Antrenori inot la Tenis Club 2000
Frecventati clubul de inot ? Daca da, imi puteti recomanda un antrenor pt. baietelul meu ? Am vazut ca sunt 4: Adrian Cherciu, Cezar Costeanu, Mihai Petcu si Alexandru Scarlat.
Ma intereseza sa fie pasionat de ceea ce face. Sa lucreze bine cu copiii si sa aiba rezultate.
Multumesc anticipat,
g
Raspunsuri
teo1970 spune:
noi am fost acolo pt ca e singurul club (pe care l-am gasit noi) care face cursuri de inot sambata si duminica (stam in Berceni)
in orice caz, nu am auzit de profesorii de care zici tu, noi am ajuns acolo cautindu-l pe prof. Mircea Olaru (inainte fusese la hotel Parc) despre care am citit tot pe net
este mai in virsta si e f dedicat, un profesor de moda veche; cit am fost la Club (mail multe luni), eu nu am vazut nici un alt antrenor de inot (cel putin sambata si duminica de la ora 9.30-10,00 pina spre 11.30-12.00, anul trecut); noua ne-a placut f mult de dumnealui, dar nu am mai ajuns in ultimul timp din cauza programului
geniest spune:
Mersi Teo pt. precizari. Sunt antrenorii de pe site-ul clubului.
http://www.complexsportiv2000.ro/bazin_inot_antrenori.html
Spune-mi te rog cum se desfasoara cursurile de inot cu copii ? Temperatura apei este ok ? Au incaperea respectiva incalzita ?
Multumesc pt. orice lamurire.
Pana ajung la fata locului imi prind bine niste indicii....
sunnyday07 spune:
Geniest, stii cat costa abonamente/lectii la club?
E doar pentru lectii sau e si pentru balaceala?
(m-am uita pe site-ul lor si nu am reusit sa aflu mare lucru)
Merci
bumbacel spune:
Tudor a fost in vara la un "curs intensiv", cate o ora zilnic timp de doua saptamani. A fost la Alexandru, care e tanar dar foarte implicat. Eu am fost multumita, dar nu stiu ce rezultate urmaresti tu. Noi am vrut sa facem o "incalzire" pentru mare si sa ne distram in fiecare zi la bazin.
Adrian Cherciu e mai in varsta, are mai multa experienta, este "zbir" cu elevii, dar din ce am observat lucreaza cu cei avansati.
Temperatura apei e ok(nu stiu exact cat dar Tudor nu s-a plans ca ar fi rece), sala este incalzita, vestiarul la fel.
Abonamentul era in august 250RON/10sedinte de cate o ora, iar bazinul era numai pentru lectii.
geniest spune:
Pai eu as vrea sa invete sa inoate si, totodata, sa se dezvolte armonios osteo-muscular. Cam asta mi-as dori.
Trebuie sa merg sa vad cu ochii mei cum este acum pe timp de iarna.
Multumesc,
g
Maadi spune:
Noi mergem de 1 an la Tenis Club. Antrenorul nostru este Cezar si este Ok. Iarna este bine, nu este frig iar apa este calda. Nu am racit deloc.
Maadi si Calin (19.07.2003)
geniest spune:
Maadi poti sa-mi spui cum este programul impartit pe cursuri de initiere si inot la liber ? Adica daca merg cu copilul el poate fi la curs iar eu sa ma balacesc in voie ???
alina023 spune:
Si eu il am pe Luca la acelasi club. Alexandru nu mai lucreaza acolo (in vara Luca a fost la el si era f incantat; intradevar dedicat si f placut de catre copii).
Acum baiatul meu este la Adrian. Mana de fier dar si bland cand este cazul (s-a intamplat ca Luca sa planga si a stiut sa-l ia cu binisorul).
Pentru copilasi mai mici am vazut ca este preferat Cezar.
Din pacate nu se pot balaci si mamicile in timpul orelor cand au copiii cursuri. Si eu as fi vrut! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!