Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 14
DianeAli spune:
daca bine imi amintesc si Camy trebuie sa ajunga inainte de 8.30 pentru nastere..nu?
deci:
Hai Camy! hay Miramar!

33+
Lorin Edward
Lumi_Richard spune:
My Lady,am 32 de ani,si nu cred ca am cunoscut o persoana mai fricoasa decat mine : nu suport durerea si pace. Lui Richard ii era frica ca voi tipa la medici si asistente (am antecedente
).
Din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata,am spus direct: cezariana!!!
Apoi am inceput sa citesc avantaje si dezavantaje despre cezariana,nastere naturala,nastere cu epidurala... Cu mandrie spun ca am ales nasterea neturala, dar cum sunt o fricoasa si jumatate,cu epidurala!![]()
Intamplarea a facut ca pisicuta mea sa vrea sa vina mai devreme...cand doctorul mi-a spus ca epidurala e destul de periculoasa pt ea, nu m-am mai gandit la nimic,decat nastere naturala,`pe viu`.
A fost greu,dar nu exagerat...ce-a fost mai dureros,a durat maxim 10 minute...Dupa expulzie,tot ce vedeam era fetita mea,care a fost tinuta in sala de nasteri tot timpul cat am fost cusuta eu. Si acum imi amintesc cum arata si cum imi facea inima sa bata de bucurie...bucatica aia de omulet,care nu stia ce se intampla,m-a schimbat complet in cateva secunde! Cred ca nu nasterea,ci faptul ca era acolo si eu ma uitam la ea e cea mai puternica amintire pe care o am din acea zi!
Daca as fi avut de ales,as fi ales gresit(epidurala). Am nascut natural si sunt mandra de mine,sunt mandra ca am facut-o pt iubita mea fetita si sunt mandra ca am pus viata ei pe primul loc cand am luat acea decizie!
Imi cer scuze ca m-a luat valul asa,dar inca sunt socata cat de curajoasa am putut fi....Daca m-ati cunoaste,ati intelege!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:

Hai Miramar!!!

Hai Camy!!!

Lumi, multi
chiar imi dai curaj... dar printesica taera micuta... Mihnea meu ma tem ca ajunge la 4000(peste pragul meu psihologic)... Are grija DD de noi... si acusica va spunem si noi ca nu e atat de greu pe cat pare
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus ma invart prin casa ca o curca beata..imi e frica, parca nu as face nimic, toate sunt parca nelalocul lor, eu nu ac chef de pus la loc nimic, nici bagajul nu-i gata desi e gate de o luna de zile ![]() ![]() Nu ma pot aduna, imi vine sa plang...dar ma abtin..inca.. Ma suna toata lumea sa ma incurajeze...dar de ce toate astea nu-si fac efectul???? ![]() ![]() ![]() De ce ???????? Ma tot gandesc ca va fi bine de data asta, nu????? Vorba lui Pustache, n-am mai fi oameni pe lumea asta sa se mai intample si de data asta ceva... ![]() ![]() ![]() ...am dat drumul la muzica...tare.... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS ![]() POZE |
iubita incearca sa te linistesti ca totul va fi bine ai sa vezi cu Dumnezeu inainte.maine o sa iti vezi puiutl si o sa il tii in brate iar poimaine daca te vei simti bine poate il vei pune la tzitzi
noi toate suntem alaturi de tine te sustinem

Alexandra
37 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 15 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

cristina_boc spune:
Am intrat sa va salut si eu. Azi am trecut pe la servici si am intrat mai tarziu pe DC si abia acum am reusit sa recuperez.
Felicitari noilor mamici si nastere usoara pentru Camy si Miramar.

Am vazut ca ati discutat despre sutiene de alaptat. Eu am optat pentru bustiera (no name, din piata, 8 lei ) cu bretele detasabile. Pe tot parcursul sarcinii am purtat astfel de bustiere (eu aveam sani f mari si inainte de sarcina) iar aceste bustiere mi se par foarte bune. Sutienele ma deranjau , pt ca deja sanii se sprijineau pe burtica.
Lumi
pentru mesaj. Si eu vreau neaparat sa nasc natural, iar mesajul tau ma face sa fiu si mai curajoasa.
CRIS
33+ ,
Andrei Cristian
Katyuscha21 spune:
tin si eu galerie pt toate fetele care urmeaza sa isi tina puiutii in brate 

GO GIRRLS GO

Alexandra
37 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 15 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Chiara Ada

CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS