Gravidute si mamici de Timisoara (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

hey, mami, ceva poze?

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noi am folosit Nidoflor cu succes...desi nu scrie ca e recomandat copiilor prea mici!

Oti ce costum frumos de dovlecel! A crescut Laur acum poti sta linistita la intalniri! E ok piciorul tau?

Dia cred ca poti sa iei 4+ de la babylove parca e de la 9 la 15 kg!

Lavi ati fost foarte frumoase...iar tortura a fost......Mama dar ce chef...pai la 18 ani tre sa inchiriati un hotel intreg

Sa va pun o poza si cu moi mai slabuta
aci!

Cristina, Lucia ne vedem sa va dau homeopatele!

Ela voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, ai auzit ca gen 7 e in carantina??? s au depistat cazuri de gripa porcina..:(

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

sunt asa de suparata.....ca imi vine sa plang....

acum seara am fost la dr la control, sa vedem cum e Mina dupa tratamentul dat.....toate bune si frumoase ..cand ajungem acolo mai erau vreo 10 oameni in fata...nici un copil mai micut inafara de al meu, bineinteles ca nu ne-a chemat nimeni mai inainte si uite asa ma stat o ora cu copilul printre oameni bolnavi , ea fiind cu imunitatea scazuta acum dupa atata tratament...:(( si colac peste pupaza erau acolo si cativa copii de la gen 7 unde s au depistat cazurile de gripa porcina....

miee fricaaaaaaaaa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Fancy si Irina incercati Cutaden sau Reviken ,noi cu asta am scapat cind Victor avea o sapt .Am iesit din maternitate cu eritem fesier ,am incercat ca si voi ,ung de galbenele ,crema preparata (contine:nistatin,vitamina A ,iar la unele farmacii si tetraciclina),il stergeam cu compresa sterila ,ceai de musetel in care era dizolvat bicarbonat si aproape nici un rezultat pina n-am incercat Reviken,care realizeaza o bariera intre iritatie si urina sau kk,lucru pe care celelate creme pe care le-am folosit nu-l fac .Mult succes!

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lavi imi pare rau...Arabu vine si acasa daca il chemi! Sper sa fie bine Iasmi...si sotul tocmai a venit din Germania si spunea ca are un coleg si copilul lui a luat gripa din asta...Eu ma rog la DD si sunt sigura ca o sa aiba el grija!

Mergi la inceput

ce proasta sunt si eu,.... trebuia sa o tin in masina... dar eu nu auzisem ca s a depistat gripa..... oare daca doamne fereste are ceva dupa cate zile apar simptome??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lucia o tipa de la odisee stiu ca a schimbat vre-o 2 pachete de pampers... da' nu stiu daca as mai vrea un pachet nou... daca vor sa mi-l schimbe cu alta marca, pampers nu mai vreau sa vad in fata ochilor.
O sun maine si pe zapacita mea de doctorita, dar daca ma cheama cu fata acolo ii zic ca sa ma mai lase cu prostiile.

Dya Babylove am mai luat si la "cutie", adica 2 pachete mari intr-o cutie de carton. Acum vara ma invatasem cu pampersi, nu din aia sensitive, aia simpli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha arati tare bine!!!
BbYasmi ce frumoase poze.Cu mersul la dr nu stiu ce sa zic se ia destul de usor am inteles dar nu ai de unde sa stii ca acei copii erau bolnavi!!!Si am inteles ca cei mici fac forme usoare care trec repede.
Irina merci o sa iau si eu ieri nu am ajuns!!!Pachetele mici nu imi plac ca se termina repede.
Ela bine ai revenit pe aici.Poate ne mai povestesti despre voi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lucia o tipa de la odisee stiu ca a facut plangere si au venit baietii la usa cu un pachet nou, asa a schimbat vre-o 2 pachete de pampers... da' nu stiu daca as mai vrea un pachet nou... daca vor sa mi-l schimbe cu alta marca, pampers nu mai vreau sa vad in fata ochilor.
O sun maine si pe zapacita mea de doctorita, dar daca ma cheama cu fata acolo ii zic ca sa ma mai lase cu prostiile.

Dya Babylove am mai luat si la "cutie", adica 2 pachete mari intr-o cutie de carton. Acum vara ma invatasem cu pampersi, nu din aia sensitive, aia simpli.

Mergi la inceput