Copii nostri speciali! *10*
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop noapte buna dragelor,,, Dodo a fost bun tortul,,,sper ca i-ai cumparat un tortulet la sarbatoritul zilei si sper ca a fost si gustos,,, am mancat si eu o prajitura buna si m-am gandit la voi toate,,, va pup povestea unor ingerasi Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca. |
Adriana nu am cuparat ci i-am facut unul de ciocolata,a/am fost superi fericiti ...a primit si puzzle cu Pinochio (mai nou favoritul lui) si "pesi"(pepsi),o carte de povesti .....
Multumim inca odata din tot sufletul.Cu toate ca ia fost fa rau {lui Bodo(acesta a fost si motivul pt care am facut si nu cumparat tort)} a fost vesel.Abia sambata a reusit sa-si manifeste bucuria asa cum stie el cel mai bine.
Cristina
felicitari ...poate la vara...ne vedem...
Multumim tuturor pentru urari si gandurile voastre bune.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
hellloooooooo!
nu am avut timp deloc sa scriu,v-am citit dar de scris,abia azi,cred ca si daca vroiam sa va scriu nu reuseam,am f chiar obosita;
mai la nunta a fost super bine,super frumos.ne-am distrat de minune,am dansat de am o febra musculara de mor,si la burta si la picioare,ca de cine dracu a topait la dansul pinguinului de 2 ori de ma ustura talpileee,dar a fost chiar nemaipomenit de bine,mult tineret si multa veselie,toata lumea dansa,numai ca spatiul de dans era cam mic ptr cata lume a fost;
si drept urmare ca mi-am luat rochie noua,mi-am pus unghii false,nu din alea de la coafor,puse la cineva din alea din magazin,una era sa imi cada la nunta,si eu fata pregatita cu superglue dupa mine,scot ala sa pun cateva picaturi sa nu imi cada unhgia si pun vreo 3 si pe rochie,norocul meu,sau al prostului,ca rochia are pe deasupra un voal si ala a acoperit picaturile alea si nu s-a vazut deloc,ca altfel ori veneam acasa sa ma schimb dar nu stiu cu ce,poate cu pijamalele,ca altceva nu cred ca aveam,ori nu ma ridicam de la masa deloc;peripetii ce naiba.
voi cum v-ati petrecut we?
copiii sunt ok ?
bai la noi e un frig,afara desigur ca in casa avem cald,ca doar de aia avem soba si lemne,dar afara,e jale.
pupici la toata lumea si fug sa ii dau papi lui andrei,multam mult de urari ptr petrecere.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
bai am o greata de moooorrrrrrr,dar nu stiu de ce,ca sa fie ceva cu ochi nu as crede ca eu iau AC si deci posibilitatea asta o exclud,alta care ar fi?
oare de la oboseala?inca nu ma simt odihnita asa,parca tot ma doare capul,ori ma ia vreo gripa....
am mancat deja o lamaie,asa ca pe mar,acum terminai si o gutuie,ce sa mai mananc?
ascult,hai repede ca mooorrrrr
ptr toti picii si toate mamicile
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
meyyyyyy,unde ati disparut toate?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
vera , daca nu e cu ochi atunci sigur este de la oboseala...niste portocala iti recomand , eu cu asta ma dreg si sooom
poop si sper sa fie doar oboseala si sa nu ai nici o raceala
poop pe tooate fetele
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
andru_mami spune:
las cafeaua sa va treziti,daca nyu mai luati una de pranz,azi sunt fresh,trebuie sa bucataresc si nu stiu ce,asa ca o tai repede ca ziua asta tare e scurta si acusica se insereaza.
toata lumea e bine?
copiii ce fac ?
hai curaj si dati si voi o tura pe aici ca parca e zona zoster,tare pustiu este
v-am pupat pe toate de la A la Z si o zi superba va doresc.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
ms de coffe ....ma bucur ca esti fresh....sa inteleg ca ti-a trecut oboseala
sa ai spor la treaba
eu o tai la kineto , tre' sa plec acum, dupa la centru , cred ca ajung pe la 3 si ceva acasa , offf si e asa de frig , macar mi-am legat orele chiar daca mai am pauza de 10 15 min intre ele.
poop fetelor
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
babette spune:
Si eu pe aici!
Multumesc pt urari!
Sunt un pic inghetata, sunt un pic.... ca dupa o tuica fiarta, asa ca va si revin pe seara, tarziu, ca am sa trag un pui de somn.
babooo1979 spune:
buna ziua fetelor
am revenit si eu dupa atita timp imi cer scuze nu sa putut
am probleme de sanatate( eu nu David multumesc la D-zeu el e bine)
Am pr cu stomacu si fierea trebuie sa tin regim alimentar
miercuri trebuie sa fac niste analize a mai facut dar nu sunt bune
cu david nu am putut merge la gimnastica
tot am umblat pe la doctori am si racit denumai pot sau pus toate pe mine
revin mai tarziu merge sotu la lucru de noapte
am multe de spus am citit FORUMURILE voastre din urma
va pup pe toate si pe puisori
stefanut-08 spune:
Buna seara la toata lumea,
Cred ca frigul e de vina ca e cam liniste pe forum.Noi ne pregatim de drum.La noi ninge deja si nu am nici un chef sa ies din casa.Sper sa nu raceasca puiul meu si mai ales sa iasa totul bine la RMN.Am stat zilele astea numai in casa de frica sa nu raceasca si sa putem face maine RMN-ul.
Vorbim cand ne intoarcem.
la toti puiutii si la mamici.
Elena, Irina si Stefanut voinicul.