Muraturi
Raspunsuri - Pagina 2
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Mediajust: este suficient sa incalzesti un pic apa in care pui sare grunjoasa (1 lingura mare la 1 litru de apa) pana se dizolva. In prealabil pui ce ai de murat - gogonele, conopida,morcovi, varza rosie, varza alba si neaparat cat de mult hrean curatat taiat felii subtiri bagat printre ele plus boabe de mustar plus boavbe de piper negru plus cateva felii de mar gutui daca ai plus cateva boabe de porumb si lasi la temperatura camerei pana fierbe fara sa agiti. Dupa ce se aseaza le pui undeva la rece fara sa inghete. hai la mine sa te servesc cu muraturi am de multe feluri de la gogonele la varza, ardei, conopida, castraveti, gogosari.... nici nu ma stiu. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Nu mai zi o data, c-am si tasnit!
Va multumesc mult. Am facut ca-n bancul ala cu rabinul: si tu ai dreptate, si tu ai dreptate - asa ca am pus zeama calda bine (nu chiar clocotita).
Daca nu-mi ies - vin pe la voi si muncesc cu ziua pe gogonele (sunt innebunita dupa ele, anul trecut am suferit ca un caine cand mi s-au pleostit).
Revin cu monitorizarea situatiei.
daniela_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Nu prea cred eu ca dizolvi tu 1kg sare intr-un litru de apa. oricum e infernal de multa sare. Este suficienta 1 lingura mare plina varf dar sa fie sare grunjoasa (de mina) nu sare de bucatarie. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Anita a scris 1lg de sare ( a folosit prescurtarea lg pentru lingura), nu 1 kg de sare ( si bineinteles cred ca a vrut sa scrie 1 litru de apa si nu 1 kilogram).
Un plus de info pentru Mediajust:
http://www.artatraditionala.ro/conserve-de-iarna.php
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher