Antrenori inot la Tenis Club 2000

Antrenori inot la Tenis Club 2000 | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Frecventati clubul de inot ? Daca da, imi puteti recomanda un antrenor pt. baietelul meu ? Am vazut ca sunt 4: Adrian Cherciu, Cezar Costeanu, Mihai Petcu si Alexandru Scarlat.
Ma intereseza sa fie pasionat de ceea ce face. Sa lucreze bine cu copiii si sa aiba rezultate.

Multumesc anticipat,

g

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna

este clubul din Militari, str. Gabriela Szabo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, acela este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

noi am fost acolo pt ca e singurul club (pe care l-am gasit noi) care face cursuri de inot sambata si duminica (stam in Berceni)

in orice caz, nu am auzit de profesorii de care zici tu, noi am ajuns acolo cautindu-l pe prof. Mircea Olaru (inainte fusese la hotel Parc) despre care am citit tot pe net

este mai in virsta si e f dedicat, un profesor de moda veche; cit am fost la Club (mail multe luni), eu nu am vazut nici un alt antrenor de inot (cel putin sambata si duminica de la ora 9.30-10,00 pina spre 11.30-12.00, anul trecut); noua ne-a placut f mult de dumnealui, dar nu am mai ajuns in ultimul timp din cauza programului

Mergi la inceput

Mersi Teo pt. precizari. Sunt antrenorii de pe site-ul clubului.
http://www.complexsportiv2000.ro/bazin_inot_antrenori.html

Spune-mi te rog cum se desfasoara cursurile de inot cu copii ? Temperatura apei este ok ? Au incaperea respectiva incalzita ?

Multumesc pt. orice lamurire.
Pana ajung la fata locului imi prind bine niste indicii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Geniest, stii cat costa abonamente/lectii la club?

E doar pentru lectii sau e si pentru balaceala?
(m-am uita pe site-ul lor si nu am reusit sa aflu mare lucru)

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Tudor a fost in vara la un "curs intensiv", cate o ora zilnic timp de doua saptamani. A fost la Alexandru, care e tanar dar foarte implicat. Eu am fost multumita, dar nu stiu ce rezultate urmaresti tu. Noi am vrut sa facem o "incalzire" pentru mare si sa ne distram in fiecare zi la bazin.
Adrian Cherciu e mai in varsta, are mai multa experienta, este "zbir" cu elevii, dar din ce am observat lucreaza cu cei avansati.
Temperatura apei e ok(nu stiu exact cat dar Tudor nu s-a plans ca ar fi rece), sala este incalzita, vestiarul la fel.
Abonamentul era in august 250RON/10sedinte de cate o ora, iar bazinul era numai pentru lectii.

Mergi la inceput

Pai eu as vrea sa invete sa inoate si, totodata, sa se dezvolte armonios osteo-muscular. Cam asta mi-as dori.
Trebuie sa merg sa vad cu ochii mei cum este acum pe timp de iarna.

Multumesc,

g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Noi mergem de 1 an la Tenis Club. Antrenorul nostru este Cezar si este Ok. Iarna este bine, nu este frig iar apa este calda. Nu am racit deloc.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Maadi poti sa-mi spui cum este programul impartit pe cursuri de initiere si inot la liber ? Adica daca merg cu copilul el poate fi la curs iar eu sa ma balacesc in voie ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Si eu il am pe Luca la acelasi club. Alexandru nu mai lucreaza acolo (in vara Luca a fost la el si era f incantat; intradevar dedicat si f placut de catre copii).
Acum baiatul meu este la Adrian. Mana de fier dar si bland cand este cazul (s-a intamplat ca Luca sa planga si a stiut sa-l ia cu binisorul).
Pentru copilasi mai mici am vazut ca este preferat Cezar.

Din pacate nu se pot balaci si mamicile in timpul orelor cand au copiii cursuri. Si eu as fi vrut!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput