sarcina si motanul din casa...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si eu am o pisica, maidaneza , pe care am pastrat-o in ciuda tuturor sfaturilor si protestelor celor din jur. Este vaccinata, deparazitata periodic. De igiena ei se ocupa sotul meu, curatzat vase etc. Nu am avut nici un fel de problema cu ea si nici acum cu bebe.

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

De curatat vasele pisicii, daca nu se poate ocupa altcineva, e suficient sa folosesti manusi de menaj, si daca ai mai multe camere, e bine ca pisica sa nu aiba acces in camera copilului. Eu asa ma gandisem sa procedez. Si cand ar fi trebuit sa intru in camera celui mic as fi luat pe mine un halat, ca sa nu ramana cumva par de pisica pe haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by saphir

Uf....am inteles ideea. Cu toate ca din punct de vedere medical nu se pare a fi o problema sa traim in aceeasi casa impreuna,totusi e cel mai bine pt pisoi sa il dau...
Inseamna ca imi ramane numai sa il trimit mamei mele in Romani, pt ca aici nu as avea incredere in nimeni sa il dau si macar stiu ca mama ar avea grija de el....sper
Oricum, va multumesc tare mult.
Numai bine pentru voi si familiile voastre

Hai sa nu exageram ... eu am BB si 2 pisici si nici un doctor nu mi-a zis sa le abandonez. Mi-au facut DOAR testul de toxoplasmoza. Eu n-as lipsi o femeie gravida de unul din prietenii ei ... motanul. M-am tratat la Giulesti si am fost o sarcina cu mari probleme .... nici una dintre ele n-a fost pisica ! Recunosc, dupa ce nasti, motanul impune camere separate pt. BB si el (merge si bucataria .... pt. motan).
Ceea ce ti-e tie bine, asta e important ! Nu esti bolnava, nici motanul nu e .... deci ? Ne-posesorii de animale (including my mom) nu stiu despre ce vorbesc.

mama L, se da cu parerea, cum ca toti avem nevoie de ajutor ... chiar si matele.

Mergi la inceput