Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 5
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Irina, Fancy de la ce scutece ati patit asa? Noi deocamdata nu am avut probleme de genul asta si sper sa nici nu avem. Cu gripa asta e... intr-adevar nu putem sta sub un clopot de sticla. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
De la Pampers...si a zis pediatra ca nu suntem primele care patim asta de la Pampers, sunt foarte multi bebelusi.....
nici noi nu am avut absolut niciodata probleme dar , ce e drept, am folosit babylove, rar Pampers....
asta este, se mai intampla, am avut ghinion sa nimerim asa ceva....dar o s ale scriu celor de la Pampers ca merita....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
mihaser spune:
Lucia si eu am renuntat la Pampers pentru babylove...imi pare rau ptr ei ca s-au prostit in halul asta...pe vremuri erau cele mai bune scutece de pe piata...chiar te rog sa le trimiti um mail!
Despre dermatologi nu stiu ce sa=ti zic...langa voi e dr Petrescu poti sa mergi la ea ca e buna...numai ca ea nu stiu daca are programari de pe o zi pe alta ca are multe paciante la curatare de ten...cred ca e nr pe prima pagina...Alt dermatolog bun e Darie si are program la Catu.
Va pup!
Fancy spune:
| citat din mesajul lui mihaser Lucia si eu am renuntat la Pampers pentru babylove...imi pare rau ptr ei ca s-au prostit in halul asta...pe vremuri erau cele mai bune scutece de pe piata...chiar te rog sa le trimiti um mail! Despre dermatologi nu stiu ce sa=ti zic...langa voi e dr Petrescu poti sa mergi la ea ca e buna...numai ca ea nu stiu daca are programari de pe o zi pe alta ca are multe paciante la curatare de ten...cred ca e nr pe prima pagina...Alt dermatolog bun e Darie si are program la Catu. Va pup! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha, mersi mult!

Am hotarat sa nu o mai duc deocamdata ...mi-au zis deja 2 pediatri si 1 dermatolog ca e ciuperca de la Pampers asa ca o sa o tratez si mai vad cum evolueaza treburile; saraca deja cand vede dr in halat alb face botic, mi-e mila de ea....
si la Pampers le scriu cateva cuvinte de ......dulce!:)...daca imi raspund va scriu:)
pup
dyanira spune:
Noi am folosit doar Pampers o singura data Babylove mi-au placut dar mi s-au parut cam grosute si cum a venit perioada de vara nu am mai cumparat.Nu am patit nimic de la Pampers dar am auzit si eu ca sunt loturi cu probleme noi nu am nimerit cumparam tot timpul din Tera adica cumpara tati si au fost ok.Am mai auzit de la prietene care au patit-o ca noile Pampers premium care sunt fff proaste au facut copii niste iritatii de toata frumusetea.
Azi vreau sa ajung in Praktiker si intru la DM sa iau si eu un pachet de Babylove spuneti-mi pt 13 kg cat are Andrei care nr e potrivit si daca au si pachete mari ca eu am vazut doar cu 30 si ceva de bucati.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
otim spune:
| citat din mesajul lui Fancy De la Pampers...si a zis pediatra ca nu suntem primele care patim asta de la Pampers, sunt foarte multi bebelusi..... nici noi nu am avut absolut niciodata probleme dar , ce e drept, am folosit babylove, rar Pampers.... asta este, se mai intampla, am avut ghinion sa nimerim asa ceva....dar o s ale scriu celor de la Pampers ca merita.... Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
imi pare rau ca nu am reusit sa citesc mai repede sa iti pot raspunde si eu , azi se pare ca deja ai primit raspunsurile . Si noi am patit-o si asa am trecut pe libero de mai bine de 1 an , iar crema preparata de la farmacie la noi a facut minuni chiar si daca a facut o iritatie de la diaree .
_irina_ incearca si tu cu crema preparata - o gasesti la farmaciile care au famacisti cu facultate
pe toata lumea si
tot . Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
pentru cine vrea sa vada "dovlecelul " bolnavior am pus poze , pentru ca am fost bolnaviori nu l-am dus la party si daca tot am avut costumasul , ne-am "echipat" acasa putin dar fara masca si cu foarte multe rugaminti pentru caciula de la dovlecel
.
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
intre timp am schimbat scutec si am vazut ca mai am o crema pentru iritatii (dar e scumpa rau ), se numeste Mustela Stelactiv dar contine oxid de zinc . uite www.bigelowchemists.com/product_info.php/products_id/3197" target="_blank"> aici despre ce e vorba , din pacate este in engleza ca siteurile romanesti care vand asa ceva nu binevoiesc sa-ti dea toate detaliile . Crema se gaseste si la noi in farmacii (eu am cumparat-o de la farmacia din Real )
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Fancy spune:
| citat din mesajul lui otim pentru cine vrea sa vada "dovlecelul " bolnavior am pus poze , pentru ca am fost bolnaviori nu l-am dus la party si daca tot am avut costumasul , ne-am "echipat" acasa putin dar fara masca si cu foarte multe rugaminti pentru caciula de la dovlecel Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Doamne, cat e de scump si ce mare a crescut! Sa va bucure si sa fie sanatos, aveti un flacau pe cinste!

Crema noastra e pe baza de nistatin (un antimicotic din cate ma inteles); de la farmacie mi-au spus ca are si putin antibiotic.....sa stiti ca urmam si ceva tratamenmt homeopat dar fara nici un fel de rezultat din cate vad.....
otim, voi ce crema ati folosit? aia de la farmado? poate daca ajungeam si eu s ao iau scapam mai usor.....stiti cumva ce contine crema aia?
irina, eu te sfatiesc sa faci spalaturi cu apa si bicarbonat si sa incerci fie crema aia de la farmado pt inceput fie Nidoflor (1 data sau de 2 ori pe zi) pt ca am vazut ca si Nidoflor tot nistatin contine, probabil e un antimicotic cu spectru mai larg....

bb_yasmi spune:

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Fancy spune:
am incercat si stelactiv si stelaprotect de la mustela ca aveam mostre acasa...la noi chiar nimic nu a functionat din pacate....sper s afim pe drumul cel bun acum