Gravidute si mamici de Timisoara (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ade, draguta afirmatie
vreme de kko.....nu mai vreau in casa, ce ne facem toata iarna????o sa ne mance urechile bebelusii

noua ne-a trecut de tot problema....
intrebare: i-am facut iuliei analiza de urina si a iesit densitate 1010 si vad ca normal este 1015-1025.....stie cineva ce poate sa insemne asta? maine o sa intreb si dr ca acu e tarziu....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Ade, draguta afirmatie
vreme de kko.....nu mai vreau in casa, ce ne facem toata iarna????o sa ne mance urechile bebelusii

intrebare: i-am facut iuliei analiza de urina si a iesit densitate 1010 si vad ca normal este 1015-1025.....stie cineva ce poate sa insemne asta? maine o sa intreb si dr ca acu e tarziu....

Multumesc Lucia.
Maine vine mami meu si duminica plec cu ea la sat si cu buburuza, normal. Raman acolo toata saptamana, sper sa scap de plictiseala.

Avand in vedere ca ma plictiseam, am gasit asta pe net, legat de analize:

http://www.focuslab.ro/Info/Explicatii_analize_medicale.aspx

Poate te ajuta sa te lamuresti.
Pup

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna seara trupa,

Ma bucur ca bebeii is mai bine; multumim si noi de grija.

Am vaccinat puiu....e ok, nici temperatura n-a facut mai mult decat de obicei. Tocmai i-am rachetat 1 paracetamol de 125, la recomandare dr.

Dar e tare agitat ...si aseara si vad ca si in seara asta, doarme jumatate de ora de la 9 si ceva la 10 fara, dupa care show frate pana pe la 12. Ma asteptam ca dupa paracetamol sa doarma dar vad ca avem alte planuri.

...ar fi cazul sa ma duc sa vad dc reusesc sa potolesc 'artistul' ca le canta vecinilor cat il tin rarunchii.

pupam mamici si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elliag2000

igor e ok acum!
cred ca era de la portocala.
off cu copii astia
sint total derutata
si sint prea multe pt una ca mine,deruta maxima..
scuze n-am mai putut intra ca tot nebunie pe aici
sintem ok,aseara am fost al dr.boia si sintem ok cu soldurile..
doamne cit e de lung
era plin de bebei acolo,era f incintat igor sa vada asa multi,dar timid,numai se uita si era fericit cumva si erau si 2 baietei care erau de dimensiunile lui si cind intreb cit au bebeii,aveau 9 si 10 luni.
doamne si al meu inca n-are 5 luni,in 9 implineste.
asta-i ca fat frumos!!!!!
ma sperie..
sper sa aibe si perioade de stagnare ca ce ma fac cu el?????????
va pup

stai linistita ai mei amandoi au iesit din grafice in sus.. Raul dupa ce a incepu sa alerge a inceput sa stagneze... ...Toata lumea imi zicea ca va merge greu si totusi la un anisor a facut primul pas si la 1 an si o luna alerga
Cecilia e si ea grasunica are 11.6 kg la aproape 11 luni(are 10 inca) si deja merge in picioare ...deci da-le incolo de grafice ... din parte mea sunt bune pentru material reciclabil

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Fancy e poza de acum 2 sapt!

Fetele vecinei mele i-a spus la Medlife sa nu fol. batista bebelusului...eu nu stiu ce sa mai cred...La Scoala Mamei o ORL-ista mai in varsta ne-a spus ca e ok.

Alex2alex sunteti super scumpi!

Azi ma duc sa-mi inchei contractul ptr legume...Mai vine careva?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, mie la Medlife mi=a zis sa o folosesc dar sa nu abuzez de ea. Doar cand e bolnava mi=a zis sa o folosesc ptr Beatrice.
Oricum si la Bega la ORL sunt unii care nu o recomanda. Nu stiu ce sa mai zic.... dar eu sunt ft multumita si o sa o folosesc cand am nevoie.
Pusiiii

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

si eu stiu ca se foloseste doar in caz de nevoie mare..adica bebe nu poate respira.. ca daca abuzezi de ea mucozitatile vor fi si mai abundente ..plus ca in cavitatea nazala trebuie sa raman un mediu umed

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Beatrice e ok, adica i-a trecut aproape de tot roseata cu crema de la Farmado. Cred si eu ca era totusi de la portocale. Nu stiu ...
Pupici la pitici si mamici!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

si noi am patit-o de la portocale

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Citat:

Exact aceeasi valoare la densitatea urinei i-a iesit si lui Darius. Pediatra mi-a spus ca asta inseamna ca nu a fost prima urina a zilei. Deci, e ok, nu pune probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mmns

Citat:

Exact aceeasi valoare la densitatea urinei i-a iesit si lui Darius. Pediatra mi-a spus ca asta inseamna ca nu a fost prima urina a zilei. Deci, e ok, nu pune probleme.

mersi mult, colega!
ade, multam fain si tie. dau o bere....dar tu oricum te plictiseai:):)!!
azi e vreme faina, profitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

si eu imi recomand medicul cu toata increderea si cu tot dragulo,se numeste MURARIU ALIN,e la ODOBESCU,daca vrei detalii,iti pot da nr lui de tel.
e f f bun
am mai spus pe forum
e un om f cald ,cu mult bun simt si cu simt al responsabilitatii..
incerca asa vezi.
pt noua burtica era mesajul

igor are cam 72-73 cm si 8,300 kg si miine face 5 luni
de lungime era vb
sper sa fie cum spuneti voi
va pup

Mergi la inceput

Miha, la multi ani! Sa sarbatoriti frumos!

pupic

Mergi la inceput