea cred ca gasesti laborator... eu am fost La Synevro si mi-a zis clar ca pina in ianuarie nu mai sunt fonduri si toate analizele se fac gratuit doar cele programate de parca stie cineva cat trebuie sa faci...cred ca laboratoarele mici.. poate mai au fonduri

va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

Am fost dimineata la exudat, am gasit in Nicolina un laborator care mai are fonduri.

Lacra cum mai e Stefy? O duci la cresa?

Noi am luat o pauza deocamdata de la gradi, cel putin pana in ianuarie n-o mai duc, si asa stau acasa...Pe de alta parte imi pare rau ca nu mai merge pt ca se obisnuise si cu copiii, si cu doamnele de acolo.

A facut cineva Prevenar-ul? Doctorita mi-a recomandat sa i-l fac Amaliei dupa ce ii trece tusea asta si se reface complet si abia atunci pot s-o duc din nou la cresa.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata si de la noi!

Daniela noi am facut prevenarul inca de cind a implinit 1 an Bia,tot la recomandarea pediatrei.Imi pare rau ca nu ti-ai gasit ceva de lucru...daca aud ceva iti dau de veste

Noi am fost raciti,eu si sotul pe antibiotic,Bianca doar cu siropuri pentru tuse,acum suntem bine.
Am observat ca vb de cadouri de craciun pt copilasi...nici noi nu stim exact ce sa-i luam Biei,nu are ceva jucarii preferate,i-am luat acum citeva zile o papusa cu cosulet de masina din carrefour,singura si-a ales-osi se joaca cu ea dar nu prea mult.Am vazut in carrefour ca au scos foarte multe jucarii,bani sa fie ca ai de unde alege.
Va pup si mai vb

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

NEATA, MERCI DE CAFEA IULIA
LEGAT DE ASPIRATOR, CASIAN NU ARE NICI O TREABA CU GALAGIA CARE O FACE, SI EL ADUCE SINGUR UNEORI, DAR IMI E MIE DE VECINI CA UNEORI TREBUIE SA IL MAI FOLOSESC SI NOAPTEA...

DESPRE ANALIZELE RESPECTIVE....INDICAT AR FI SA LE FACI PE AMANDOUA,COPROPARAZITOLOGIC SI COPROCULTURA...DAR DACA VREI DOAR UNA...FA-I PARAZITOLOGICUL.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu

NEATA, MERCI DE CAFEA IULIA
LEGAT DE ASPIRATOR, CASIAN NU ARE NICI O TREABA CU GALAGIA CARE O FACE, SI EL ADUCE SINGUR UNEORI, DAR IMI E MIE DE VECINI CA UNEORI TREBUIE SA IL MAI FOLOSESC SI NOAPTEA...

DESPRE ANALIZELE RESPECTIVE....INDICAT AR FI SA LE FACI PE AMANDOUA,COPROPARAZITOLOGIC SI COPROCULTURA...DAR DACA VREI DOAR UNA...FA-I PARAZITOLOGICUL.

CAND MAI AVETI NEVOIE DE LABORATOR DE ANALIZE, MAI ESTE SI LABORATORUL UNDE AM LUCRAT EU CARE ARE MAI MULT DE JUMATE DE LUNA FONDURI...HELICOMEDUL, LANGA CASA LAVRIC DACA STITI..

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

IULIA AM VRUT SA ZIC O COPROCULTURA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput