Ce dermatograf si rimel sunt bune ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ca veni vb de farduri minerale,mi-am luat un fond de ten mineral e bun face fata frumoasa ,dar prob.e ca ma cam ustura fata ,deducind ca nu e cremos de aia m-ar ustura , voi folositi fdt mineral pe timpul friguros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ca veni vb de farduri minerale,mi-am luat un fond de ten mineral e bun face fata frumoasa ,dar prob.e ca ma cam ustura fata ,deducind ca nu e cremos de aia m-ar ustura , voi folositi fdt mineral pe timpul friguros?

Da, il folosesc tot timpul anului. Am incercat 2 marci de farduri minerale si n-am avut probleme cu niciuna.
Este foarte importanta hidratarea de dinaintea aplicarii fondului de ten. De obicei tenul uscat ustuta atunci cand nu e suficient hidratat si protejat cu o crema destul de grasa sau tenul sensibil cand nu se foloseste o crema pt ten sensibil. Crezi ca poate fi si cazul tau? Daca da, ar fi cea mai simpla varianta si se rezolva problema cu o crema noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Anita ....Gudinde are dreptate cu crema ....(si eu folosesc fond de ten mineral...de cand l-am descoperit m-am indragostit de el )...si pe mine ma ustura fata dak nu o hidratam bine inainte....acum k nu mai am crema si nici nu mai imi cumpar ...folosesc uleiul de jojoba inainte ....ma dau cu el pe fata...las 10 min sa intre bine in piele si apoi aplic fondul de ten...si sunt foarte multumita de rezultat.

ca si rimel folosesc L'oreal telescopic

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput