Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
maitreyi spune:
neata
bun venit noilor burtici
cris azi faci morfo, nu? bafta
legat de infectiile urinare - sunt frecvente in sarcina indiferent de trimestru. trebuie tratate pt ca pot duce la contractii.
vad ca va apropiati incet incet de trimestru 2 sanatate tuturor! ce repede trece timpul...acusi veniti la clubul scutecelor aaa...si ca info - trimestrul 2 incepe cu saptamana 14 nu 12 cum se vehiculeaza printre gravidute/ net
o zi faina!
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
aleesicoo spune:
madamar nu cred ca este candida ca eu am facut secretia vaginala.. si nu mi a zis nimic dr. am facut chiar la primul control...cumnata mea mi-a zis ca si ea a avut la fel ca si mine
asa creste bebicu
9+
cris_09 spune:
Buna fetele,sunt si eu o viitoare mamica de mai 2010,nou venita pe forum.Va citesc de ceva timp cu mare placere dar nu am indraznit sa intru in discutie,multumesc pentru toata informatia pe care o aduceti si sarcina usoara tuturor gravidutzelor
M&M spune:
Madamar, nu e candida..secretia e ok..pe parcursul sarcinii se va mai modifica..
Anda, eu sarcina trecuta am avut probleme cu infectiile urinare..am facut de vreo 2 ori.. Asa cum a zis Maitreyi pot da contractii si uneori metroroagii..
Softurela, ce moment magic cu fetita ..
Maitreyi, ma bucur ca ne scrii. Sa inteleg ca faci stagiude gineco acum??!!CA nu stiu daca la Iasi e ca in Bucuresti sa-l faci in anul 6..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
giorgia23 spune:
Buna dimineata si din partea mea...am vazut ca vorbiti de secretii...si eu am unele albicioase si din cate am auzit cica ar fi normale.Am uitat sa le zic bun venit noilor o sarcina usoara si bebeii sanatosi
GEO 5+
Ioana5255 spune:
Buna dimineata si de la noi,
secretiile vaginale sunt normale si pe sarcina devin mai abundente. Pentru cele care suferiti de candida, uleiul de masline face minuni. Eu mai pun si ovule cu pimafucin.
AlinaB paracetamolul este permis pe sarcina, dar nu sinus.
Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si la termen.
Mary am auzit, ca avenit zapada la Iasi. Asa e?
Infectiile urinare sunt o pacoste, mai ales pe sarcina, trebuie tratate corect, pentru ca altfel dau in alte complicatii. Antibiograma e cea mai conculdenta, in urma uroculturii.
Maine am si eu eco. Am niste emotii de zile mari. Abia astept sa imi vad bebeii.
Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Softurela felicitari pentru primul "Te iubesc". Ai sa vezi, ca vor mai fi si alte momente unice, dar sigur nimic nu se compara cu primul "mama" si "te iubesc".
Sabina 15+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
anda15 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri. Eu maine duc urina pentru urocultura si antibiograma si se pare ca dureaza 3 zile rezultatul.Oricum eu maine seara plec din tara si ma intorc duminica, deci doar luni dimineata pot incepe tratamentul. Sper sa fie ok pana atunci si sa nu pateasca bebe nimic, am sa beau ceaiuri si lichide
5+
moni_or spune:
Salut, gravidutelor!
Mie mi-e tare greu sa tin pasul cu voi ca scriu si la clubul scutecelor si nu prea mai pot face fata la 2 subiecte, dar de citit incerc sa va citesc mereu.
SOFTURELA iti inteleg emotiile, eu ma topesc toata cand ma pupa Luca si il intreb daca ma iubeste si zice "da", d-apoi cand o sa-mi faca declaratii de dragoste din proprie initiativa...
ANDRA, sa stii ca paracetamolul simplu (nu sinus) e permis in sarcina, eu stiu ca e singurul antiinflamator permis. Multa bafta, tot trebuie sa mergi la medic, macar sa-ti dreneze maseaua in caz ca se face puroi, nicio infectie nu face bine la bebe.
In rest am vazut ca s-a raspuns cam la toate intrebarile la care as fi stiut sa raspund si eu.
Am vazut mamici si viitoare mamici numai una si una pe webshots!
CRIS, la ce ora ai programarea? Abia astept sa vii cu vesti, bune toate, sunt sigura!
Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
crina-s spune:
salut
as dori sa ma alatur clubului vostru
sunt graviduta am 6 saptamani de la ultima menstruatie 22 sept
este a treia mea incercare de a avea un copil, sper ca de data aceasta va fii cu noroc ca inainte nu am avut
pupici