Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Am vazut si poze si filmulete cu micutul japonez Joshua, frumusel foc!

Si citesc de azi noapte pe linkul Ralukai cu nasterea grea a tipei de la coffee chat si nu mai reusesc sa il termin...

Am vazut-o si pe Diana, care sta super bine cu greutatea si care se simte bine in pielea ei.
Imi pare rau de colici, sper sa treaca repede. Ce dragau, pana si Peter ii arata jucarii, doar doar i-o trece.
Asteptam poze cu cei doi baieti minunati.

Elle, bine ca nu mai are Eva febra, saracuta de ea, ce probleme cu dintisorii. Mare grija cu ridicatul Evei...

Am vazut-o si pe Andre care e bine, doar ocupata cu musafirii. Bine ca ai scapat de stresuri (o parte din ele), cu trecerea pragukui de 34 de sapt. Mai un pic si pleci la tati, uite acus' trece.

Pazza, eu nu am gasit pozele la semnatura , sa ma uit in contul comun sau unde?

Gata, e clar, nu mai adorm la loc... e 7 am deja, unde ma mai culc acuma?

Fetele, va doresc o zi excelenta!
Azi vine pe lume bebele lui Camy! O sa fie o zi frumoasa.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

neata...momentan dau tzitzi la bebe...sper sa pot sa si dorm dupa...
va pupacesc...
nela acum se vad si pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Noi am fost un pic afara sa mai racit pe dupaamiaza si am reusit sa va fac o poza cu mine, mai bine zis Iulia a facut-o ,scuzati freza plina de vant aici sunt eu .

Pai are cu cine sa semene mandrele tale
Lasa freza, macar este in vant, spre deosebire de altele care uita cu zilele sa se pieptene Azi dimineata, pieptanandu-mi mandra, mi-am amintit ca si eu am ceva-ceva de aranjat si mi-am reamintit cum se face o carare intr-o parte . Oricum acusica-i bag o clama si imi revin la statutul de alaptareasa...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pazza

in primul rand imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt pe nimeni nimic...
multumesc mult de urari sa stiti ca in momentele cand mi-a fost mai greu m-am gandit la voi si am prins curaj...
noi suntem papciosi si cumintei deocamdata..sper sa ramanem tot asa......va si v-am lasat si niste pozici sa ne cunoastem...
acum mergem la nani sa crestem mari...

40+ de Darius Andrei
Pozici

oooo, pazza, ce gravidoasa sexy erati, Doamna! Si ce flacau bengos cu suzica aveti! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Incantati de cunostinta!

Mergi la inceput

Neata si de la noi!!

Am vazut ca nimeni n-a pus ibricul pe foc...asa ca azi fac io cafelutele

Raportam inca o noapte bunuta, cu trezit pe la 3, efectuat kklicii de rigoare, schimbat de 3 ori, papat o ora si somn de voie (nu fara un kk de rigoare, avcoz care cred ca ii tine de cald)
Daca nu trebuia sa ma trezesc dimineata sa ii fac codite la maimutica de Andra si sa o imbrac...probabil ca si acum bagam si io nani, dar asa incerc sa-mi trag sufletul, sa ii pregatesc toaleta de dimineata si sa ne pregatim programul artistic.
Experimentam si noi un ochisor cu secretie galbuie si masam la greu dar vad ca nu cedeaza...asa ca probabil daca nu-i va trece sapt viitoare, incercam si sfatul unui oftalmolog.
Inca nu ne-a cazut buricelul iar bontul ombilical este iesit rau in afara, parca are o ciupercuta pe burtica. Speram sa nu faca hernie ombilicara sau alte complicatii asa ca...fiind toamna, altii asteapta caderea frunzelor, noi asteptam caderea clemei ca sa vedem in ce directie o luam.
Avem deja 2 porecle: eu ii zic frichinel...ca toata ziulica se frichineste, iar tat-su l-a avansat la stadiul de "scremel" ca saracul pana baga un jet spui ca e gogoasa infuriata, se inroseste tot si dupa ce executa ceva...rasufla usurat.
Ma uit la noi cat suntem de romantiosi si nu-mi vine sa cred. Toata dragostea se exprima in intrebari si raspunsuri scurte: "a facut kk? de cate ori? cum? a papat? cat? cum a dormit? cum e ochisorul? mai sunt pampersi? servetelele s-au terminat?? uite a facut pipi serios, e greu scutecul..." si altele la tema
Andra, mititica si-a cam pierdut entuziasmul, dupa ce-a incercat in vreo cateva randuri sa se joace "cucu-bau" cu frate-su, ajungand la concluzia ca "nu-i place lu' bebe"
Asteptam sa vina sapt viitoare cand tati o sa fie plecat in delegatie iar Andra va fi in vacanta. Sa-mi tineti pumnii sa nu o iau pe aratura
Va
Ma duc sa toaletez gagiul si sa ii dau micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza
Mno,se pare ca n-a fost Luci la cafeaRazvi s-a trezit azi-dimi pe la 6 si acum la 8 jumate si cand am vazut cat e de tarziu m-am gandit ca sigur i-am ratat ceasca de cafea
Acum ne pregatim de plecare...e tare urat la noi,ploua,dar am noroc ca il am pe tata sofer
V-am pupat,ne citim pe la amiaz
Si va las si cafeaua proaspat facuta

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

neata fetele....iau si eu 2 cafele..si ma bag la recuperari

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

se pare ca am scapat-o pe Mary printre degete...a plecat smecheroaica sa-si ia pantofi.
liliachio bifez si eu conversatiile romantice pline de caca, pipi, voma, numar de sughituri si minute de aer curat etc....
A reusit puta mica sa ne capteze intreaga viata si intreaga atentie...ce sa mai zic de suflete....ca suntem amandoi topiti si lesinati dupa el.
ralu multam de link, am citit...hmmm...ce sa zic...nu cred ca e chiar peste tot asa de groaza...
stiti de cine mi-am amintit noaptea trecuta ? de Delia oare ce face ?

si inca ceva:

Nastere uoara Camy si un bebe sanatos si norocos !!!!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata

HAI CAMY!!! GO BABY GO!!

Doamne ajuta sa vina Falvius sanatos si papacios sa va aduca numai si numai bucurii

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Doamne ce emotii am. O sa sun la camy sa vad ce face si o sa incerc sa va tin la curent

mely, cat esti de tare cu gatitul si 2 copii si si si... si eu sunt o putoare, o chem pe maicamea sau pe soacramea sa-mi faca de papa. Nu reusesc deloc sa ma organizez . In putinul timp liber pe care=l am prefer sa stau pe forum . Denaturata ce sunt... Cand le faci dom'le pe toate?

Nela, arati minunat. Si ce va invidiez cu vremea frumoasa

N-am urat si eu bun venit fetelor noi

mariaanna, ma bucur sa te citesc si sa vad ca sunteti bine

Luci, si eu ii voi face vaccinul la 2 luni jumate, dupa ce i-o trece raceala. Nu e problema. Totul e NORMAL

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput