Copii nostri speciali! *10*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

mihaela,,,,
la multi ani
Iti doresc din tot sufletul multa sanatate,o mare de ganduri bune si un car de noroc,,,,,sa fi iubita si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie

babette
nici daca mi-ai fi spus ca ai castigat la lotto nu eram asa fericita,sa dea D-zeu sa iti indeplinesti toate dorintele iar vladut sa iti aduca cel putin la fel de multe bucurii ca si fiul tau campionul,,,,
In concluzie dragele mele,,,,va pup pe toate si va doresc numai bine,,,soare si iubire,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

buna, tuturor,

va citesc din cand in cand si va inteleg in mare masura, fiindca si eu am un baietel care a suferit la nastere o paralizie total la ambele manute...
pentru stefanut si pentru oricine are nevoie de aceasta informatie: este la pitesti un kinetoterapeut foarte priceput care face vojta... noi am facut cu el de cand avea dani o luna de viata si pana aproape la 2 ani non-stop... si acum, la aproape 3 ani, copilul este destul de bine...
daca vreti amanunte, cu mare placere...
succes va doresc, multa rabdare si perseverenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

Babette felicitari pt rezultate , chiar ca nu sau lasat asteptate...sa de-a dumnezeu sa o tina tot asa si progresele sa fie cat mai mari, il pup pe Vladut

Adriana si eu te si pe cei mici

Mamecitta_C felicitari pt baietel, ma bucur ca este bine ....la anul poate ajungem si noi la sibiu.

va poop pe toate si fug la treburi

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Azi este o saptamana de cand a murit mamaia . Mamaia care era cu noi in casa , care ramanea cu Ionut cand noi plecam , care ii facea toate poftele lui Ionut. Pe langa noi el ii simte lipsa cel mai mult . Inca avem impresia ca eate un vis, sau mai bine zis un cosmar . Inca am impresia ca trebuie sa intre pe usa sa intrebe ce facem !
Nu stiu ce vom face de acum inainte dar va fi destul de greu .
Cum a spus Ionut " Am ramas doar trei !"
Babette ma bucur din tot sufletul pt. Vladut !
mamicile si puii lor .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

of crismac imi pare rau,condoleante , mi-am adus aminte de mamaitele mele , nu mai am nici una .
dumnezeu s-o odihneasca in pace

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

crismac sincere condoleante!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoras spune:

buna ,
imi poate spune si mie cineva cum sunt conditiile laspitalul obrejia (9) ? amprogramare saptamana viitoare si mi-e groaza. nu am mai fost internata in bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

oooo, babette! ce veste buna! ma bucur de aceasta victorie a vostra! DD e sus si vegheaza asupra voastra!

Crismac, condoleante sincere si multa putere! ma rog sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti inainte! curaj!

o zi cu soare si multe reusite sa aveti!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

Buna ziua
Wnimra ai avut dreptate acuma David doarme bine nu se mai trezeste
noaptea .Am fost la neurolog luni si tare suparata am fost
si eu si sotu .Fetelor simt ca numai am putere
mi-sa dus toat zi de zi
EEG a esit rau ia mai dat pt crize
si kepra sirop ,lua depakine si topamax
Am facut programare in 26 la RMN
sper ca d-zeu sa faca minuni cu toti copilasi
Am vorbit cu babette la tel ma bucur pt ei
crismac- sincere condoleante si putere multa
Dumnezeu s-o odihneasca in pace
va pe toate merg sa-l culc pe david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna seara,

Crismac imi pare tare rau ptr mamaie, e tare greu sa pierzi pe cineva drag.D-zeu sa o odineasca in pace!Si noi suntem tare suparati..Puiul meu drag a facut prima criza puternica, pana acum erau mici tresariri care au disparut sub depakine.Luni eram in drum spre terapie si eram fericiti.Numai ce ajunsesem acolo si puiutul era din ce in ce mai moale ca imediat sa fie inconstient.A fost groaznic sa il vad in acea stare.Am alergat ca nebunii la spital si ne-au purtat prin cateva locuri pana cand in sfarsit a venit o doctorita si i-a pus un desitin.Putea sa fie totul mult mai scurt daca nu ar fi asa o debandada in spitalele noastre.Asistentele au fost sub orice critica.Una dintre ele a venit s-a uitat la el si a intrebat : "De ce face asa, e handicapat?"Si era o asistenta de la NPI...am ramas fara cuvinte.Dupa 45 de minute a iesit din criza si am ramas inca 3 zile in spital.Acum este mult mai agitat si doarme mult ziua iar noaptea nu prea.Sper sa nu il tina multe zile, este cu totul alt copil acum.Doctorita noastra i-a mai dat Rivotril acum.
Babette - ma bucur mult ptr Vladut, mare bucurie cand vezi progrese la puiul tau.
Andru_mami - inca mai sunteti in Bucurersti?
la toata lumea

Mergi la inceput