Clubul BRASOVENCELOR - Sa vina primavara!! (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Venim si nooooi, sa pregatiti vreme buna, da?

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Diana, tarabele vor fi de-a-lungul parcului? Daca ajungem ne vom uita dupa magneti

Alte targuri weekendul asta:

Targ de Paste la Reduta - presupun ca e inauntru
Targ de haine la ITC - am facut o tura ieri. Se gaseste cate ceva, oricum e mai bine decat asta iarna.
Cred ca e si targ de produse ecologice langa biblioteca judeteana.
Mai erau niste cursuri de Paste pentru copii (intre 6 si 14 ani) la muzeul Muresenilor, din Piata Sfatului, dar inscrierile s-au terminat ieri.

Se vede ca a venit primavata. Incepe sa se trezesca orasul.

Din pacate nu stiu cum sa fii la curent cu tot ce se intampla. De targul de antichitati nici nu am auzit, iar de cele mai sus am dat pe un site.

Si cred ca mai e si circul in oras. Noi am fost acum 2 weekenduri.

Diuna, bine ca nu te-a auzit fiica-mea cu Parcul Aventura. Va trebui sa mergem si noi din nou. M-ar tenta sa incerc si eu, dar cu copii nu pot ca trebuie sa stau dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Anul acesta neaparat ma cocot si eu!
Sta sotul jos si noi umblam pe sus.... Nu stiu daca am destula forta in brate, dar nu m-or lasa atarnata p-acolo, m-o da cineva jos.Sper ca in picioare am prins ceva putere de la mersul cu bicicleta la servici si de la orele de Kangoo Jumps. Da, sunt chiar hotarata!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Nicoleta, ca ti-am vazut textul de la status...in Viena au inflorit copacii??? Ca pe-aici inca nuuuuuu

Mergi la inceput

N-au inflorit, tot trag speranta, ca asa ma bucura vederea copacilor infloriti!

Mergi la inceput

Eheee, vine si vremea lor...Toata luna aprilie, mai...va mirosi a flori de salcam...mmmm...Repede trece timpul. Si vine vara. Ne-am luat biletele de avion pentru august. Noi deja stim ce facem, cand facem, anul asta am fost bine organizati, pana acum. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi ca...Paris scrie pe noi!
Mi-a adus aminte @matgravidut de Castelul Peles si am programat in saptamana de dupa Pasti o iesire ca , spre rusinea noastra, noi inca nu ne-am dus copiii pe-acolo. Si, cum ne-am luat un mini-concediu in vacanta celor mici, mergem!
@maygravidut, tu cand ai plecat din tara?
Toate bune!

Mergi la inceput

Rectific, in Viena au inflorit copaceii, arbustii! E de bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutare

da, la parcul titulescu o sa fim. sper sa vina lume multa... am vazut si eu pe un blog de targul de la reduta, dar am fost sa vad ce e pe acolo de dragobete si era jalnic, vreo 5 expozanti, se plictiseau si ei.
despre magnetii mei, printre alte lucruri mesterite de mine sunt si magnetii de frigider, din placaj traforat de moi apoi fie decorat cu tehnica servetelului fie doar pictat si lacuit, si scris mesaje haioase... asta cu mesajele merge cel mai bine, ca de obicei la targuri ii scriu pe loc, cu (aproape) orice mesaj.
cred ca sunt cativa si pe blog, www.diastudiocreativ.blogspot.com. dar la targ mi/ar palcea sa treceti pe acolo ca sa ne cunoastem in primul rand... diunei ii stiu copiii, sotul, cativa prieteni, numa pe ea nu o cunosc! :))

va pup si va astept la targ!
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Diuna, eu am plecat in 2003... si ultima data cand am fost acasa a fost in 2007.

Mergi la inceput

Va doresc de pe acum din suflet sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati impreuna cu ei de aceasta perioada plina de semnificatii, de lumina si de credinta!

Mergi la inceput