Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_nagy spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ade24
Atata timp cat nu atinge pielea nu ar trebui sa fie o problema. Si daca zici ca e mai bine inseamna ca a e ok. Buburuza e bine, multumesc. Dupa noaptea aia in care a vomitat se simte bine. Doarme toata noaptea si culmea: MANANCA PRANZUL!!! Ieri a mancat 2 polonice de supa de pui cu morcov fiert. Nu imi venea sa cred. Stiti ca v-am povestit ca nu manca supe, ciorbe, legume. Acum cere portie dubla Sper sa o tina. ![]() Pup ![]() http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008 |
Sa stii ca si Alex dupa ce e bolnav mananca de ma sperii. Toata ziua cere de mancare chiar mi se pare prea mult dar probabil ii cere organismul dupa ce a fost bolnavior.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
Fetelor dar ce se intampla????????? si Bea e carne vie de la pampers
si nu mai da rezultate nimic!!!!!!!!!! inainte foloseam putin Nidoflor si imediat ii trecea dar acum nimic!!!!!! eu ma gandeam ca e de la fresh ul de portocale dar sa fie oare de la pampi????????????
azi merg si eu in centru la Farmado sa ii cumpar crema aceea preparata ptr eritem.... imi vine sa ma urc pe pereti!!!
pupiiiii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Fancy spune:
Saluti.
le-am facut reclamatie pe mail celor de la Pampers, sunt curioasa daca imi raspund....
ela, multumim de info o cumparam si pe asta, sa fie in casa...
cristna, suntem prea multe cu aceeasi problema, sigur e de la pampi...doamne!!!!
miha, ce slaba erai...sau esti....e facuta de curand poza???? cand scapam de dracia asta de la funduletz ne vedem, pe sapt viitoare cred.....pana atunci, schimb si spal scutece la jum de ora:)
Lavi, Doamne ajuta sa nu fie nimic cu buburuza!
pusi si aveti grija de voi si de bebei!
Oti, chiar, ce face piciorul tau?? sa il saluti:):):)
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
ade24 spune:
Fetelor cred ca noi am avut noroc. Sambata trecuta nu am gasit in Real pampers marimea potrivita si am luat babylove. Probabil daca gaseam acum eram si noi cu funduletul praf.
Sunteti prea multe ca sa fie o coincidenta. Clar pampersii sunt problema.
Pup si sanatate bebeilor.
Cristina vad ca isi mentine pofta de mancare. Eu sper sa nu fie doar asa, dupa boala si sa manance in continuare.
Pup
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
Ofe_27 spune:
Ciao fetele, am si eu doua intrebari: stiiti cumva cum se calculeaza cati bani ar trebui sa primi pentru prenatal/postnatal? Dar pentru concediul de ingrijire a copilului?
Multumesc,
Ofe
26+
Bogdan Christian
elliag2000 spune:
doamne
chiar acum i-a aparut si la igor la putulica niste bubite mici si pe oute
sa fie de la pampers????????
nu stiu...
i-am dat cu ulei de masline
sa vad...
am si eu o intrebare:vindecinev scaun de masa si tarc?
ma intereseaza.
va pup pe toate.
n-am mai intrat,n-am avut vreme
toate cele bune
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ofe_27 Ciao fetele, am si eu doua intrebari: stiiti cumva cum se calculeaza cati bani ar trebui sa primi pentru prenatal/postnatal? Dar pentru concediul de ingrijire a copilului? Multumesc, Ofe 26+ Bogdan Christian |
Ciao, Ofe! Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ne mai vizitezi...
Uite mai jos cateva intrebari/raspunsuri..intampaltor am intrebat la pagina legislativa sapt trecuta ca sa informez o prietena....
-concediul pre/post natal a ramas 126 zile din care obligatoriu 42 dupa nastere?
-care e modalitatea de calcul pt cele 126 zile?
-se mai pot lua 2 zile libere pe luna pt analize?
-in ce luna a sarcinii se poate face cerere pt reducerea timpului de lucru?
-indemnizatia pt CIC se calculeaza la fel? adica 85% din media pe cele 12 luni inaintea nasterii?
- da
- 85 la suta din baza de calcul calculata ca medie a veniturilor din ultimele 6 luni, raportate la nr. de zile lucratoare
- da
- in luna in care medicul iti da o recomandare in acest sens, daca starea de sanatate impune aceasta reducere cu o patrime a timpului de lucru. Anterior, angajatorul impreuna cu medicul de medicina muncii trebuie sa intocmeasca Raportul de evaluare a riscurilor locului de munca
- da
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
otim spune:
dar ati scris , nu gluma ![]()
![]()
si multumim pentru cuvintele frumoase
crema preparata am cumparat-o si de la farmacia din centru ceea de langa pesti nu mai stiu cum o cheama , la noi reteta cumprinde cam asa :
( din ceea ce inteleg
) vit. A , vit.D2 , sol.acid boric3 , oxid zinc , talc , balsam peruvian ??? , ianolina ??? , vaselina ( eu am pastrat reteta ) , noi folosim crema www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1343" target="_blank">Penaten
Mihaela costumul e de la d-na Olga
, piciorul meu ....
... cam de o saptamana nu mai folosesc deloc carja si in rest cu serviciu si copil + tati care lucreaza in schimburi , cu cele de casa care trebuiesc facute , nu prea mai am timp si de picior 

asa ca ma inteapa una + se mai umfla cam zilnic ...
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
Mihaela jos palaria , am vazut poza ![]()
bb_yasmi
sa speram ca nu e cazul de gripa
fetelor dar si candida poate aparea in mod special dupa antibiotic ( noi si asta am mai patit ) si tot bubite sunt ( si pe oute si pe varf ) si nu ne-a trecut decat cu crema preparata .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Mirona spune:
buna fetele,
am citit doar pe fuga si am vazut ca multe fete aveti probleme cu eritemul fesier.
pe noi ne-a scapat din bucluc REVIKEN. este o creme super ieftina in farmacii - doar 6 lei si face minuni in doar doua ore. Se unge copilul ca si cum ungi untul pe paine (deci nu faceti economie) si in doua ore trece garantat.
incercati si voi 
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret