Pestisori... pestisori... (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ok., sirenelor... bun si doar rezolvatul muncilor gospodaresti pe ziua de azi... mda, e frig rau afara, bate si un vant taios... nu-ti prea vine a iesi din casa de la caldurica ... eh, vine iarna ...
Spor maine la trebile gospodaresti tuturor si... poate va fi si ceva distractie, relaxare, etc., ca... mno, e duminica .

Banc... de noapte buna :
"Un pilot, un marinar si badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune:
- Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme!
Marinarul la fel:
- Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri!
Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile:
- Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme?
La care el zice:
- Nu, eu sun la usa si ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!!!"

la toate si s-aveti un somn usor si plin de vise frumoase ! Noapte buna! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Noapte buna !

Maine am sa apar pe la pranz , ca de dimineata vreau sa merg la biserica sa asist la ultima slujba tinuta de parintele meu drag ...pleaca in Spania

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaa

Noi nu facuram nimic deosebit... cum am zis, curatenie ... si am stat dupa fundul copiilor...
Si astazi probabil tot pe acasa... e tare frig afara... si n-am nici un chef sa plec nicaieri...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

'Neata baltuta! Haideti la o fierbinte si strong!!!
Pe unde sunteti? Dany, stiu ca-i la biserica dar, restul innotatoarelor pe unde sunt? Sau inca nu v-ati trezit ? Mno, va las -ua aici pt. cand va treziti !
Poftiti, poftiti... , , , , , , ... ce doriti... este de toate...

si o duminica frumoasa la toata lumea! Va astept la cafea!

Mergi la inceput

He, he, he... iote ca, in timp ce scriam io mesajul, deja aparuse prima sirena ...
Ely, bun si doar trebile prin casa ... la cat e de frig afaraaa... brrrr... cam nimeni n-are chef de iesit... nici io ...
si o zi relaxanta sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Si la noi e frig, dar vad ca soarele isi face aparitia si sper sa se incalzeasca putin ca la noi e Ziua mortilor, asa ca mergem la cimitir cu flori, lumanari si dulciuri care sa le dam de pomana si n-as vrea sa tremuram cat stam in cimitir.
Diana-i mai bine, peste zi e chiar foarte bine, doar noaptea o mai apuca tusea.
Ieri,tot cartofi prajiti am avut cu pulpe de pui stropite cu bere sa fie fragede si-o supica de ou.
Azi avem chiftele cu piure si ciorba de perisoare.

Sa aveti o duminica frumoasa si sanatate bolnaviorilor!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Hmmmhhh... la noi, maine e Ziua mortilor... azi avem Ziua tuturor sfintilor...
Ma bucur ca Diana e mai bine . Multa sanatate in continuare Miha .
Si Robert e mai bine... am ramas doar io olecuta mai naspa... eh... Iar, in meniul de pranz am ostropel din pulpe si aripioare de pui cu branzica de burduf si mamaliguta calda . Initial, ma gandii si io la un piure cu chiftelute dar, ma razgandii ... ca, nu prea am chef de sosulet ... noi, in general, asa papam chiftelutele cu piure: in sos de bulion... mno, ... azi n-am chef , fac ostropel .

Mai... da', Nicoll pe unde umbla? O fi suparata cumva ? Sau doar, e prea ocupata? O strigam cumva ? Nicoooolllll... ce mai faci???
Si Danuta cu Mirunica au disparut de multicel...... ... pe unde sunteti? Ce mai faceti? Danutaaaaaa....
Si celelalte sirene care mai scriau cat de cat pe aici... unde ati disparut ??? Haideti fetelor, mai ziceti cate ceva si prin baltuta & !!!

si o duminica placuta in continuare la toate sirenele!

Mergi la inceput

Buna ziua !

Sunt trista ,a fost emontionant , la sfrasit plangea juma de biserica ....of ...i-am zis ca miercuri ii deturnez avionul...eu am de vreo 2 ani o relatie speciala cu parintele ....preot - duhovnic ...nu altfel.. desi e tanar si de gasca parintele .....i-am zis ca tre sa vina sa ma cunune ..sa boteze ...

E un frig si era frig si in biserica si m-am dus ca o lady in rochita ...dar m-a incalzit slujba tinuta chiar de parinte ...

Va pup pe toate si scuze daca am scris numai de ac . eveniment dar sunt inca marcata .

O duminica plakuta!

Dany

Mergi la inceput

Dany, dulce, dulce si o calda, calda, ca sa mai treaca din suparare! &

Mergi la inceput

Multumesc Cryna !

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Dany, dulce, dulce si o calda, calda, ca sa mai treaca din suparare! &

Dany

Mergi la inceput