Pestisori... pestisori... (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va astept la umanitare
pe

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

sa salvam pe alina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Dany, intr-adevar o pierdere .
Eu am facut placinta de mere. A iesit bunicica, numai ca i-am pus niste coaja de lamaie si a iesit putin cam amaruie ( dupa gustul meu). Verdictul il dau insa baietii. Bogdan tocmai mananca o bucata si il aud in spatele meu cum face" nmeam, mneam.
Iar imi face compiuterul probleme. Pana cand ard si al doilea monitor sunt aici pe baricade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Haideti la o fierbinte, neagra si tare !!! Poftiti, poftiti... , , , , , ...

Ce aveti azi in program?
Io... bucatareala multicica ... mi-am pus fasolele la foc, sa fac un borsulet... iar, mai tarzior, ma apuc sa fac si niste poale-n brau cu branzica... ca are pofte poporul ... mno, trebaluiala prin casa... si cam atat... nik nou, nik interesant... doar ca suntem ceva mai bine cu sanatatea ...

Baby, yami-yam placinta ta cu mere ... te asteptam pe baricade .

& o zi buna & o saptamana si mai buna la toate sirenele!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata sirene!Ete ca-mi facui si eu aparitia!Vreau sa va spun ca ma chinuie o raceala,acum sunt muuult mai bine,de nu am fost in stare nici capul sa mi-l tin ridicat.Iar ieri nu am avut net de loc acasa.M-am certat cu aia de la romtelecom de la care am net,dar de pomanaCica sa astept depasarea echipei.Pai bine frate si intre timp?!?Platesc abonament ca fraiera...
Si sa nu va spun ca am avut si ambele fete cu febra.Intai Codri,joi seara a facut peste 39,sambata si Stefi.Acum sunt mai bine amandoua,noroc ca dr ne-a dat si pt pitica antibiotic,a zis ca sigur va face si ea.
Am intrat acum la prima ora sa va spun ce si cum,iar mai tarziu recuperarea celor scrise de voi.Cum nu am fost in stare de prea multe zilele trecute am ceva de treaba pe la birou.Va ,vb mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Cryna , multam de cafea ! Ce papa bun faci tu azi , imi plak toate , si borsul de fasole dar si poalele in brau .Sa ai spor .
Nu stiu ce program am azi , deocamdata o am pe Ana la mine , ca mama ei s-a dus la gradinita sa vada daca e vacanta sau nu ..ca a schimbat-o de la vechea gradinita .

O zi buna !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Nicoll , multa sananate ! Ai grija de tine ! Si servici usor!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Dany, distractie placuta alaturi de Ana... io stiu ca, toate gradinitele au vacanta saptamana asta... hmmmhhh...

Nicoll, muuulta sanatate la toate trei gagicile & !!! Servici usor sa ai azi si numai bine, fara alte neplaceri.

Io, mi-am mai trebaluit prin bucatarie, terminat cofeaua... iar amu, trag o fuga la magazin sa-mi iau ce-mi mai trebe ... asa ca, ... la toate... pe mai tarziu...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa si de la noi...

Dany noi suntem in vacata... as putea sa o duc... pt. ca cei care nu au cu cine sa-i lase, ii pot duce si in vacantele astea scurte... dar o tin acasa pt. ca inca mai tuseste

Nicoll multa sanatate

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineatza si de la noi!
Nicoll sanatate la pritese sa se faca bine repede.
Cryna harnicuta ca intotdeauna.
Ely bine ca e vacanta ca e asa un frig afara.
Eu cel nu am mai iesit de nu mai stiu cand.

Dany frumos mod de a petrece dimineata, cu Ana.
Eu sunt la capitolul scuturat si aspirat. Masina deja sbarnaie. MAi tarziu am de calcat si sa scot hainele de iarna si sa le bag pe cele subtiri in sifonier.
Va urez o saptamana superba.

LA televizor spunea ca pentru a ne feri de gripa trebuie sa manacam multe fructe + sucul unei lamai intr-un litru de apa plata si 2 linguri de miere ; suc de morcovi , sfecla si/sau telina. Adica multe vitamine. E mai bine sa crestem imunitatea.

Mergi la inceput

gata , programul de bona s-a incheiat ...e deschisa gradinita dar nu o va duce pana miercueri/ joi ca e racita are rosu in gat ...si mai bine sa stea acasa desi la cat e de frig pe la noi in apartamente ..mai bine ar duce-o ...in fine asta e alta poveste .....

Baby sa ai spor la treaba ! Si da cica e tare frig afara , un fel de ger .

Dany

Mergi la inceput