Aveti masuta de toaleta? (bijuterii, farduri, etc)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Noi cand ne-am mutat, i-am spus sotului meu ca fara masa de toaleta in dormitor eu nu mai dorm cu el Sa faca ce stie, cum stie si sa imi dea si mie coltisorul meu feminin. Ca roz in camere nu m-a lasat sa pun

A luat-o de buna dragul de el si cand am venit intr-o zi acasa(lipsisem vreo 3 zile, am fost la mama) in dormitor..supriza! Un bord cat jumatate peretele, crem, cu doua usi mari jos si alte doua lateral(e rotunjit la capete) si un sertar lung in partea de sus. Plus oglinda aferenta, maare cu rama crem -auriu.

Imi tin acolo absolut toate fardurile, in cutiute mai mari sau mai mici transparente, toate parfumurile, plus un cap de dama din sticla pe care am pus o palarie frumoasa
Bijuteriile tot acolo sunt, in cutii de bijuterii de ceramica(le-am primit cadou)

Foarte util, ala e ´´coltisorul´´ meu de frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Noi cand ne-am mutat, i-am spus sotului meu ca fara masa de toaleta in dormitor eu nu mai dorm cu el Sa faca ce stie, cum stie si sa imi dea si mie coltisorul meu feminin. Ca roz in camere nu m-a lasat sa pun

A luat-o de buna dragul de el si cand am venit intr-o zi acasa(lipsisem vreo 3 zile, am fost la mama) in dormitor..supriza! Un bord cat jumatate peretele, crem, cu doua usi mari jos si alte doua lateral(e rotunjit la capete) si un sertar lung in partea de sus. Plus oglinda aferenta, maare cu rama crem -auriu.

Imi tin acolo absolut toate fardurile, in cutiute mai mari sau mai mici transparente, toate parfumurile, plus un cap de dama din sticla pe care am pus o palarie frumoasa
Bijuteriile tot acolo sunt, in cutii de bijuterii de ceramica(le-am primit cadou)

Foarte util, ala e ´´coltisorul´´ meu de frumusete.

LadyJ, sunt de acord cu tine!
Se pare ca avem aceleasi gusturi...si eu imi doresc sa-mi pun roz in camera, dar eu stiu daca ma va lasa viitorul sot.

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu imi tin cosmeticele in baie ,mi-e mult mai usor asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

pt Lady J http://www.chantalthomass.fr/medias/versos/51/sdb_v1.jpg
Eu am coltisorul meu cu oglinda, 4 sertare, scaun. Il impart, coltisorul, cu fii-mea de 10 ani.

ps. ca sa fie treaba treaba, va arat unde am gasit imaginea de mai sus http://images.google.ch/images?hl=it&client=firefox&rls=org.mozilla:de:official&um=1&q=chantal+thomass&sa=N&start=0&ndsp=18
CT e preferata mea€; daca as castiga la loto, as cumpara tot ce e posibil de la CT. Deocamdata ma multumesc cu o cutie 40x30x25 plina cu lenjerie CT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Eu am masa de toaleta in camera...sotul a cumparat dormitorul singur, sa-mi faca surpriza...si mi-a luat si "coifeuse" ii zice in fr.
Are 4 sertare mai mici si unul lung.
In sertarele mici tin lenjeria mea, pe categorii,iar in cel lung bijuteriile.
Nu pot sa tin fardurile, parfumurile si alte alea acolo, am o baie mare la dispozitia mea, bine luminata si cu oglinzi in toate unghiurile.
La noi in casa sunt multe oglinzi, toate dulapurile de haine au oglinzi,
mi-e imi plac
A... eu am roz in camera...fiind singura fata in casa a trebuit sa-mi faca pe plac...gresia are o nuanta de roz in ea. Ce scandal si ce istorie cu constructorii pana am avut-o, dar nu m-am lasat!

Fetitei tale sigur are sa-i placa ideea mai ales ca e cocheta cum zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Cand am vazut acest subiect am zis : "Wow!". Exact pe gustul si sufletul meu ! De cand imi doresc o astfel de masuta....Oare unde se fac la comanda si cam cat ar costa una ? Sunt din judetul Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah85 spune:

Eu am un birou cu o oglinda. Daca ar fi sa-mi iau iar as cauta ceva cu mai multe sertare, dar tot imi place ca am coltul meu unde ma pot pregati dimineata. Nu mai stau toate cosmeticele mele insirate prin baie si dormitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu, din pacate nu am... si nici nu as avea loc unde s-o pun

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput