Gravidute&Mamici de IASI (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Eu urez de astazi
La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril

Kriss, multa sanatate Alessiei. Am o cunostinta care a trecut prin asta si i-a recomandat masaj cu unguent Nurofen sau diclofenac... zice ca ar fi in fel de raceala la sold... si la ea nu a iesit nimic la radiografie si totusi micuta nu putea pune piciorul in paman ca o durea....

Inutsa, tot metodele vechi si simple dau cele mai bune rezultate...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Ce slaba miscare pe aici....
Eu am fost azi la ore, dar nu am mai stat pan'la 5, am venit in pauza de masa si m-am "inmuiat" , asa ca nu am mai mers la ore.
Sotul cu Bia au dormit iar eu muream de ciuda, caci nu puteam adormi, cu toate ca as fi avut nevoie un pic, asa ca i-am "pazit" pe ei.
Acu vad ca Bia nu mai boceste cand ramane cu tati. Se joaca, ganguresc, cand il sun Bia rade, face gimnastica. Bine, mai plange ea, dar asa cum imi face si mie

kriss sanatate Alesiei!

Va urez o seara placuta!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servim cu o si laptic
azi mai adaugam din partea lui Darius

o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

azi fac iar cinste,o un suculet ,o prajiturica .Cam atata am la ora asta in casa ca ieri am fost la o petrecere si n-am pregatit nimic.De aia m-am si trezit mai dimineata ca tre sa fac si niste cumparaturi.Invitati nu am dar daca vine cineva pe la mine(stiu ca de ziua numelui nu se invita vine oricine are chef) sa am pe ce pune mana

Darius sa te faci baiat mare ,sa fii sanatos si iubit

inutsa ma bucur ca Bia s-a 'imprietenit" cu taicasu.Asa iti sta si tie gandul la ore

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multi ani Mihharo,Gabiarama,Mariussimiuc,Mihamora,Dastefa

La multi ani Mihai(Mexxa),Gabriel(Anilanasa),Mihai (Nushulica),Gabril(Kristinuz)

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

La multi ani! celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Petrecere frumoasa.....

Ani, multumesc. Savurez si eu cu voi....

Noi ne pregatim sa iesim putin afara.... Stefy are si ceva mucisori.... Sper sa ramana cu atat....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Stefy acum e la masuta ei coloreaza... vorba vine... e incantata de noul set de carioca KOH-I-NOOR.... ca au si doua carioca magice... adica transparente, dar cand dai cu ele peste ce ai scris deja cu celelalte schimba culorile....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Nu stiu daca am mai pus, dar va pun acum niste jocuri din cartea cu Jocuri pe care am cumparat-o....Sunt din categoria 2-3 ani. In carte sunt jocuri de la o zi pana la 6 ani. am postat eu link-ul cand am dat comanda de pe net....

Arde vaporul
Jocul se joaca pe un pat scund, pe un covor sau chiar pe un prosop intins pe jos, care va "reprezenta" vaporul. Copilul dumneavoastra sta pe el. Cand strigati "arde vaporul" copilul trebuie sa sara in "mare", adica inafara covorului, a prosopului sau a patului... Apoi strigati "s-a terminat" sau "te poti ineca" si la acest semnal copilul revine in cat mai repede posibil in interiorul "vaporului". Si tot asa... Bineinteles, puteti creste dificultatea accelerand ritmul sau repetand de mai multe ori acelasi ordin, jocul complicandu-se atunci pentru copilul dumneavoastra care trebuie sa evite sa se insele asupra comenzii.

Fuga dupa culori
Spuneti numele unei culori si incepeti sa numarati cu voce tare, de exemplu pana la treizeci. In acest timp, copilul fuge sa caute un obiect de culoarea respectiva, pe care trebuie sa il aduca inainte sa terminati de numarat. Jocul se va complica daca veti scurta timpul de cautare, sau daca cereti un obiect care are nu numai una, ci doua
culori.

L-am vazut
Luati un obiect de marime relative mica(un ceas, un dop,…) si aratati-l copilului. Apoi il faceti sa iasa din camera si in timpul absentei lui, puneti acest obiect in alta parte, intr-un loc discret, dar fara sa-l ascundeti cu adevarat. Apoi chemati copilul, il postati in mijlocul camerei si il cereti sa caute cu privirea obiectul, fara sa se miste din locul din care se afla. In timp ce cauta, numarari rar, cu voce tare.De indata ce a gasit obiectul, copilul anunta “L-am vazut” si vi-l arata. Incepeti din nou, fie schimband rolurile, fie schimband obiectul; astfel copilul va incerca sa-si imbunatateasca “recordul”.

Micutul acrobat
Luati o sfoara mai lunga sau o coarda si intindeti-o pe jos facand cateva bucle si cercuri. Propuneti apoi copilului sa mearga pe acest fir intins pe jos, ca un acrobat pe sarma, fara sa cada sau sa puna piciorul pe margini(va fi mai usor daca e doar cu sosete). Complicati apoi jocul, punandu-l sa se opreasca pe fir si sa faca unele figuri(sa stea intr-un picior, sa faca o intoarcere,etc). Puteti chiar sa-l puneti sa reia traseul cu o carte pusa in echilibru pe cap.
Se poate propune dupa ce ati terminat de aspirat, firul electric, scos din priza, servind drept traseu pentru micutul acrobat.

Nu te-am vazut, nu te-am prins
Va intoarceti cu spatele la copil, care profita de ocazie sa faca tot felul de comicarii care-I trec prin cap: salturi, strambaturi etc. Dar, de indata ce va intoarceti,trebuie sa se opreasca sis a stea nemiscat. La inceput aveti grija sa-l avertizati cand va intoarceti, printr-un mormait sau cateva cuvinte, dar foarte curand o puteti face fara sa-l preveniti, obligsndu-l astfel sa va pandeasca miscarile cu foarte multa atentie.

Comanda
Un joc de memorie si de vocabular. Cereti copilului sa execute o actiune simpla (Ex: “Du-te si pune man ape masuta din sufragerie apoi intoarce-te”). Dup ace copilul a inteles ii propuneti o alta actiune, cu doua instructiuni in loc de una: “Du-te si bate la usa camerei tale, apoi cauta o lingura si adu-mi-o”. Jocul continua, nu cu doua, ci cu trei actiuni si asa mai departe... Jocul consta, pentru copil, in memorarea diferitelor instructiuni si executarea lor in ordinea indicata.

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Un calduros LA MULTI ANI celor care poarta numele de Mihail si Gavril!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput