Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)
Raspunsuri - Pagina 19
diuna spune:
N-am fost, planuisem pe wee urmator, dar se intrevad schimbari, poate plecam un pic pe Valea Teleajanului.Dar ajungem si in Naturaparc in curand, asta-i sigur!
Va doresc o saptamana frumoasa!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
AYUMI spune:
Buna,fetelor.Sper sa ma (re)primiti printre voi...e ceva vreme de cand nu am mai scris.
Vroiam sa va intreb daca imi puteti recomanda un neurolog bun in Brasov pentru copii.Unul din baietii mei are ceva intarzieri in dezvoltare si as dori sa stiu si parerea unui doctor roman.Noi venim in tara luna viitoare.Va multumesc!
Steff,am vazut ca esti din Rasnov,nu?Si eu tot de acolo sunt;oare ne cunoastem?
Ramoon spune:
salutare!
am si eu o intrebare: de unde pot inchiria un costum pt serbare? avem serbare in iunie si Timeea mea e gargarita...sau voi de unde vi le procurati? si de inchiriat cam cat costa?
mersi
va pup!
diuna spune:
@ramoon, sunt multe centre de inchiriat costume in oras, mie personal mi s-au parut destul de scumpe, nu mai tin minte exact sumele...E un centru de inchirieri pe Pietonal, in Racadau( de acolo luam de obicei, ca e aproape de mine, acum au mai crescut copiii),uite unul aici:http://www.anul.ro/anunturi-gratuite/diverse-anunturi/anunturi-diverse-oferte/inchirieri-costume-carnaval_33414.html, dar cel mai rentabil mi s-a parut sa inchiriez de la Opera: http://www.opera-brasov.ro/ro/servicii.html. Succes micii buburuze!
@AYUMI, am vrut sa-ti raspund si tie, dar intrebarea ta e una incuietoare. Sunt putini neurologi de copii in Brasov. Care e mai bun? Greu de spus. Neurologia infantila e un domeniu cu interpretari multiple si evolutii neprevazute. Eu personal merg cu baiatul la dr. Nagy, daca vrei mai multe detalii...be my guest!
sanziana72 spune:
Ayumi, noi am fost la neurolog in Brasov la dna Dr. Popescu Laura (in spitalul de copii si la Hiperdia) si la dnul Nagy (in policlinica spitalului de copii si la policlinica Sante Vie). E drept ca asta a fost acum vreo 2 ani.
ligia13 spune:
Buna!
De mult nu am mai dat pe aici....am avut un mare necaz...si nu am mai fost in stare de nimic!
L-am pierdut pe bunicul lui Radu (socrul meu), la numai 63 ani...un cancer ni l-a luat in doar cateva saptamani!
Acum inca invatam sa traim fara el! E tare greu!
Altfel suntem bine, sanatosi. Cea mai buna veste e ca Radu face progrese cu ochisorul si am trecut de la ocluzie totala la 8 ore pe zi de ocluzie a ochiului bun!
Costum de serbare noi luam de obicei de la centrul de inchirieri de langa fostul Colgate de pe Iuliu maniu...nu stiu exact cum se numeste strada, Petru maior parca!
Ce-mi place e ca sunt curate mereu, le spala dupa fiecare inchiriat!
Noi avem serbare pe 2 iunie!
In rest nimic nou! Asteptam sa vina vara!
Iari am fost la Poiana Narciselor si am inotat prin mlastina pe acolo! Dar a fost fain, ne-am relaxat!
diuna spune:
Oh, imi pare rau sa aud astfel de lucruri, Ligia...Condoleante.
Nicoleta spune:
Ligia, condoleante.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!