Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , tuturor celor care-si sarbatoresc ziua de Sf.Mihail si Gavril! Sa fiti sanatosi si fericiti!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani ..............Mihharo,Gabiarama,Mariussimiuc,Mihamora,Dastefa!

La multi ani...........Mihai(Mexxa),Gabriel(Anilanasa),Mihai(Nushulica),Gabril(Kristinuz) !

Noi am iesit de 2 ori la plimbare! Ce fain! Am avut musafiri! Ne-am relaxat!
Kriss...........sanatate!
Ani............ce frumos ati petrecut! SI la bunica vin 3 nepoti cu toate ca a crescut vreo 6! Asta e! Sanatate lui Darius si La multi ani!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am intrat si eu cit nu e inca 12 sa urez La multi ani! unor fete dragi mie.
Miha-multa sanatate si bucurii cit se poate
Michelle-tot binele din lume-tie si copiilor. Esti o frumoasa.Nastere usoara si bebe sanatos.
Gabi -multa sanatate si pupici tie si iezilor.

tuturor celor care se sarbatoresc astazi.
Eu n-am mai scris de 100 de ani, nici nu stiu ce sa mai zic acum.Noi suntem bine, sanatosi, baietii cam neastanparati.
Va mai citesc din cind in cind dar nu stiu de ce nu mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic.... si va doresc o saptamana usoara.

Noi aseara am fost la o petrecere... in trei... evident. Stefy a stat numai pe ringul de dans de la ora 15 pana la 20... cand am decis ca mergem acasa, ca era rupta de oboseala, dar nu se dadea dusa de pe ring. A dansat... pana n-a mai putut. La plecare ma intreaba daca mai mergem si maine la dans.....

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata!

Va invit la o cafeluta

Multumesc de urari tuturor!

Monica ,ce surpiza placuta, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi Multumesc frumos de urari.

Iulia - multumim de joculete Tare Stephy cu replicile ei.

La multi ani si din partea mea celor care si-au serbat ziua numelui ieri!

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

La multi ani si din partea noastra celor care si-au serbat ziua numelui ieri!

Multumim de cafea

Darius de zile se trezente noaptea cu nasul infundat, iar la noi simtim uscat .. deci trebuie sa ne luam un UMIDIFICATOR... va rog cine are si stie care e modelul cel bun sa ma ajute sipe mine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna dimineata...
Multumesc pentru cafea Michell, foarte buna, m-am uitat si la pozele tale si imi place ca esti foarte sexoasa in neglijeele alea si am mai constatat un lucru: MAI AI UN PIC SI NASTI

Multumim si noi de urari... a fost ziua sotului,dar eu am lusrat de dimineata si cand am venit , am hotarat ca anul acesta sa plecam de acasa, asa ca ne-am dus la cumatru'care e Gabriel, la finu care e Sebastian -Mihai...pe la socri....si apoi acasa, adica pe la 22.30si nani.

Eu nu am apucat sa urez LA MULTI ANI CELOR CE AU SARBATORIT ZIUA NUMELUI MIHAIL SI GAVRIL cu intarziere....dar se intelege, cred eu....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Gagici.......v-ati intrebat copiii daca au scris scrisoarea catre MOS CRACIUN ?

eu da...ce mi-a raspuns?
"aaa brum brum mae mae mami,da?"(o masina mare mare)
ai neaparat sa fie "aba"(alba)

Mai facem si anul acesta figura de anul trecut???

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinabb spune:

Buna fetelor
Sunt o viitoare mamica din Iasi, burtica de 25 de saptamani si am o mare rugaminte la voi, am nevoie de un sfat bun.
Eu mi-am facut ecografia de 22 de saptamani la dr Iliev, poate ati auzit de el, am inteles ca e cel mai bun din Iasi, insa am fost dezamagita, pt ca voiam sa stiu ce sex are bb al meu, a refuzat sa imi spuna, in multe locuri mi-a scris "vizualizare dificila", deci a fost o ecografie oarecum incompleta. Plus de asta el nu face decat 2D, pe memory stick nu am primit nicio imagine cu bb ci doar niste grafice, deci am fost total nemultumita.
As vrea sa merg sa imi mai fac la sf lui nov o ecografie, si as avea nevoie daca puteti sa imi recomandati un cabinet care face 3/4 D si doctorul e amabil si dragut, si chiar e interesat sa iti arate niste imagini frumoase cu bebe si e interesat sa revii la el cu placere.

Multumesc frumos, multa sanatate voua si bebeilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata!
n-am mai scris de un sac de timp pe aici..

uneori v-am mai citit, dar recunosc ca foarte rar
...deh, preocupari si prioritati..
stiti voi mai bine, probabil la ce ma refer..
m-am cam pierdut in spatiu...ma simt si un pic straina...de multe ori, am vrut sa sparg gheata, dar nu stiam cum sa incep..

as vrea sa urez tuturor sarbatoritilor
La multi ani fericiti!si celor care si-au serbat ieri ziua numelui..sa va indepliniti dorintele si aveti parte de ce e mai frumos in viata!
multa sanatate si numai bine!

despre noi suntem bine cu urcusuri si coborasuri..mai multe coborasuri decat urcusuri, dar dam inainte
suntem sanatosi si cred ca asta conteaza, stefi creste, ma uimeste in fiecare zi..
in rest ce sa mai zic... toate bune si frumoase ,daca am avea mai multe ocazii de satisfactii emotional, nu ar strica..dar asta e..

va doresc o zi frumoasa si un inceput de saptamana cat mai bun si plin de impliniri !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput