Buna mamicilor si viitoarelor mamici din toata tara eu am intrat acum in 31 de saptamani si o sa fiu o fericita mamica de baietel....de la inceput am vrut baietel si am stat ca pe jar pana la 3 luni jumatate pana am aflat ce este.Drept sa va spun am simtit inca de cand am ramas insarcinata ca o sa fie baiat desi toata lumea imi zicea ca am fetita.....
Offfffff fetele am niste emotii in legatura cu nasterea...as vrea sa nasc normal.....asta este prima mea optiune dar........si exista un dar mare sunt programata sa nasc inre 25 decembrie si 31 sau chiar de 1 ianuarie.....si tot stau cu frica, pentru ca in perioada aceea cam toti medicii sunt in concedii, stiti cum e de sarbatori cu familia nu prea le arde sa vina la spital.....si ma intreb daca d-na Belcin doctorita mea vine la spital daca o chem.....mai am ceva pana atunci dar ma tot gandesc.
Sper sa-mi fac cat mai multe prietene aici pe site......deoarece sfaturile si opiniile ne sunt de foarte mare ajutor.
Va pup....
buna. ai nascut? cu ce medic? la spitalul judetean? cezariana sau normala? si eu vreau tot cezariana... dar sa vad ce zice si medicul....