INSEMINARE 50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Petabafta multa la inseminare iti tinem pumnii stransi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta tin pumnii la monitorizare. Mie nu mi s-a intamplat sa fiu pasata pe la alti dr, cred ca m-as cam enerva. Oare Dracea e atat de ocupata? Are multe paciente dar totusi noi la Gynera pentru ea mergem, daca o vreau pe Codreanu ma duc si la Giulesti... oare vrea sa faca ea numai FIV si sa paseze inseminarile catre celelalte? Ar fi trist pentru noi. Sa vii cu vesti bune. Si Sahara trebuie explorata, sa-i spui sotului tau eu de la Closty era Sahara-Sahara, in rest sunt bine merci. Ce sa zic? In mod normal tratamentul ar trebui sa te faca mai "uda" dar cred ca fiecare reactioneaza fff diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jolieangely

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

daria am citit la capitolul oligoastenopermie (pt ca si noi ne luptam cu asta) de o fata care a ramas natural cu 50.000. asa ca 1 mil e supeeer.
sa dea domnu sa fie cu chisori.
fetelor si eu i-au cycloproginova de cand m-am operat si mai am de luat 6 zile. vine CM imediat ca mie asa mi-a zis dr??
apoi incep menopur si apoi doamne ajuta

Buna fetelor, sunt foarte , nimeni nu ma baga in seama si nu vb cu mine. vreau si eu o minune in viata mea si ma pregatesc asidu. care dintre voi imi poate spune cam cat dureaza tratamentul inainte de IA. Mie imi ies ultimele rezultate pe data de 9 nov, pe 10 merg sa le citeasca. in mod normal daca nu se intampla nici-o minune pe 14 trebuie sa imi vina CM, tratamentul se face la fel ca si cel pentru stimulare? Daca cineva vrea si are timp sa imi spuna ceva, va rog din suflet......... multumesc si la fete

Asteptam o minune in viata noastra!

Jolieangely

jolieangely, bine ai venit draga mea, hai ca te-am vazut, iti zic si eu din experienta mea: asa este, inainte de IA se face tratament de stimulare care incepe de obicei in z3. In z1 de ciclu dai telefon la dr. sa te programezi ca sa-ti recomande schema de stimulare. Stimularea dureaza pana in Z8 minim si z12-13 (maximum), se face cu clotylbegyt, puregon, gonal, menopur sau scheme amestecate de cate doua (closty+menopur; puregon +closty etc.)sau alte variante.
Ideal, in z13 sau z14 a ciclului se face IA, dar si mai devreme/tarziu dupa cum cresc foliculii. In timpul stimularii vei fi monitorizata ecografic si cu analize de sange (estradiol). IA se face cand foliculii au depasit 17-18 mm si exista un raspuns estradiolic bun (200-250 pg/ml de folicul) Sper ca am zis esentialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

uofff...mai fetelor...m-am desumflat rau de tot......asta e....inseamna ca sansele's mici de tot....Doamne si ce entuziasmati eram amandoi aseara....

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jolieangely spune:

Peta - am inteles ca estradiolul indica ceva legat de ovulatie, dar nu stiu bine la cat nu ai deloc si la cat mai misca ceva. Am facut si inhibina B care spune exact daca ai sau nu ovulatie, dar rezultatul iese abia pe 9 nov.
Stimularea am facut-o inainte sa ma pregatesc pentru inseminare, speram sa raman insarcinata doar cu stimulare fara inseminare.
Dupa ce am facut stimulare am facut testul si au iesit 2 liniute, la vreo saptamana dupa test a inceput sa curga mult mai mult decat in mod normal, am sunat dr si m-am prezentat a 2 a zi la cabinet, nu mi-a facut decat control, fara eco si mi-a spus ca este sarcina oprita din evolutie. Dupa ce mi-a facut chiuretaj, a spus "uite saracul ce mic este, uite aici, sa il iei sa-l duci la laborator" - vb cu asistenta in timp ce eu stateam pe masa plangand de mama focului. Cand a iesit rezultatul m-a intrebat daca sunt sigura ca am fost insarcinata ca nu a iesit nimic.
Acum am schimbat, merg la dr. cocei din giulesti si sper sa fie ok. Nu stiam exact pasi care trebuiesc urmati si cum se procedeaza. Daca tratamentul care trebuie urmat este injectabil sau pastile.
Cam asta este situatia mea in momentul asta. Nu pomenesc numele dr la care am fost pt ca poate altcineva este multumita de dansa, eu nu am fost si m-am simtit chiar aiurea, dar asta este alta poveste.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella, o sa incerc sa ma interesez ce s-a intamplat cu dracea, si eu sper sa nu ne "abandoneze" ca vorba ta, si eu pt ea am venit la gynera. Sper totusi daca e sa paseze ceva, sa paseze doar monitorizarile, nu pacientele cu totul...o sa intreb, sau il pun pe sot sa intrebe ca eu....sunt cam mutulica
cat despre sahara...e asa nasol, incat ajung eu sa nu mai vreau sa fie explorata, ca ma doare, si uneori chiar nu se poate...de unde inainte il alergam eu pe sot prin casa, acum s-au inversat rolurile (vezi, el ia si branca ursului care ...). E de-a rasul plansul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, mie mi-a descoprit dr. Tutunaru endometrioza la laparo. Era in stare incipienta, dar si asa cauzeaza infertilitate. Dr. a curatat tot la operatie si am tinut si tratamentul hormonal, cu dipherelline, ca sa fiu sigura ca boala asta nu va reveni prea curand (din pacate, e o boala parsiva, care revine in timp)
Nu am avut nici un fel de simptome, in nici un caz nu m-as fi gandit la endometrioza...
Eu sunt Z9 de la IA. Dupa cum va spuneam, ieri m-a durut rau capul, ceea ce la mine prevesteste cm-ul...cred ca maine o sa-l sun deja pe dr. T sa-l intreb cum facem luna asta: eu una as lua tot gonal, ca am raspuns bine la el.
Stiu ca o sa ziceti ca e prea devreme pt simptome, insa eu cunosc prea bine PMS care se instaleaza confortabil la mine cu o saptamana inainte de cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jolieangely spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

daria am citit la capitolul oligoastenopermie (pt ca si noi ne luptam cu asta) de o fata care a ramas natural cu 50.000. asa ca 1 mil e supeeer.
sa dea domnu sa fie cu chisori.
fetelor si eu i-au cycloproginova de cand m-am operat si mai am de luat 6 zile. vine CM imediat ca mie asa mi-a zis dr??
apoi incep menopur si apoi doamne ajuta

Luminita42, multumesc din suflet pentru raspuns. Poti, te rog sa ma mai ajuti cu ceva? Care dintre IA este mai eficienta?

Buna fetelor, sunt foarte , nimeni nu ma baga in seama si nu vb cu mine. vreau si eu o minune in viata mea si ma pregatesc asidu. care dintre voi imi poate spune cam cat dureaza tratamentul inainte de IA. Mie imi ies ultimele rezultate pe data de 9 nov, pe 10 merg sa le citeasca. in mod normal daca nu se intampla nici-o minune pe 14 trebuie sa imi vina CM, tratamentul se face la fel ca si cel pentru stimulare? Daca cineva vrea si are timp sa imi spuna ceva, va rog din suflet......... multumesc si la fete

Asteptam o minune in viata noastra!

jolieangely, bine ai venit draga mea, hai ca te-am vazut, iti zic si eu din experienta mea: asa este, inainte de IA se face tratament de stimulare care incepe de obicei in z3. In z1 de ciclu dai telefon la dr. sa te programezi ca sa-ti recomande schema de stimulare. Stimularea dureaza pana in Z8 minim si z12-13 (maximum), se face cu clotylbegyt, puregon, gonal, menopur sau scheme amestecate de cate doua (closty+menopur; puregon +closty etc.)sau alte variante.
Ideal, in z13 sau z14 a ciclului se face IA, dar si mai devreme/tarziu dupa cum cresc foliculii. In timpul stimularii vei fi monitorizata ecografic si cu analize de sange (estradiol). IA se face cand foliculii au depasit 17-18 mm si exista un raspuns estradiolic bun (200-250 pg/ml de folicul) Sper ca am zis esentialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Peta, indiferent cu cine faci IA, sa-i spui de arefam. Sa-ti spuna de cand sa incepi sa iei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Jolieangely - stranie poveste ce-i drept, si cred ca si f dureroasa pt ine, imi pare rau...oricum, inseamna ca totusi reactionezi bine la stimulare, ai putea sa incerci si fara IA daca spermograma e ok. Oricum, cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul tau, sa-ti spuna ce si cum.
Din cate stiam eu inhibina iti spune daca ai rezerva ovariana nu si daca ovulezi sau nu, ca e posibil sa ai rezerva buna, dar sa nu ovulezi...
indi, imi pare rau, n-am vrut sa te necajesc, dar nici sa-ti faci iluzii. Adica, ce sa mai, sperante sunt, ca de fiecare data, doar ca acum probabil e prea devreme...

Mergi la inceput