| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hellooo cistina, cum se mai simt copilasii??? |

20.02.2006
02.06.2008
Cine deschide noul capitol???
Ne=am intalnit ieri cu Miha si piticii la porumbei... s=au zbenguit si sunt deja mari... Doamne, ce trece timpul!!!!
Fancy, vreau si eu sa particip cu ce pot... Imi trimiti adresa ta si spune-mi cand sa vin.
Cristina, ma bucur ca sunteti bine 
Genny, vazut poze frumoase si o mama super slaba!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
buna fetelor ..eu tot intru si caut informatii ce imi sunt necesare si acum indraznsc si sa scriu mai ales ca am nevoie de un mic ajutor ..am un bebelus tare frumos si vioi pe nume David Andrei ..noi ii strigam Andrei ...este nascut in august pe 26, cea mai frumoasa zi din viata noastra mai ales ca a venit pe lume de ziua taticului lui :))..creste frumos si repede , este tare dragalas si vorbaret ...am nevoie de u pediatru pentru el ..de fapt vreau sa consult mai multe pareri penru ca el s-a nascut cu fontanela mica si nu stiu ce decizie sa iau in privinta administrarii vigantolului..sa il mai dau sau nu ..am fost sfatuita ca pot intrerupe administrarea pentru ca fiind un copil hranit excluziv la san nu sunt riscuri de rahitism ..ma puteti ajuta cu ceva nume de doctori s date de contact ?
multumim mult si va dorim la toate sanatate si bebeii sa creasca mari , frumosi si destepti 
http://picasaweb.google.com/liloasa/AmImplinitSi2LuniUraaaa?authkey=Gv1sRgCKiG5suF6a-p0AE#