Ce dermatograf si rimel sunt bune ?

Ce dermatograf si rimel sunt bune ? | Autor: Alizee

Link direct la acest mesaj

Buna.

As vrea sa-mi cumpar un dermatograf negru si un rimel tot negru, dar nu stiu care marca este mai buna; adica sa tina 10 ore si sa nu se intinda.

Multumesc.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Draga Allinta, eu iti pot recomanda produsele MAC, sunt cele mai bune. Folosesc un dermatograf negru Powerpoint nuanta 'Engraved' si tine impecabil (il folosesc si pt interiorul pleoapei inferioare si crede-ma ca rezista f mult, nu dispare dupa o ora, e foarte pigmentat, se duce treptat de la negru la gri inchis apoi gri mai deschis...asta pana seara).
Mai am un eye-liner tot MAC, e un gel negru intr-un borcanel mic, si folosesc o pensula speciala plata cu care conturez tot ochiul si nu mai am probleme cu retusurile. Eu am nuanta "blacktrack" un negru profund.
Rimelul pe care acum l-am descoperit si e bun, tot MAC e pt alungire si separare, se numeste ZOOM LASH, l-am testat atunci la magazin si l-am luat pe loc.

In rest sunt bune si L'oreal, le-am folosit ani de zile, pana la MAC.
In gama REVLON este un dermatograf iarasi super, negru, e moale si e f intens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dermatograful meu preferat e de la Yves Rocher din gama Yria...Eu nu am negru, am culoarea brun dar e minunat si foarte intens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

allinta, eu folosesc mascara de la avon, supershock ii zice, negru, si sunt extrem de incantata.
tot pe acesta l'am folosit si la mare intr'o zi cu valuri zbuciumate, si chiar daca nu e waterproof, nu s'a intins absolut deloc. rezista de la 8am cand plec de acasa pana pe la 7-8 seara cand ma demachez. sper sa nu'l scoata de pe piata caci eu tot asta cumpar si data viitoare.

cat depre dermatograf negru... am unul armani, ff cremos, creion la un capat si buretel mic la celalalt capat daca vrei "efecte". si tot multumita am fost de creioanele l'oreal. le ascut pana la refuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Multumesc pt raspunsuri, dar m-ar fi interesat si preturile.

allinta

http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

preturile le gasesti pe net, cel mai sigur

eu folosesc de ani de zile rimelul Chanel Extracils, culoarea brun inchis. 12 parca...super periuta si nu se "aglomereaza" pe gene, nu se lipesc intre ele, arata foarte natural

dermatograf nu mai folosesc de ani de zile ca mi se pare ca imbatrineste; imi place machiajul mai soft si realizez totul din pensule profesionale, inclusiv linia de deasupra care se prelungeste cu "coditze" spre exterior; nu ca ma laud, dar cred ca dupa 15 ani de exersat, am ajuns "meseriasa"

in plus, imi place machiajul "nud" unde nu prea e indicat creionul ci culorile pastel.

but that's just me!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am renuntat anul trecut la dermatograful tip creion, o amica mi-a dat urmatorul pont: am cumparat un eye shadow, negru (l-am luat de la MAC, dar am vazut si la Revlon or L'oreal, ori Rimmel, nu mai tin minte exact brand-ul). Il folosesc cu o pensura foarte subtire, de fapt una de buze. Este foarte bun, am conturul toata ziua, mult mai rezistent decit creionul.
Cu rimelul e si mai simplu. Exceptind un rimel marca Lancome, care de fapt se intindea frumos pe gene, dar spre sfirsitul zile ajungea sub ochi, in rest toate au fost bune, mai scumpe sau mai ieftine. Imi amintesc unul Yves Roche, a costat putin, cred ca cel mai ieftin rimel de la ei, dar excelent produsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu folosesc celebrul Ada. Am avut i ceva de la Avon si Oriflame , au fost bune toate. Nu se intind decat daca transpiri sau exagerezi.
Ca rimel am ajuns la concluzia ca cele mai bune sunt cele de la Rimmel.
Cele mai bune din cate am incercat eu , dar o prietena care lucreaza la B&B la cometice mi-a spus ca toate vanzatoarele folosesc rimelurile de la Rimmel pt. ca sunt cele mai bune i in plus , sunt f. ieftine.
Maximum 30 de lei sunt.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu folosesc de ani de zile rimeluri de la Max Factor (aprox 35 RON la Sephora, Ina Center etc).

Am trecut prin tot felul, inclusiv Dior, Lancome, Chanel etc, insa am revenit mereu la asta!

Urasc dermatograful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu mi-am pus de ieri gene false si sunt foarte multumita + nu mai am nevoie de nici un rimel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu folosesc un tus f bun VERRY ii zice ,nu curge si tine 10 ore si mai mult
ca si xio ,pt conturul buzelor tot creion ADA e f bun ,nu se intinde deloc
produsele MAC se gasesc si in RO?
cu rimel nu ma dau ca nu il suport,imi simt genele grele

Mergi la inceput