Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Cecilia multumim de cafea! Are misiune grea mosu' anul asta, Mos Nicolae e alta mancare de peste, aici vrea neaparat Thomas si pe Mickey Mouse. Pe de o parte e bine ca nu imi mai bat capul cu ce sa-i cumpar, asa merg la sigur.

Urmy bafta la job si acomodare usoara! Chiar ca ai fost norocoasa.

Devylla insanatosire grabnica.

Piciulika imi place mult cum povestesti, iar Micha e un super baietel.

Roxana am vazut pozele cu atomicii in actiune. Sa stii ca discutiile astea despre gripa porcina au fost pentru mine foarte folositoare, am mai zis pana acum nu o luam in serios.

Noi momentan evitam aglomeratiile, de azi noapte a inceput sa si tuseasca. De cand cu laringita am prins o frica de raceli.

Luy dupa ce trece raceala vorbim poate ne intalnim sa iau si eu dvd.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Roxana am vazut copiii veseli si jucausi! Ce frumos l-ai prins pe Andrei in aer! Atomica e o dulceata dezlantuita! Mi-au placut si mie dotarile de la al doilea loc de joaca si pictura cu dinosaur!!!

O saptamina usoara la job si toate bune!!!

Urmychanche, ai procedat super. Exact ce as fi facut si eu!!! Sper ca noul job sa fie tot ce iti doresti!!!

Cecilia hai cu fetita! Intradevar e destul de dificil daca tati e plecat mult in deplasare dar cu un pic de noroc...

Sabina imi mare rau sa aud de Erika! Sper sa ii treaca repede si sa nu ia Lisa! Pupici frumoaselor!!!

Piciulika, m-am super delectat cu povestirile despre Michael! Ce idee minunata cu cadourile care vin de la bebe!!!
Din ce spui se pare ca are un suflet de arist! Picteaza, construieste!!!
Iti doresc ca toate sa mearga bine! Pacat ca nu ati putut merge acum cu tati dar cu sigurata vor mai fi ocazii.

Multumesc pentru cuvintele frumoase! Intradevar Daria e o fetita tare dulce si cuminte!!! Ar fi multe de povestit si despre ea, despre cum vorbeste, despre faptul ca tati vrea sa o faca arhitect desi ea nu nici pe departe atit de artzy-craftzy ca Micha, despre mofturelele pe care le face la cum sa se imbrace...De vreo doua saptamini ea adoarme cu sosetele pe care si le scoate din piciooare.
Este foarte politicoasa, spune scuze si pardon, atenta, intotdeauna va pune cu atentie paharul sau cana exact la locul lor, in schimb cu greu o conving sa ajute la stins jucarelele (aici cred ca va trebui sa apelez la cintecelul cu Clean up time). A invatat nu-i mika (adica nimic) si se consoleaza rapid daca cumva imprastie ceva ce nu ar trebui, spune aiuta-ma (ajuta-ma), mecs (multumesc) si o gramada de multe alte lucruri.
Face fraze in felul ei: Nu pace sapca, ata nu buna!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
19+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyerash, sanatate Adelinei!

Va doresc o saptamina frumoasa si numai bine!!!

19+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Neata,

Intram si noi in randul bonlavilor!Febra mare,peste 39...doua zile la rand.Test gripa-negativ,insa prezenta unui virus in sange.
Azi e ceva mai bine,febra se pare ca a scazut.Nu a avut alte simptome decat putin nas curgator.
In rest,suntem in carantina...o ferim pe Lisa cat este posibil.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Offf, sanatate multa!
Asa a fost si la Andrei, test de gripa negativ insa in sange aparea infectie in organism, a trebuit sa-i faca analize de la A-Z si abia la raze au descoperit ca avea infectie la un plaman, desi cand au ascultat 3 dr cu stetoscopul, au zis ca nu e nimic.
Febra a fost si la noi 39-40 si nu ceda cu nimic.

Multa sanatate si tin pumnii sa nu ia Lisa nimic.
Un mare mare ptr Erika, draga de ea. Tare greu e sa fii bolnavior!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Rox, superbi Alex si Andrei! Nu mai zic ca Andrei pare mult mai mare, asa de vreo 4-5 ani! 2 frumosi si scumpi, amandoi. Pe cat de barbatel pare ANdrei pe atat de delicata este Alex! Un mare ptr ei!
Piciulik, tare scump Michael! Astept si eu cu nerabdare sa inceapa sa spuna ceva Andreiul meu. O sa fiu cea mai fericita mamica din lume. Cat despre ce face el cand merge sa-l vada pe bb din burtik, cred sincer, ca astea sunt momente de neuitat care raman intiparite acolo, in inima si sufletul nostru de mamici, sunt gesturi inocente, facute din inima, pe care numai ei sunt in stare sa le faca. Este ceva ce greu poate fi descris in cuvinte! Va tare si sarcina usoara si fara evenimente nedorite!
Greyeras, sanatate multa Adelinei, la fel si lui Ghighi de mami papanash. Chiar ma necajeam dimineata ca Andrei a inceput sa tuseasca iar,plus muci curgatori, asta dupa ce a avut doar 3 zile fara, de fapt doar 2 fara muci si ma bucuram. Chiar ziceam in sinea mea ca sigur s-au oprit mucisorii din cauza multivitaminelor pe care am inceput sa i le dau si aveam mustrari de constiinta ca le-am tinut in sertarul cu medicamente, cand puteam sa-i dau demult si sa-l feresc de raceala. Na ca nu e asa.
Am hotarat sa-i dau supliment, asa ptr ca avem prescris de medic, in urma analizelor, Ca si Fe ptr 3 luni, dar cum luna a doua a coincis cu pneumonia, am sistat si fe si ca. Am vazut ca, Multisanosvit, asta-i dau acum, are ion compozitie si gluconat de calciu si fier.
Sper sa fie ok.

Multa sanatate bolnaviorilor si un special ptr Teo, de mami bikmaria, care a stat ea ca o viteaza cu branula in manutza! Te tare scumpa mea!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Pentru Emma:

Indemnizatia pentru cresterea copilului este ca sa zic asa “alta gasca in alta traista”. Este reglementata de OUG 148/2005 si prevede ca:
Art.1 alin. (1): “… persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit […]beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani […] si de o indemnizatie lunara in cuantum de…”
Art.1 alin. (2): “In calculul celor 12 luni prevazute la alin. (1) se include si perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
……………………………………………………………………………..
b). Au beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii;
c). Au beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate;
……………………………………………………………………………….
g). Au beneficiat de indemnizatia lunara prevazuta la alin (1).”

Indemnizatia prevazuta la alin (1) e chiar impricinata , adik indemnizatia pentru cresterea copilului.

Concluzia: nu-i nevoie de un anume numar de luni lucrate. Se poate sari si din indemnizatie in indemnizatie, daca asta-i cheful sau nevoia

Pentru concediu pre si post natal e nevoie de o singura luna de munca, asa cum ii spuneam si Gabrielei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Multumesc frumos. Imi este f clar acum. Multumesc inca o data ca ai fost atat de draguta si te-ai interesat.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Emma, ceva bebelus la orizont??? Poate reusim sa ne vedem si imi spui.

19+ cu David

nuuuu, nimic. tot incercam dar nu vrea sa vina :(

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, mie mi se pare foarte inspirata costumatia! Felicitari!

Roxana, aceleasi temeri le am si eu vizavi porcina asta! Si faptul ca sint insarcinata amplifica din punctual meu de vedere, problema. Unde mai pui ca acum nu se mai gaseste in spitale banala occitocina?

Vale, ma bucur ca ati avut o serbare pe cinste! Asteptam pozele cu nerabdare! Felicitari si pt cei sase ani de casnicie, sa fie multi si fericiti in continuare!

Luy, sanatate lui Me! Of,of!

Ca si tine, Erina, si noi am sarbatorit doar sculptand dovlecii, Sara era destul de reticenta insa. I-a poreclit, uratii! F dulce e Daria si dovleacul!

Picia, multumim de vesti, te simt mai linistita si tare ma bucur! Ce m-am delectat cu povestile despre Micha. Si Sara adora Mezzo!Si maslinele

Cecilia, felicitari pt reusita!

Devyla, sanatate multa Erikai!

Sanatate si lui Adi si Adelinei!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +

Mergi la inceput

Gabriela, pana nasti tu, o sa reapara oxytocina. Am vazut ca de la jumatatea lui dec vor importa din nou!
Asa ca no stres ptr asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Gabriela, pana nasti tu, o sa reapara oxytocina. Am vazut ca de la jumatatea lui dec vor importa din nou!
Asa ca no stres ptr asta!

Nana, apoi nu ma stresez si din pricina asta, dar vreau sa zic, cata liniste poti avea cu sistemul asta medical romanesc!

sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi, asta e important!
deci tati de fluturas a luat initiativa! Pai la asa vesti, nu pot fi decat niste Sarbatori de vis!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +

Mergi la inceput