Cu ce produse putem ridica imunitatea copiilor micuti, de 2-2,5 ani, dar care au inceput deja sa mearga in colectivitate? Ce produse recomandate de medici folositi? Eu in afara de Imunobaby, nu prea mai stiu ce sa-i dau la varsta asta...ceva sfaturi, idei? Multumesc.
Buna, eu i-am dat baietelului meu septilin , vit c, si multe sucuri de fructe.Sanatate
eu dau micutei mele Bronho -Vaxon si sunt ft ft multumita.Ce-i drept e cam scump dar merita.
Eu la-m imunizat cu succes cu Propolis C Kids sirop. Si anul trecut, si anul asta...am "sarit" orice raceala.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut 17+
Maria Madalina
Citat: |
citat din mesajul lui diana69 Septilin si picaturi de vit.C |
Citat: | ||
citat din mesajul lui Edith445
care este cantitatea si durata.....te rooog |
Propolisul e bun, Echinaceea, noi am mai luat in afara de Bronho-Vaxom, SOD(extract de orz verde preparat de Cantacuzino),Catina-ulei, de Hofigal.Acum trebuie sa intrebi medicul care ar fi doza la varsta asta si daca poti sa-i dai. Sod si catina ii mai dau si acum, chiar daca am depasit problemele...
Noi am inceput cu First Defence de la CHILD LIFE, un sirop cu gust foarte placut si care pana acum si-a facut treaba, dar inca suntem mici - 7 luni. Siropul l-am luat de pe internet, import SUA, pe site-ul www.bionatura.ro
Merge si la varste mari
Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
DECASEPT timp de 7 zile si Bronho -Vaxon , am avut norocul sa gasesc Bronho la pret vechi (36 lei/folia) si am achizitionat pt 3 luni. multumita