Shopping in Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nicoleta, nu stiu unde sunt reducerile... dar am auzit de la cineva ca ar exista un en gross, ceva, un magazin mare pe nu stiu unde, cu haine ieftine si bune... da habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kay, din cate am auzit (nu am ajuns pe acolo, inca, as vrea sa ma duc, dar sa vina vremea buna ), magazinul cu pricina, un fel de pom laudat la care sa nu te duci cu sacul, nu este nici pe departe ce se spune... Ar fi preturi mai mici, dar "preturi mai mici" decat "preturi foarte mari" inseamna preturi mari... se zice...Astept sa ma contrazica si pe mine careva, sa ma impulsioneze sa ma duc mai repede...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

eu nu recomand Munchenul anul asta... nu e mai nimic, e plin de haine de vara, la pret intreg !!!, poate acum au reduceri, nu stiu, dar eu am dat o tura prin magazine la sf Noiembrie si n-am vazut mai nimic...

de ce nu te duci la Viena? e mai aproape...

***********************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

TATI,, www.helpsonia.com , din familie

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

<Inca nu au dat drumul la reduceri, am vazut in H&M ceva reduceri dar nu am intrat sa stiu exact ce fel de haine sant.In rest sant preturi normale la restul magazinelor.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Si in Viena unde sunt reducerile?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

parca Pandorf se numeste, este renumit si multa lume se duce sa cumpere de acolo in perioada reducerilor, Cauta pe net adresa lor.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nicoleta, eu nu te pot contrazice Am fost cu ceva ani in urma la un Outlet in sud-ul Germaniei. Intr-adevar, preturi mai mici decat cele f mari. POt sa-tzi zic ca, am umblat o zi intreaga pe la multe firme si am luat in final numai un tricou de la Esprit:-(( Restul mi s-au parut f scumpe, plus ca e o nebunie de nedescries, stai cu orele la coada la cabina...........mi s-a luat!

Monica, dar la voi la Esprit, Kaufhof, Kastadt nu au reduceri? Ca aici sunt.

Mergi la inceput