Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Nicoleta spune:
Salut.
Suntem bine, eu am ramas fara laptop insa, deci conexiunea la net deocamdata... cand ma lasa sotul .
Aici vreme este capricioasa, tot timpul intunecat (stiam asta, dar...), incepe sa-mi fie dor de Brasov, si el extrem de capricios (dar macar vedeai soare sau cer senin!).
In rest... viata de "recent expati", Stefan cu scoala (incepe se vorbeasca mult in germana - fata de acum 2 luni si un pic, cand nu stia nimic!!). Imi spune invatatoarea ca se exprima din ce in ce mai mult in germana, la afterschool l-a laudat doamna cu care stau ca este vizibil ca se straduieste si ca progresele se vad in fiecare zi, ca are memorie buna! Vineri l-a laudat alta doamna cu care se intalneste uneori pe acolo ca pronunta foarte bine in germana, ca ea intelege absolut tot ce ii spune!! Matei si si cu progresele lui (mai nou a inceput sa alerge si sa spuna DA! cand il intrebi ceva si raspunsul e afirmativ, si sa dea din cap
, cu vorbitul mai catinel
, dar sigur va incepe dintr-odata cu multe si marunte, ca si fratele lui!!). Eu cu ale casei, A ocupat... De-astea! Va pup. Si sper sa mai dau pe aici curand!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanziana72 spune:
Eu am aflat de ea doar duminica seara cand era prea tarziu. A fost insa o prietena si i-au spus ca vor reveni inainte de Pasti.
Inainte de Mos Nicolae am inteles ca vor fi in Bucuresti.
Prietena mea isi luase un inel cu un quartz (cred) foarte frumos. Era incantata de expozitie (dar nu si de gaura pe care i-a facut-o in buzunar pentru ca nu s-a putut abtine sa ia mai multe).
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
danita spune:
nimik nou pe aici ? ce mai faceti fetelor ? ce noutati mai aveti din targ ? reduceri ? :)
o zi buna
D
Pico spune:
Fetelor,scuze ca dau buzna dar am mare nevoie de ceva sfaturi pe care le pot primi doar de la brasovence
Ioana merge la anul la scoala...si bineinteles ca ma agit sa aflu la ce scoala ar fi mai bine sa o inscriu
Ma gandeam la 22(noi locuim in Noua).Dupa calculele mele(procentul celor cu note de la 10 la 9 din total,la testele nationale) 22 e mai buna decat 25.
Cineva mi-a spus ca 25 ar fi buni la ciclul primar dar ca in cel gimnazial....mai bine il duci la alta scoala.
Vreau sa ma interesez de invatatoare si la sc 22.
Va rog sa ma sfatuiti, daca cunoasteti scolile, din proprie experienta sau de la rude sau prieteni.Ce invatatoare bune cunoasteti?Ce lipsuri are fiecare scoala?
Multumesc
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Si eu am nevoie de ajutor: de unde cumnpara Mos Craciun halate de baie?
Vreun magazin cu produse bune, dar nu la 100 de lei bucata...?
@Pico, promit ca dezbatem si subiectu tau, nu am timp acum, dar am vazut la topicu"Scoli, gradinite..." un titlu gen "Cum alegeti scoala si invatatoarea?", poate gasesti ceva idei despre ce vrei exact de la scoala, implicit de la copil.
Multumesc si pupici!
Pico spune:
Diuna,am vazut subiectul,care este ok dar pe mine ma intereseaza exact...invatatoarea Xulescu pt ca..are rabdare cu copiii,le da teme potrivit cu varsta,ii priveste si ca individ pt cu personalitati si aptitudini diferite si nu doar ca elevi.
Sau..eu prefer sc 22 sau 25 pt ca.......sau nu recomand sc 22 sau 25 pt ca......
Ceva de genul asta mai exact,nu general.
cat despre Mos Craciun..nu stiu.Cred ca halatele din Metro sau chiar Carrefour sunt mai scumpe.Spor la cumparaturi!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Buna fetelor ! Din cate vad toate sunteti deja mamici si atunci poate ma ajutati si pe mine. As dori sa stiu de unde v-ati cumparat hainute de gravidute in Brasov. Eu stiu doar magazinul de pe Republicii dar este prea scump dupa parerea mea ... 180 de lei o pereche de pantaloni de graviduta ... sau poate astea sunt preturile si eu nu stiu.
Va multumesc !
Roxana 15+
Nicoleta spune:
Roxana, am mai vazut haine de gravidutza pe langa BCR-ul mare si in Carrefour. Sarcina usoara!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Multumesc mult. Stiu magazinul de langa BRD dar inca nu am fost sa vad ce au...poate maine .
Roxana 15+