Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!
Raspunsuri - Pagina 5
deliutan spune:
Sunt si eu din Montreal,eu am avut cerclaj facut la 11 sapt si 5 zile, am avut 2 sarcini pierdute prima la 20 sapt in martie 2005, a doua la 16 sapt in noiembrie 2005, iar in 2007 sarcina de 9 sapt. s-a oprit din evolutie. Acum sunt intra 19 sapt. si mi s-a spus saptamina trecuta la ecografie ca s-a lasat colul, dar nu mi s-a spus cit de scurt si mi-a zis ca se poate deschide deasupra cerclajului??? Nu prea am inteles, mi-a zis ca daca se va intimpla asta si sa se rupa membranele sa fiu internata in spital cu antibiotice. A mai patit cineva asa ceva? Acum sunt la pat repaus total. Mi s-a prescris progesteron 200mg/zi, am si contractii din cind in cind, nu mi s-a dat nimic ca in tara ce am citit no-spa. Mai am si o senzatie ca as avea un tampon inauntru cind ma duc la wc. Va multumesc pentru eventualurile raspunsuri. Multa sanatate.
Magdone spune:
Olga, lasa ca nu sunt deloc nici un erou, cu facutul de copii e simplu de tot sa vedem dupa ce nasc cum o fi...dar nu mi-e frica, nu stiu de ce, cred ca sunt putin inconstienta...
Eu ma simt f bine, n-am avut nici o problema, sa bat in lemn, de fapt la nici o sarcina, cred ca imi prieste perioada asta
Olimpia, bine ai venit! sa-ti traiasca copilasii!
Deliutan, imi pare rau de problemele care le ai, dar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Multa sanatate!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Laura B spune:
Cum am promis, am adus un update: are 3 ore si jumatate, 3,415kg, 52 cm, scor 9-9, primele 2 ore a tot incercat sa suga (eu inca nu am colostru, dar o sa vina el), acum e obosita si doarme lipita de mami.
Daca si in continuare e totul bine, dupa ce o mai inteapa si maine, pe la pranz ne dau drumul acasa.
Cu epidurala, nici nu-mi vine sa cred ce usoara a fost nasterea naturala la al doilea bebe- mai ales dupa ce 9 luni m-am tot plans . Daca nu ar fi varsta, mai ca m-as baga si la al treilea (vorbesc hormonii din mine acum).
Le asteptam acum pe big sister si pe Bunutzi in vizita.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OlgaTarziu Diana cum esti cu pregatirile? Parca eu am emotii pt botez. Pupa Sonia mica. Si lasa vrajelile cu Di-for-ma. Ca esti frumoasa foc. Poate ai kg dar ai si inaltime si sta bine carnea pe tine. O sa ai timp de slabit cand iti inchei cariera de laptareasa. Si esti frumoasa tu ...Sparge-ti oglinzile din casa ca-s defecte. Eu am inceput sa ma uit in ochii copiilor mei in loc de oglizi si tare-mi place ce frumoasa sunt acolo. Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Mai zi, mai zi ca incep sa cred si eu in ce spui ! Spui tu frumos cu ochii copiilor, ai mai zis si chestia aia cu balena care mi-a placut, dar eu n-am nici macar nevoie de oglinzi ca sa-mi dau seama in ce hal sunt. pentru ridicatul moralului !
Pregatiri de botez ? Pai nu sunt prea multe de facut, ce a mai ramas in ultima saptamana, dar emotii cam am, recunosc
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
Felicitari Laura si familiei !!!! Bine ai venit Sophia ! Sa fii sanatoasa, cuminte, frumoasa, desteapta si tot ce e mai bun pe lume sa ti se intample !
Ma bucur ca totul a decurs bine si fara dureri, pe la noi i se zice happy-durala
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
cge spune:
Laura, sa va traiasca Sophia, refacere usoara !!
Sophia, sa fii sanatoasa, cuminte si sa nu o superi prea tare pe Diana!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ica 1975 spune:
Laura, felicitari si recuperare rapida! Bun venit pe lume Sophia!!!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
rocs02 spune:
Felicitari Laura ! Refacere usoara si laptic din belsug !
Bine ai venit Sophia ! Sa fi sanatoasa, mancacioasa si dormicioasa !
Sa fi cuminte si sa sharuiesti jucariile cu surioara ta, incepand cu ...niste baloane
Pupici la mari si mici si un special si de la daiopri cu care am vorbit azi si m-a intrebat de tine.
rocs02 spune:
[quote]citat din mesajul lui mQQm
M-ajuta si pe mine cineva sa pricep care-i mai buna investitie: jumparoo sau exersaucer? Au un sale fain la exersaucer la toysrus si l-as lua, dar nu stiu de ce, mie imi plac mai mult jumparoo-ele. Please help mamicutze cu experienta ca imi prind urechile cu toate gadgeturile astea. Nu vreau sa cumpar ambele, ce iau acum sa-l tina pana umbla. Care?
[quote]
Noi am folosit jumperul cu succes, de pe la 5-6 luni pana pe la 10, la amandoi.La un moment dat, la Luca, am primit de la cineva un exersaucer, dar nu i-a placut, ca nu putea explora. Si al meu era, si este, un curios si jumate, spre deosebire se sora-sa.
Pentru explorare, am avut din Ro, un premergator din ala pe roti, care nu mi s-a parut periculos dat fiind ca atunci locuiam la bloc si eram tot timpul in jurul lui. Din ala gasesti numai in State, in Canada este interzisa comercializarea lui. Nu stiu daca te-am prea lamurit
Donia spune:
Felicitari Laura, recuperare usoara!
Bun venit Sophia! Sa ai parte de o viata binecuvantata alaturi de sora ta si parinti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.