Gravidute si mamici de Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 Si noua ne-au intrat banii azi. Suntem fericiti Aveti mai jos un link cu poze noi, sa ne vedeti cat am crescut ![]() http://ro.fotoalbum.eu/ade24/a380157/slideshow http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008 |
si noiii am primit banii...yuhuuuu ...yuhuuu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hudak_ali multumesc tuturor celor care au raspuns... |
ali ..tu esti sotia lui Marian???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Alina uite ce am gasit de celestone ..poate te ajuta http://www.pharmacyescrow.com/s6-ro-160-s-CELESTONE.aspx
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
celestone e pt maturizare plamani???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bpaula spune:
Noroc ca m-ati anuntat si am verificat contul. Au intrat si la mine banii 
Am uitat sa va povestesc o faza de cand am fost la unguri. In magazin la TESCO 2 barbati vorbeau in romaneste in timp ce nevestele se uitau la hainute. Din discutie a reiesit ca erau medici ginecologi. Unul din ei era foarte revoltat ca pacienta lui nu vrea sa nasca cu cezariana si ca ea vrea sa astepte travaliul. Zicea medicul : nu inteleg de ce vrea sa astepte taravaliul ca tot la cezariana ajung si ma mai si deranjeaza pe mine cand o apuca durerile. In fine nu sunt chiar exact cuvintele lui dar am retinut ce revoltat era ca o sa il deranjeze pe el pacienta.
Nu vine nimeni la Viena pe 28-29 noiembrie sa bem un punch si sa mancam o turta dulce?
Fancy spune:
hello!
Paula....no comment cu dr!!!!![]()
Noi mergem de revel in Austria 5 zile deci nu ne vedem la o turta dulce in noiembrie! sper sa gasesti partenere......Ale_d e amatoare de Austria asa in general, poate vine ea
...si faceti si un shopping mic...
fetele, voi de unde ati luat salopeta din aia de iarna pt bebei? am inteles ca sunt ""termice"".....am auzit de cele de la Iana, sunt ok? ce stiti?
si zicea cineva pe aici pe forum ca este magazin cu produse Baby Avus in Flavia...unde anume este?
saru mana
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
DoraStef spune:
Ceau ceau fetelor!!!
In sfarsit reusesc sa va si scriu cateva randuri! Cu programul asta haotic de mamica incepatoare n-am prea avut multe clipe libere, asa incat am intrat de vreo trei ori pana am reusit sa ajung la zi cu "cititul".
In primul rand, multumim pt incurajari si felicitari!
Cu nascutul a fost bine...partea cea mai buna e ca a trecut
...a fost greu, dar am rezistat mai bine decat m-as fi asteptat (va dati seama ca am decis eu sa nu mai fac epidurala!) si acum deja am si uitat ce si cum a fost! Dr. Furdean a fost foarte ok si sincer eu as naste si a doua oara tot cu el fara nici o grija.
Bebica se numeste Camelia si a avut la nastere 3,250 kg si 51 cm. A luat nota 8 la testul Apgar pt ca a avut cordonul inconjurat lax in jurul gatului, dar pana la urma a fost tot in regula. Azi, la trei saptamani, cantarul nostru de acasa indica 3,810 kg pt ca mancam toata ziua laptic de la mami. Tare greu ne obisnuim cu programul de mese la 3-4 ore si ne supara tot mai rau colicile. Asta e! Incet incet sper sa ne obisnuim cu toate "noutatile" astea (si noi si ea)!
O sa pun si poze cu prima ocazie!
Multa sanatate burticilor, mamicilor si bebicilor!
Dora, mamica mandra de
Camelia
ale_d spune:
Ciao fetelor !
Paula, da, e adevarat ce zice Lucia, sunt o mare amatoare de Viena
. As merge oricand cu mare placere pe acolo.Insa anul asta nu putem merge...offffffff ce mi-ar mai fi placut.....
Mergi cu baietelul ?
Cristina, mai poti ??? Parca in ultimele luni ai tot avut probleme cu piticii. Sanatate multa le doresc.
Ali, poate gasesti medicamentul acela de care ai nevoie in Ungaria.
Va pup.
strunfita spune:
Dora, bine ai revenit!
Incearca sa-i dai ceva de colici la bebeica, poate ajuta. Da' de ce trebuie s-o obisnuiesti cu program de supt la 3-4 ore, ca nu-nteleg ...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
bpaula spune:
Ale evident ca merg cu strumful dupa mine, nu as avea cu cine sa il las. Asa ca sper sa nu ploua si sa nu bata vantul. Ca de frig ne-om feri noi cumva.
Oricum noi l-am carat dupa noi peste tot pe Marius. In concediu a facut vreo 3000 km. Pana acum a fost in Ungaria, Serbia, Bulgaria, destul de mult din Romania si acusi Austria
Fancy distractie placuta de revelion, noi nu stiu daca mergem undeva. Iar de Craciun cred ca botezam o fetita asa ca nici la ai nostru nu avem cum ajunge.