Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 9
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Fancy e poza de acum 2 sapt! Fetele vecinei mele i-a spus la Medlife sa nu fol. batista bebelusului...eu nu stiu ce sa mai cred...La Scoala Mamei o ORL-ista mai in varsta ne-a spus ca e ok. Alex2alex sunteti super scumpi! ![]() Azi ma duc sa-mi inchei contractul ptr legume...Mai vine careva? Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha, trebuie neaparat sa te vedem:)
Eu cred ca daca e folosita cu prudenta e ok batista bebelusului....pareri si pareri! dar in unele situatii chiar face minuni, sincer acum....
pup
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
alex2alex spune:
Fancy, mihaser multumim, va dorim si noi sa va bucurati de bebeii vostri!
Maine tre sa ne vaccinam ...mi-e asa mila de bb... gingiile il dor deja....maine o sa-l doara si piciorusul. Sper sa n-avem ceva racti adverse.
otim spune:
buna seara va zicem si noi ![]()
si multi
lui Alex am admirat pozele 

si ne gandim la voi maine speram sa treaca cat mai repede si usor intepatura .
ma bucur sa citesc ca fetitele noastre incep sa-si mai revina , multi
sa treaca usturimea .
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Fancy e poza de acum 2 sapt! Fetele vecinei mele i-a spus la Medlife sa nu fol. batista bebelusului...eu nu stiu ce sa mai cred...La Scoala Mamei o ORL-ista mai in varsta ne-a spus ca e ok. Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
... ia vigantol - nu mai lua , ia fier - nu mai lua , ia batista nu mai lua , si cred ca ajungem la o lungaaaa lista . Noi folosim batista , Laurentiu chiar sta cuminte - deci deduc ca nu-l doare - si ne-a salvat din foarte multe situatii , concluzie : noi o vom folosi in continuare atunci cand va fii cazul si in anumite limite .elliag2000 cum e Igor ??
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
elliag2000 spune:
igor e ok acum!
cred ca era de la portocala.
off cu copii astia
sint total derutata
si sint prea multe pt una ca mine,deruta maxima..
scuze n-am mai putut intra ca tot nebunie pe aici
sintem ok,aseara am fost al dr.boia si sintem ok cu soldurile..
doamne cit e de lung
era plin de bebei acolo,era f incintat igor sa vada asa multi,dar timid,numai se uita si era fericit cumva si erau si 2 baietei care erau de dimensiunile lui si cind intreb cit au bebeii,aveau 9 si 10 luni.
doamne si al meu inca n-are 5 luni,in 9 implineste.
asta-i ca fat frumos!!!!!
ma sperie..
sper sa aibe si perioade de stagnare ca ce ma fac cu el?????????
va pup
dyanira spune:
Elliag nu iti fa probleme.Si Andrei a fost tot timpul mai mare decat era normal la varsta lui si acum e mai mare dar doar in inaltime si el are 89 cm si 13 kg la 1 an si 2 luni am inteles ca are inaltimea unui copil de 2 ani.Dar la noi si noi suntem inalti deci eu cred ca e normal.
Apropo Igor cat are???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
roxanaz spune:
Camelia76
Trimis la - 05/11/2009 : 21:16:50
--------------------------------------------------------------------------------
Salutari tuturor!
Suntinsarcinata in 5 saptamani si as dori o recomandare pentru un inecolog bun din Timisoara.Am mers la dr.Bran Daniel,stie cineva cum se comporta la nastere?
bpaula spune:
salutare!
elliag stai fara grija ca o sa se mai si opreasca. Plus ca oricum sunt bebei mai inalti si altii mai mici, ca nici parintii nu sunt la fel, sau mai grasuti si mai slabuti. Al meu pana la 6 luni era mereu cu greutatea mai mare, e drept ca nici mic de inaltime nu era. Apoi in 2 luni a pus numai 300 gr.
Marius a facut 9 luni, e baietel mare deja. E posibil sa ne iasa si dintisorul numarul 8 desi de o luna tot roade orice prinde (inafara de mancare). Preferatele lui sunt cabluri. La patut si la masuta din sufragerie deja si-a lasat amprenta dentara. Se cocoata peste tot si se intinde tot mai mult. Nu mai pot lasa nimic ca el tot prinde si trage.
Alex succes la vaccin.
Si va invitam la o feli de Tort Krantz:
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna10#
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Fancy e poza de acum 2 sapt! Fetele vecinei mele i-a spus la Medlife sa nu fol. batista bebelusului...eu nu stiu ce sa mai cred...La Scoala Mamei o ORL-ista mai in varsta ne-a spus ca e ok. Alex2alex sunteti super scumpi! ![]() Azi ma duc sa-mi inchei contractul ptr legume...Mai vine careva? Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha, mie la Medlife mi=a zis sa o folosesc dar sa nu abuzez de ea. Doar cand e bolnava mi=a zis sa o folosesc ptr Beatrice.
Oricum si la Bega la ORL sunt unii care nu o recomanda. Nu stiu ce sa mai zic.... dar eu sunt ft multumita si o sa o folosesc cand am nevoie.
Pusiiii
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Beatrice e ok, adica i-a trecut aproape de tot roseata cu crema de la Farmado. Cred si eu ca era totusi de la portocale. Nu stiu ...
Pupici la pitici si mamici!!! ![]()
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
ade24 spune:
Fetelor unde sunteti?
Ati gasit vreun loc insorit si beti bauturi cu umbreluta
iar...cineva
...nu zic cine, va face racoare cu un evantai![]()
?
Daca da, vreeaaaau si euuuu ca mai am putin si ma urc pe pereti de plictiseala! Si asa se suie buburuza peste tot, o iau si eu pe urmele ei.![]()
Intreba cineva de ginecolog: eu, normal, il recomand pe Bacila.
Va pup.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008