Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (200)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
ANDREEA- multumim! si ma bucur mult pt sarcina! aspenterul e aspirina cu o concentratie mai mica, si eu am luat in sarcina, dar in combinatie cu mai multe; eu nu aveam inca 6 sapt de la menstruatie cand am auzit inimioara Alessiei(dar depinde si de aparat, dr nostru tocmai isi achizitionase ceva de ultima generatie, de care era fff mandru)
pe noi nu ne deranjeaza absolut deloc zgomotul nebulizatorului, A sta linistita, in timp ce eu ii citesc ceva si isi face aerosolii...
ANCA - suna a raceala si gripa?
ALINA - si alte cadouri????????? nu stiu cu bondarel, am vazut ca nu se scoate nimic... la Fifi se scoate dispozitivul; nu scrie pe el dc il poti spala?
Lala_D spune:
Andreea este aspirina in concentratie de 75% plus niste anticoagulante.
Asa cum a spus Elis e o aspirina mai "slaba".
Multi dr o recomanda in sarcina cu risc.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ancadragoman spune:
Adela sper ca nu e raceala si gripa ca dau l;a toata gradinita![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ellis spune:
andreea - este pentru a regla fluxurile sangvine; eu am avut pb TOATA sarcina cu IR-urile crescute si de asta am luat aspenter;(eu luam si 4 magne b6+...altele)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Adela sper ca nu e raceala si gripa ca dau l;a toata gradinita anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
rusinica
ellis spune:
va tot amenint ca plec si n-o mai fac...acu ni s-a stricat electromotorul...si asteptam sa il repare...
ANCO - trebuia sa scriem LA MULTI ANI la titlu, mai!
ancadragoman spune:
Am vrut sa scriu 2 ani!!!LMA!! si nu a intrat![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
http://community.webshots.com/album/575370164uUNckz poze de la petrecere ![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman http://community.webshots.com/album/575370164uUNckz poze de la petrecere anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
frumoasa petrecerea! ce mai murdarici! dar ce bine spune ea poeziile!
Vasari spune:
Multumim inca odata !
Ellis, atat, Bondarel de la noi si 2 carti de la bunici. De ce i-as lua mai mult daca nu-si doreste nimic? :) Voiam sa-i cumpar o trotineta, la Decathlon se plimba numai cu ele, dar as astepta sa-si doreasca si sa-mi spuna. De fapt chiar daca mi-ar spune, tot un singur cadou i-as lua. Rea. :))
Anca, e taare scumpa Maria in rochita alba !!
Ah, Ellis, din pacate deja am comandat cadoul pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, dar pot spune ca teoria e buna. :((
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice