Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
buna dimineata, vaiii ce zi emotionanata....
mor de ciuda cand scrieti asa fain seara si nu sunt si eu...
predam stafeta ? yamiiii, ma simt nominalizata ca la premiile oscar
...termin cu puta mica si scriu un mesaj frumos la fete, promit
...ca sa-mi folosesc ambele maini.
Mi-a placut la nebunie expresia lui kawaichan cu sacul de cartofi pe umar .....
Mesajul trebuie trimis la intretaierea zilelor ...la "12 trecute fix" sau pot si acum oare ?
multumesc pt incredere....imi sunteti TOATE foarte dragi doar cA EU NU POT RASPUNDE TUTUROR....nu stiu din care motiv...lipsa de organizare, lipsa de inspiratie etc...dar am citit fiecare cuvant 
Despre odiseea noastra si ce a insemnat pt mine va spun mai tarziu 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
mary, nela ce bem dragelor pe dimineata asta ? o cafeluta ? un frappe ?
hai ca mai avem doar baca cu asta micu si sunt gata si eu....
la 9 am programare la un test pt ochi
....dar eu vad bine, cel putin asa cred ..dar s-a gandit Adi ca daca el trebuie sa-si schimbe ochelarii sa ma testez si eu ca poate descopar ca am orbul gainilor
...insa el nu stie ca eu mi-s tanara si frumusica....si cu vederea agera de nu-mi scapa nimic...vai de pielea bietei mele nurori 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana mary, nela ce bem dragelor pe dimineata asta ? o cafeluta ? un frappe ?hai ca mai avem doar baca cu asta micu si sunt gata si eu....la 9 am programare la un test pt ochi ![]() |

34+
Chiara Ada
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ups, tre sa ma gandesc bine daca o las pe fii-mea pe mainile tale daca vezi asa bine, nu? Ia gandeste un mesaj frumos la predarea stafetei, da' fara lacrimi, ca io una nu mai am. ![]() 34+ Chiara Ada |
neata draga mea,
acum deja fac cafeluta si compun....ca piciu a adormit ca un pui
.....Auzi, nu-ti mai fa tu griji ca-l educ eu pe fi'miu sa faca repede bani si sa-si ia mireasa in Ibiza sau la Paris...sau la Burj Al Arab....si nu voi putea sa stau cu ochii pe ei.....abia la batranete pot si eu sa merg linistita in vizita sa observ ca nu e praful sters 
si ca nu au pus caciulita la copil pe cap Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
mary_07 spune:
Luci,esti tare

Astept cu nerabdare impresiile tale despre odiseea noastra...presimt ca voi lacrima cand le voi citi
Eu,din pacate,nu prea sunt "poiata" de felul meu
si nu pot exprima asa frumos ca voi ce a insemnat odiseea asta pt mine ( si singura de altfel ca la Alex n-am avut parte de ea),dar vreau sa va spun doar atat :Va iubesc
si ma bucur tare mult ca v-am cunoscut.Chiar daca ne cunoastem numai virtual sunteti atat de prezente in viata mea de zi cu zi...de fiecare data deschid forumul cu nerabdare sa vad ce-ati facut,sa cer,sa primesc un sfat...sa radem,sa glumim impreuna...eu ma simt aici ca intr-o mare si fericita familie

So,ca am deraiat putin,o cafea strong Luci
(de cand nu mai alaptez,beau cafeaua extrem de tare,numai sa-i simt aroma si gustul ala bun

)inainte cum o amestecam cu mult lapte si zahar devenea cacao cu lapte
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lutoniananeata draga mea,acum deja fac cafeluta si compun....ca piciu a adormit ca un pui .....Auzi, nu-ti mai fa tu griji ca-l educ eu pe fi'miu sa faca repede bani si sa-si ia mireasa in Ibiza sau la Paris...sau la Burj Al Arab....si nu voi putea sa stau cu ochii pe ei.....abia la batranete pot si eu sa merg linistita in vizita sa observ ca nu e praful sters ![]() si ca nu au pus caciulita la copil pe cap |
34+
Chiara Ada
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Eu,din pacate,nu prea sunt "poiata" de felul meu si ma bucur tare mult ca v-am cunoscut.Chiar daca ne cunoastem numai virtual sunteti atat de prezente in viata mea de zi cu zi...de fiecare data deschid forumul cu nerabdare sa vad ce-ati facut,sa cer,sa primesc un sfat...sa radem,sa glumim impreuna...eu ma simt aici ca intr-o mare si fericita familie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heiii, neata,
nu trebuie sa fii poiata ca sa scrii, ai descris in 3 randuri ceea ce simtim toate...ca trebuie sa intram sa vedem ce au facut fetele si ce s-a mai intamplat.....
Ai fost prezenta langa noi si mie personal mi-a facut mare placere sa am asa un exemplu de copila cu 2 baieti frumosi...

Prevad ca azi o sa fie numai mesaje lacrimogene/telenovelistice
anamaria1979 spune:
Buna dimineata si de la noi!
O 

pentru toate mamicile.
Din cate stiam eu oscilococcinum se poate lua si in alaptare fiind remediu homeopat. Si paracetamolul este indicat in alaptare.
Operatia de cezariana nu trebuie sa supureze inseamna ca ceva nu e in regula acolo. La mine este k si nu se simte nimic amortit.
Sa da-ti anunt cand plecam la scutece. Venim si noi.

lutoniana spune:
fetelor eu am predat stafeta ...si sunt sigura ca si alte mesaje de-ale voastre vor fi bine venite 
va las si link ca sa nu cautati mult ca stiu ca nu aveti timp....
lutoniana spune:

Felicitari Camy !!!!!! Sa ai parte de fericire alaturi de puiul tau !!!!