Gravidute&Mamici de IASI (106)
Raspunsuri - Pagina 10
Anilansa spune:
ALy .. da imi e drag sa iau cadouri pt cei dragi ... si recunosc ca nu am ami fost de mult pe la ea.. dar vb in fiecare saptaman ... nu mai merg pe la din cauza unor conflicte de familie... dar incetul cu in cetul speram sa le rezolvam ...
Darius doarme asa ca eu am pus o masina de rufe la spalat, si fac si ceva de papa... dupa ce ii dau sa pape lui darius mergem la cumparaturi![]()
Curatenie incep miinedimineata ca imi vin ajutoare![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
inutsa in vara am luat Ferrum Hausmann picaturi ... si cand am ajuns la 3 pic deja lucrurile nu prea iau convenit si a inceput sa fomite... acuma avem de la aceeasi firma siropel... si incepem treptata... asa cum am facut si la picaturi dar nu a mers
Alina
cu
Darius Gabriel
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEIwww.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
inutsa spune:
Alina si noi am luat Ferrum Haussman pic. si a fost OK la Bia. Poate va prieste siropelul!
Daca tot veni vorba de cadouri, dati-mi o idee de cadou pt sora, pe 21 nov implineste 37 ani si nu ma duce mintea si capul ca i-as putea lua. Orice sugestie e binevenita!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
dASTEFA...................am dat 1600pe cronotermostat+300mii curierul, de pe net. E fara fir, se programeaza pe ore- are 6 periade, adica la ora 12- ai 22grade samd! La dedeman aveau Ariston cu fir la 1milion. Montatul ne-a costat o sticla de vin- coleg cu sotul!
E treaba de electrician!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mai dar vad ca slaba miscare de trupe! Am mai trecut de vreo 2 ori pe aici si......nimic!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Strig eu "prezent"
.
Azi seara am mers la ore, conducatorul de dizertatie a aflat ca am bb mic si face surprins "Uaaaa" la care eu "Cam asa striga si bb", iar el "Eu cred ca am zis-o intr-o forma mai placuta!' 
Merg la nani ca maine am ore pana la 5 seara
Aly sa va tina cronotermostatul!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
neata
haideti la o
si laptic![]()
noi ieri am fost la buni ... iam luat un ghiveci cu crizanteme mare si mov ... si un halat gros. cu toate ca la ea e cald, dar mai stii
... din toti nepotii si stranepotii ( 2 la numar
) am fost numai noi
... sa bucurat enorm si a luat parte la cateva nazdravanii a lui Darius. Bineinteles ca Darius nu a plecat fara sa ia ceva si de la ea![]()
in rest suntem binisor ...
ce ma preocupa mai mult...Darius de 2 zile se trezeste cu nasucul infundat si tuseste... alte sintome nu are ... azi apelam can vine tati la batista bebelusului cu toate ca muci nu ii curg
va doresc un weend placut

Alina
cu
Darius Gabriel
Anilansa spune:
mai dar nici o miscare pe aici????
va mai servesc si cu a doua
ca am luat un pic de pauza
Alina
cu
Darius Gabriel
kriss79 spune:
salut
noi azi am facut putin "o vizita" la spital.
S-a sculat de dim.cu o durere de picior si nu vrea sa puna piciorul drept in pamant deloc, ca o doare, o doare samd..nu se vede nimic, nu e umflat, vanat, rosu etc. am zis ca o fi amortit si am masat-o dar fara efect.am fost la pediatru si dupa aia la sp.sa o vada un chirurg, numai bine acum cu carantina lor..in fine, nici dr. nu a vazut nimic, a facut si radiografie si nimic.cred ca s-a lovit in pat cumva si a ramas ea in minte ca o doare si nu pune piciorul jos.ne-a recomandat repaus, sa vin daca face febra sau se inroseste genunchiul si ca in max. 2-3 zile va uita si isi va da drumul la mers, insa treb. luata si cu altceva, sa nu se gandeasca la picior..
Asta a fost incep.meu de weekend..insa ieri am fost la concert la filarm si a fost f frumos.spre rusinea mea nu mai fusesem de vreo 5 ani cred..
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
Bazar SEBI!