Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 8
adrianapop spune:
Stefanut-08
Imi pare rau ca aveti probleme mari cu kinetoterapeutii,,,te inteleg perfect ,,,la fel si noi ,,in orasul nostru nu exista,,,noroc ca am gasit mai departe,,,,
e important copilul sa faca zilnic gimnastica,,,bobath poti invata tu sa faci nu e greu deloc,,,,iti trebuie doar saltea si spalier,,,
eu am invatat si aveam scris la inceput fiecare miscare,,,ar fi bine daca ai vedea facand pe cineva,,,,
cat despre clinici de afara, sfatul meu e sa mergi daca iti permiti o continuitate,,,macar o data la 2-3 luni,,,altfel nu are rost...
mai sant sanatorii si altundeva la noi in tara,,,oradea,cluj,tg-mures,zalau,,,,,
In tg-mures se merge 3 saptamani la 3 luni distanta,,am o cunostiinta de la noi din oras care merge de ani buni si copilul s-a recuperat SUPER,,,,
Afara este un centru bun de recuperare in ungaria,,,o sa ma interesez sa iti spun,,,si cred ca e mai ieftin decat germania....
Stiu ca nu e usor,,,dar cu mintea limpede sant convinsa ca o sa gasesti solutia cea mai buna
va pup
wnimra spune:
Adriana ma bucur mult pt voi , este minunat ca Adrian face progrese uimitoare , il poop pe lingusitor si pe Cosmin si Andreea....sa o tina tot asa , abea astept sa povestesti prima zi de scoala.Cred ca invatatoarea o sa cada lesinata la picioarele lui.
Noi suntem bine , se putea si mai bine dar incet incet se rezolva toate.Alex evolueaza fff incet dar sigur si ne facem planuri pt sarbatori...chair daca nu avem toti booii la moara suntem optimisti si ne dorim sa fim cat mai sanatosi si fericiti.
stefanut nu am ce sa iti zic de clinica pt ca nu am fost , dar vb Adrianei , daca te duci macar sa ai continuitate ca sa faci o treaba , o tura de 2-3 sapt nu inseamna mare lucru si sau dus banii, incearca sa te informezi de centrele de la noi , in unele locuri se face terapie ca la carte , poti sa mergi de mai multe ori pe an cate 3 sapt, sunt parinti care nu vin atat de des raman locuri libere si poti rezolva cu o persoana de la centru sa te anunte ca sa poti venii mai des, asa inveti si tu sa ii faci.Stiu ca iti este greu ,e nasol sa pleci des de acasa dar macar un timp si poate gasiti un terapeut intr-un final. Mi-a venit o idee , nu stiu cat de stralucita este, poti angaja pe cinva sa vina din alta localitate, terapeut fiind cate 10 zile pe luna de ex, sa stea la voi si sa faca cu el de 2-3 ori pe zi,astami-a lovit capul acum ....sper sa gasiti o solutie buna si mai repede ca e pacat sa treaca timpul, baietelul tau are marea sansa sa fie recuperat foarte bine.
pe restul va pooop
babette drum bun , ne vedem la cta
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
oauuuu,ce vesti bune ne dai adriana;
ma bucur mult de tot ,din suflet iti spun,ma bucur enorm sa aud asa vesti despre adrian,ce mai ,nu are cum sa nu ia premiul intai cand va incepe scoala,ma bucur ca e stregaret,ce mai,nu credeai dar cred ca o sa va puna capac adrian,si prin faptul ca invata si recupereaza fff mult pe zi ce trece,si stie s iti dea si replica care trebuie
mai,ce sa zic,multe multe reusite de acum incolo,sa auzim numai de bine si sa dea d-zeu sa va ajungem si noi din urma;
pupici ptr voi toti,si ptr cosmin si ptr andreea si ptr tine bineinteles,esti de admirat,pe cuvant
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
adrianapop spune:
MADALINA,,,,,va pup si eu,,,
sper sa avem timp sa pov zilele astea
BABETTE ,,,Constanta? un pic te invidiez ca o sa ai ocazia sa le cunosti pe fete,,,dar poate cine stie odata si odata fug si eu pana la ele,,,asa de dragul plecarii de acasa,,,,
va pup pe toate
andru_mami spune:
stefanut-eu zic sa incerci sa mergi la centre de la noi din tara,ca sunt centre unde se luncreaza fff bine,adica decat deloc,mai bine sa faca si el ceva,ca timpul trece si isi va pune amprenta peste el,sa stii,nu vreau sa te sperii,dar nu e bine sa stai pe loc,mergi oriunde dar numai sa faca ceva gimnastica,si de preferat sa mergi la un centru unde sa se lucreze bine,sa stie sa lucreze cu el;
sunt mult centre,cum a zis si adriana,cluj,oradea,sibiu,gura-ocnitei,tg-mures,techirghiol;
adica fa ceva in sensul asta,ptr ca,cu cat veti incepe terapia mai repede si la varsta frageda cu atat mai repede vei vedea rezultate si recuperarea va fi f buna,insa daca stati asa,tp trece,nu iti dai seama si ajungi sa te trezesti prea tarziu,eu stiu ce spun,eu merg cu andrei de la 2 luni,in fiecare luna cate 2 sapt la bucuresti la recuperare,si mai fac si acasa,si totusi rezultatele apar destl de incet;
asa ca ia telefonul,suna,fa programari peste tot,si fugi cu el,nu mai sta
pupici multi si multa multa sanatate si asculta ce iti spunem noi,ca suntem patite si trecute prin asta,cu mersul prin spitale la recuperare
pupici lui stefanut grasunelul si aveti grija de voi
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
babette-drum bun si succes in recuperare,multa sanatate si sa veniti cu multe multe rezultate,fara crize si mergand singuri;
pupici lui vladut si curaj,ca o sa fie bine,d-zeu are grija de toti ,dar fiecare cand ii vine randul,si poate ca asta e sansa voastra,e trenul vostru pe care din start l-ati prins;
pupici,drum bun si asteptam vesti
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
iona-tu pe unde umbli,mandro?
hai treci si tu pe aici si mai da-ne de veste despre voi,ce mai faceti,sa stim ca sunteti bine
pupici si sanatate
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
Dodo--tu ce faci draguta mea,esti bine?
ce face Isabellea si Bodo?
meyyyy,se apropie sf. andrei,iar este ziua lui,o punem de cinste aici,aaaaaa?
pupici multi si sanatate copiiilor
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Multumesc mult ptr sfaturi.Sa mergem in Germania de cateva ori pe an in mod sigur nu am putea din cauza banilor.As merge macar o data pentru investigatii complete, ca inca sunt in ceata.Marea dilema este ca medicii tot vor sa faca o legatura intre Stefanut si surioara lui care a murit.La ea creierasul tot era un pic atrofiat si acum imi spun ca poate nu a murit numai din cauza acelui anevrism ( daca a avut asa ceva...).M-au bagat cu totul in ceata si imi este tare frica!!!!
Cu gimnastica aveti dreptate, o sa mergem in tara undeva.La Bucuresti oricum mergem la vara, iar pana atunci incep sa caut sa fac programare la Tg Mures.Caut poate gasesc imagini pe internet cu metoda Bobath sa pot face eu acasa cu el.Deocamdata mare lucru nu reusim ptr ca nu sta deloc in 4 labe si nici in picioare dar are echilibru destul de bun in fundulet si incearca sa se ridice de pe spate in fund.Reuseste numai daca ii tin eu picioarele dar e destul de bine si asa.Medicamente nu mai luam deocamdata din cauza acelor mioclonii, imi este frica sa nu ii excite creierul si sa inceapa iar sa faca.
Adrianapop ma bucur pentru progresele baietelului tau, cred ca este o adevarata minune sa il vezi acum asa marisor si cuminte.Pe la ce varsta a inceput sa vorbeasca??
la toata lumea
mdanicoleta spune:
buna fetelor
adriana, ai facut minuni cu adrian...de obicei se chinuie si renunta la scris...pupici pentru invingatori
vera, am visat ca andrei mergea pe bicicleta si eu te-am intrebat..vera, andrei sta in fundulet si tu ai raspuns ca nu ...la cateva secunde dupa il vad pe andrei sarind de pe bicicleta in picioare si incepe sa mearga....sa dea Dumnezeu sa fie bine cat mai curand
stefanut, au dreptate fetele...dc nu poti in particular incearca centre din tara
wnimra, pupa-l pe alexutu si spor la mers in 4 labe
asteptam vesti bune de la fete....
cristina, imi pare rau de ap, poate alta data
pupici fetele si puiutii