Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
crina-s spune:
am mare nevoie de voi intrucat sunt foarte suparata
am fost azi la doctorita mea (ginecologul pe care-l am de 13 ani)si nici nu m-a bagat in seama.mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca intrucat sarcina e prea mica (22 sep 09 ultima menstruatie)si asta in conditiile in care stie prin ce-am trecut in ultimul an cand am pierdut 2 sarcini, ultima pierduta fiind in aprilie -un baietel.
as vrea sa stiu daca-i bate inimioara copilasului, daca e ok
am fost tot azi la sinevo si mi-am facut un bhcg ca sa vad in dinamica evolutia sarcinii.
doctora sustine ca nu are ce sa-mi faca acum ptr ca am si uterul retrovers si nu are cum sa se vasa nimic
m-a chemat deabia peste 2 saptamani
mommy_to_be spune:
Ola, burtici fericite!!!!
Un alt weekend, iar eu am ramas din nou in urma...
Bun venit noilor burtici! Va doresc o sarcina cat mai usoara si dusa la termen cu sanatate!!!!
Maryfelicitari pentru intalnirea cu bb. ma bucur tare mult ca totul e bine, in ceea ce priveste mica diferenta de evolutie, si eu sunt de parere ca nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca fiecare bb se dezvolta in ritmul propriu. Important e ca medicul a zis ca totul e ok.
Cristina, cum te intorci de la doctor sa ne spui si noua neaparat cum a decurs "intrevederea"
Softurela, eu m-am topit numai cand am citit declaratia de dragoste a ficei tale sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa. Cati ani are?
Andra, imi pare nespus de rau pentru durerea ta de masele e durerea pe care eu una o suport cel mai greu. De asta mi-am facut un obicei din a face vizite regulate la medicul dentist. te sfatuioesc si pe tine sa mergi si sa nu te bazezi doar pe calmante deoarece acestea trateaza efectul, nu si infectia.
T_IoanaEsti bine? Mai da un semn, ca ne pui pe ganduri!
Eu am avut parte de un weekend foarte agitat. Sambata am iesit la dans Si m-am zbantuit de mama-mama... Abia astept si morfofetala de saptamana viitoare...Va pup!!!!!
Mira 11+
minunea mea
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Ola, burtici fericite!!!! Softurela, eu m-am topit numai cand am citit declaratia de dragoste a ficei tale sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa. Cati ani are? |
Multumesc de aprecieri,
Are un an si 10 luni .
Sa-mi dati si mie user-ul si passw de cont comun sa va pun niste poze cu iubareata mea cea mica.
Cu ocazia asta va cunosc si pe voi.
Multumesc
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Aniska80 spune:
Buna fetelor!
Si eu am fost vineri seara la un botez,impreuna cu cumnata si fratele si niste prieteni...am dantuit...si aseara..cumnata a nascut,mai devreme cu 3 sapt,daca ne-am zbenguit...a vrut si bebe sa vada despre ce este vorba.....
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 11+
AlinaBu spune:
Buna ziua fetele!
Abea am venit de la eco si se pare ca nu am vesti bune !!! Mi-a spus ca sunt insarcinata in 7 saptamani dupa masuratori dar bebe nu are activitate cardiaca ( sarcina oprita in evolutie) nu stiu cauza , dar dupa UCM sunt insarcinata in 8 saptamani !! Mai bine nu ma duceam M-au pus sa fac un BHCG sa fie siguri si l-am facut abea diseara aflu rezutatul si il repet miercuri si in functie de el imi zice ce este de facut pana atunci mi-a spus sa continui cu duphaston 2tb/zi si acid folic sper ca doctorul sa se fi inselat oricum maine mi-am facut programare la alt medic pentru o ecografie !
Va spun diseara rezultatul ca il aflu direct de pe site-ul lor nu trebuie sa mai ma duc sa il ridic
Andra 7+
Rodul Iubirii:X
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu Buna ziua fetele! Abea am venit de la eco si se pare ca nu am vesti bune !!! Mi-a spus ca sunt insarcinata in 7 saptamani dupa masuratori dar bebe nu are activitate cardiaca ( sarcina oprita in evolutie) nu stiu cauza , dar dupa UCM sunt insarcinata in 8 saptamani !! Mai bine nu ma duceam M-au pus sa fac un BHCG sa fie siguri si l-am facut abea diseara aflu rezutatul si il repet miercuri si in functie de el imi zice ce este de facut pana atunci mi-a spus sa continui cu duphaston 2tb/zi si acid folic sper ca doctorul sa se fi inselat oricum maine mi-am facut programare la alt medic pentru o ecografie ! Va spun diseara rezultatul ca il aflu direct de pe site-ul lor nu trebuie sa mai ma duc sa il ridic Andra 7+ Rodul Iubirii:X |
Andra nu dispera. Incearca s aintri de urgenta la un alt eco astazi. Sunt destule centre care te primesc. Nu mai sta pana maine, starea asta nu iti face bine. Am vazut atatea cazuri cand li s-a spus ca bebe e oprit si el era bine merci. Poate s-a inselat medicul. Hai fii tare. Mergid egraba la un cabinet si intra cu prioritate.
Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
mommy_to_be spune:
Andra... sper din suflet ca sarcina sa nu se fi oprit din evolutie si sa primesti un raspuns pozitiv la analize si la urmatorul ecograf. Domane ajuta ca doctorul sa se fi inselat...
Mira 11+
minunea mea
kitzy spune:
Fetele din Cluj, dr Bartok este un medic bun, poate cam directa uneori, dar este buna, nu va lasa balta cand aveti mai mare nevoie de ea.
Am vazut ca discutati de TT, nu e obligatoriu pana dupa 30 de ani, mie la prima sarcina mi-a zis sa-l fac si i-am spus ca m-am hotarat sa nu-l fac, nu m-a obligat, nu mi-a dat dr in cap, dar la a doua sarcina sigur va trebui sa-l fac avand in vedere ca am 30 de ani.
Saptamana viitoare imi fac si eu o programare la ea, deocamdata nu ma inscrieti in lista pana nu vin cu o veste buna.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
veronicach spune:
AlinaBusi tu ai spus ca doctorul e batran, poate ecograful e la fel de batran ca el, poate nu il mai tin ochii
du-te la alt eco, sper sa ai banuti sau sa mergi de urgenta la o policlinica daca poti
pana nu primesti o a doua parere nu dispera
12+
AlinaBu spune:
Fetelor am sunat la toate cabinetele particulare pe care le stiam si am cerut eco azi .. le-am explicat ce si cum si a zis ca cel mai devreme se poate maine de dimineata la ora 10 ma duc atunci si cu rezultatul de la beta HCG
Veronica nu e asa cum zici tu .. are un ecograf destul de bun conecatat cu plasma pe perete .. mi-a aratat bebeul ... si parca era un guguloi negru pe partea stanga cum ma uitam eu la ecran (adica ecranul era in fata mea ) pe foaie mi-a scris ca bebe are 9mm fara activitate cardiaca si ca am un ovar marit adica cel drept 22,8mm/28,3mm micropolichistic si multe altele dar nu ii descifrez scrisul
Pe la 4 aflu rezultatul analizelor oricum daca imi vin mai devreme va anunt
Andra 7+
Rodul Iubirii:X